- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallgat
csendes tag
válasz
cousin333
üzenetére
Igen. Ezt azóta felfedeztem, de sajnos még így is csak cca 2,5x-es a tempó.
Azt nem értem, hogy miért, de kipróbáltam és ennyi.
A soronkénti vizsgálattal mint írtam 4000 sor körül törölt percenként. Ha minden számom 19x ismétlődik, akkor ugye ez 40.000 sornál kb. 2100 tömb, amit az előzőhöz viszonyítva meg kellene csinálnia fél perc alatt. De 1 percnél leállítottam és kb. 10000 sorral volt kevesebbem, mint előtte.
Arra azonban mindenképp jó, hogy látom hogyan kell ismétlődő blokkot keresni, tehát tanulságos.
Megint köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50