- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítségre lenne szükségem.
Adott egy táblázat 2 munkalappal.
Mind a két munkalap A oszlopában cikkszámok szerepelnek annyi különbséggel, hogy az egyik munkalapon a cikkszámok 000-val vannak kiegészítve(pl.:1234567 megfelelője 1234567000). A 000 nélküli cikkszámok B oszlopába szeretnék valami jelölést tenni (x,ok,talált teljesen mindegy mi), hogy a másik munkalapon megtalálta a 000-val kiegészített megfelelőjét. Ha nem talált akkor valami eltérő jelölés kerüljön oda.
Létezik erre valami függvény? Az FKERES-el próbálkoztam, de nem sikerült. Próbálam a bal függvénnyel levágni az első 7 karaktert, de akkor viszont megváltozott a formátum és nem tudtam olyan formátumba állítani, hogy megtalálja. Ha pedig kézzel berögzítettem vagy kitöröltem a 000-kat úgy rendben volt minden. Igaz itt nem szöveget írtam az adott cellába hanem kiemeletem egy adott oszlopot és azt írtam be. Ez is jó megoldás számomra, mert az adott oszlopot is tudom használni. Tehát megfelelne a fenti függvény is csak nem tudom hogyan tudnám ilyen módon megkerestetni a másik munkalapon az adatokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest