Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék diagram terén...Excel 2010-ről van szó először is...Adott egy adatsor: pontdiagramon ábrázolok görbe vonalakkal összekötve egy csatornában lévő áramlás sebességprofilját. Vízszintes tengelyen az osztások vannak mm-ben, függ. tg-en meg a sebesség m/s-ban. Viszont ezt össze kéne hasonlítani egy másik féle sebességmérési módszerrel, ami csak egy darab érték, egy átlagsebesség, és ezt kellene még valahogy ebbe a pontdiagramba beszúrni, tehát ez utóbbi nyilván egy vízszintes vonal lesz. Csak azt nem tudom, hogy lehet hozzáadni ezt a meglévő diagramomhoz! Remélem érthető volt így. Légyszi segítsetek!
Na, épp mire megírtam sikerült...Kijelöltem a meglévő adatsorral együtt ezt az egy értéket is, úgy hogy minden x értékhez odaírtam ugyanazt az egy átlagsebesség-értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50