- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
Hálás köszönet Mutt! Még 1 dolog amivel több tudást szívtam magamba
Szuper ötlet! Nagyon tetszik!
Kérdés 1: Ha esetleg olyan probléma van, hogy több grafikont szeretnék de ezzel a módszerrel felgyorsítani a készítés (tehát szeretnék egyet 10 től 15ig 20tól 25ig és így tovább) akkor van olyan lehetőség hogy megcsinálom így és csak simán átmásolom? Próbáltam de itt nincs olyan hogy csak az értéket illeszti be mint például a képleteknélcsak esetleg képként van de az meg már megint elég fix.... van valami mód hogy megmaradjon a bejelöl érték ha átmásolom és ne frissüljön a következőre?
Kérdés 2: Újabb számomra nem ismert dolgot véltem felfedezni
mégpedig:
Hogy csináltad hogy a táblázat csak a 43. sorig látszódik és utána csak szürkeség? meg az oszlopok is le vannak korlátozva AB oszlopigezt miféle trükkel vitelezted ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest