Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
karlkani
üzenetére
Ha bármilyen eseményvezérelt kód van a file-ban ( akár a thisworkbook-ben, akár valamelyik munklaphoz csatolva), és az lefut akkor automatikusan törli a VBA az undo cache-t, ez szándékos, és nem tudok róla, hogy ezt meg lehetne kerülni (ha belegondolsz, talán érthető, hogy miért ...)
"Valamint olyan cella változását képes figyelni, melyet nem én módosítok, hanem néhány cella tartalmát összegzi, s, ha változás van, azt jelezze egy cellában nekem?"
Na ez elég hirtelen témaváltás
Amit a kollégának írtam előbb, azt nem tudod alkalmazni? Csak itt nem pivotot kell frissíteni, hanem értesíteni valamilyen módon. (pl message box?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Sorozatok
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Router gondok
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit a kollégának írtam előbb, azt nem tudod alkalmazni? Csak itt nem pivotot kell frissíteni, hanem értesíteni valamilyen módon. (pl message box?)
Fferi50