- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Ismét kellene egy kis segítség.
Szóval sikerült a grafikont egész jól beállítanom,két tengelyen, logaritmikus ábrázolással.
Most még annyi nyűgöm lenne, hogy ki kellene nyomtatnom az adatokat.
Ezzel az a baj,hogy 240 oszlopnyi adat van és csak 5 sor, tehát most úgy néz ki a dolog, ha rákattintok a nyomtatásra,hogy lenne vagy 33 oldal, de közben minden oldalon csak 5 sornyi adat. Pocséklás is és nem is mutat túl szépen.
Van erre valami megoldás?
Vagy valahogy másként kellene struktúrálni a táblázatot?
Az a gáz,hogy a csv file-ban is így van meg és 5 évnyi adatot kell minden hónapra külön megcsinálnom.
Arra már rájöttem,hogy mivel a grafikont már beállígattam, megformáztam, így mindig abba a kész táblázatba beillesztem a köv hónap adatait és akkor egyből átrajzolja a táblázatot annak megfelelően.
Ötleteket várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest