- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Feltételes formázásban kérek segítséget, nem boldugolok vele (belenéztem a fórumba is, googliztam is de nem lett meg a megoldás). Szóval:
Van 2 db számhalmaz, mondjuk az első egy sorban, legyen I2 : BP2, 60 db, 0-100 közötti szám (pl. 10-től 70-ig a számok), ismétlődés nélkül. A második pedig egy 4x4-es táblázat (D20:G23), ami szintén ismétlődés nélkül tartalmaz számokat 0-100 intervallumból (pl. 1-től 16-ig a számok).
A cél, hogy meg kellene nézni, a 4x4-esben és a sorban mely számok azonosak, amik azonosak, azokat kiemelni pl. sárga cellaszínnel. A sor és a 4x4-es táblázat egyazon munkalapon van (feltételes formázás miatt, máshogy nem ment). Addig jutottam hogy meg tudom mondani, mely számok egyeznek ezzel a függvénnyel {=VAGY(AZONOS(D20;$I$2:$BP$2)}, ezt léptetem le ill. jobbra, persze előtte rányomtam egy F2-t majd shift+ctrl+enter kombót, hogy tartományi hivatkozás vagy mi legyen), és az eredményt megjelenítem egy másik 4x4-esben amiben igaz ill. hamis értékek szerepelnek, erre ráengedtem egy feltételes formázást, ahol igaz, ott legyen sárga. Így most a példánál maradva sárga a 10,11,12,13,14,15 pozíciója, de igaz van beléjük írva az értékük helyett. Ezt kellene továbbfejleszteni úgy hogy igaz-hamis helyett a számok látszódjanak rendesen. Ja és office 2007.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest