- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
KaliJoe #24739 üzenetére
Szia!
Természetesen az excel súgónak tökéletesen igaza van és ugyanaz van benne amit én is írtam. Ha megnézed a range_lookup paraméterhez tartozó leírást, annak háromféle értéke lehet: Igaz, Hamis, vagy nem adod meg. A paraméter alapértelmezett értéke az Igaz (vagyis tartományban keres közelítő értéket), ami egyezik azzal, hogy nem adtál meg értéket.
Ha viszont Hamis értéket adsz neki - azaz pontos értéket keresel - akkor nem kell sorbarendezni az adatokat! Ez következik a megfogalmazásból:
"Fontos: Ha a tartományban_keres értékeIGAZ vagy hiányzik, a tábla első oszlopában lévő értékeknek növekvő sorrendben kell elhelyezkedniük, különben az FKERES hibás eredményt adhat."
Vagyis, ha az értéke HAMIS, akkor nem kell sorbarendezni.Üdv.
Bocs a megszólítás miatt, de itt általában ez a "barátságos tegeződés" járja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest