- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
Látom nem csak én vagyok elvetemült
2 percet késtem
bár
adott esetben ha csak a kimutatás a lényeges és komolyabb számítások nem kellenek talán egyszerűbb a kimutatás (és gyorsabb is) de ellenkező esetben hasznosabb a te megoldásod"Geryson:
Van egy piszkosul egyszerű függvényem:
=HA(D7>0;D7*$S$5;"") vagy
=HA(D7="";D7*$S$5;"")
A D7-ben mondjuk úgyszintén egy képlet van és üres string ha nincs eredmény, de szerintem ez mindegy. A lényeg viszont, hogy a célcellában nem üres stringet ír (ahogy a fenti képletből kérem - ha nincs eredmény), hanem ÉRTÉK hibát. De miért is csinálja ezt?"
- A 2. függvényed értelmezése: ha d7 cella üres akkor d7*S5-telazért ÉRTÉK az eredmény mert eleve üres a cella és üres cellával való művelet ÉRTÉK hibát ad ki. (vagyis gyanítom hogy ez a hiba.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest