- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
Látom nem csak én vagyok elvetemült 2 percet késtem bár
adott esetben ha csak a kimutatás a lényeges és komolyabb számítások nem kellenek talán egyszerűbb a kimutatás (és gyorsabb is) de ellenkező esetben hasznosabb a te megoldásod"Geryson:
Van egy piszkosul egyszerű függvényem:
=HA(D7>0;D7*$S$5;"") vagy
=HA(D7="";D7*$S$5;"")
A D7-ben mondjuk úgyszintén egy képlet van és üres string ha nincs eredmény, de szerintem ez mindegy. A lényeg viszont, hogy a célcellában nem üres stringet ír (ahogy a fenti képletből kérem - ha nincs eredmény), hanem ÉRTÉK hibát. De miért is csinálja ezt?"
- A 2. függvényed értelmezése: ha d7 cella üres akkor d7*S5-tel azért ÉRTÉK az eredmény mert eleve üres a cella és üres cellával való művelet ÉRTÉK hibát ad ki. (vagyis gyanítom hogy ez a hiba.....)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest