Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Helló ismét,
egyelőre csak elméleti síkon érdekelne, hogy megoldható-e szerintetek az alábbi elképzelésem.
Vettem egy 50e-s cégadatbázist, illetve ahhoz való hozzáférést. Ebből csak az e-mail címekre van szükségem. De nyilván úgy van megoldva, hogy ne lehessen csak úgy egyben kimásolni az egészet, hanem az egyes cégek neveire keresve és kattintva látszanak az adatok. Egy oldalon egyszerre csak egy cég.
Tudom, hogy az excel képes weblapok tartalmát behivatkozni, ilyet már csináltam, és a tartalomból is kitudnám bányászni a címeket, ezért 2 kérdésem marad.
Lehet-e olyan weboldalak tartalmára hivatkozni, vagy lekérni azt, amikre fejlhasználónév/jelszó-val kell belépni?
A másik, hogy makró szinten (mert gondolom arra lenne szükség) megoldható-e olyasmi, hogy ezen az oldalon a makró "megnyomjon egy gombot" - a következőt, majd az így megjelenő új oldal tartalmát kérje le?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50