- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkec
aktív tag
Szia!
lappy, így csináltam.
Sajnos azt nem lehet, vagy én nem tudom hogyan kell megoldani, amit én szeretnék.
Lehet nem fogalmaztam jól, de akkor megpróbálom még egyszer a Te példádon:
A1 - A9 cellák tartalmazzák a százalékot ("Értéket") ugye, azokkal működik a színskála formázás, de én szeretném, ha B1 - B9 felvenné azt a kitöltési színt, amit a párja felvesz az A oszlopban, tehát a B1 A1-ét, a B2 A2-ét... stb.
Mivel változik (a Te példádra levetítve) az A1 értéke, mert egy képletet tartalmaz ezért fix színek nem jók B1-ben, illetve amiket már leírtam azok a szempontok is számítanak.Szóval itt vhogy meglehet adni, hogy más cella értékét vegye figyelembe az aktuálisan kijelölt cella formázásánál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- BestBuy ruhás topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50