Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Hogy ti milyen rendesek vagytok!
Nekem is van Steam 800+ játékom, elég sok AAA játékkal. Gépújítás előtt sok olyan volt, amivel nem tudtam volna rendesen játszani, de megvettem, mert tudtam hogy sorra kerülnek.
Most még egy új videókártyát kellene beszereznem és mehet max. grafikán majdnem minden. De addig én is játszottam visszább vett grafikával, de jó néhány játéknál kíváncsi vagyok milyen full graf-on.Tegyétek fel magatoknak a kérdést: Megvennétek-e egy játékot úgy, hogy tudjátok most nincsen elég erős gépetek hozzá, de jó vételt volt a játék? Később pedig úgy is lesz hozzá elég erős vas, hogy végig lehessen játszani szemet gyönyörködtető grafikával...
Vagy "szóljunk be Crytek-nek és szívassuk egész nap" PH-nap van ma, amiről tudnom kellene?(#94398) csaba951: Vannak kivételek
(#94396) bul07: Ez mondjuk igaz, de ilyen nagy neveknél nem sok esélyt látni arra, hogy egy év után olcsóbban vegye meg, mint amennyiért most sikerült. Tény és való, a játékok mostanában azért hamar "elértéktelenednek".
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
bullseye
addikt
Csak én gondolom azt, hogy aki az 5 eurós remek játékokra benyögi, hogy á, minek, majd 1-ért bundleban, de több ezerért vesz olyan játékot, ami nem fut a gépén normálisan még 1-2-5 évig, az csak azért jár ide, hogy húzza az erre hajlandóak agyát?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bul07
nagyúr
válasz Crytek #94394 üzenetére
És akkor minek veszed meg most a játékokat?
Egy év múlva ha lesz géped olcsóban is meglehet majd venni a játékokatMondjuk én se egy hú de egy erős gépel tolom De nem is veszek nagy gépigényű játékokat
Nekem év vége felé lesz esedékes a csere, de húzom halasztom mert Bf sorozat a gépemen elfut 70fps közelében így nem érzek nagy késztetést a cserére, hátha a Bf5-re kell erősebb gép( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Crytek
nagyúr
válasz Agyzuzo #94392 üzenetére
Miért csökkenne? Jövőre olyan gépet veszek amin fog futni. Nem sietek sehova.
maross: Szerinted fél évente vettem valaha gépeket? Felhalmozom a sok game-et azt ha lesz maxhoz gépem letolom őket ennyire egyszerű. 5-6 év múlva jön a következő eresztés ennyi. Nem bonyolult ez.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
válasz Crytek #94389 üzenetére
Azt ugye tudod hogy egy e8400 hasznaltan 4e ft, videokartyadra pedig radobsz egy plusz huszast, es teljesen emesztheto geped lesz? De nyugodtan szivathatod magad még egy evet, es vehetsz ertelmetlenul draga gepet amelyik fel ev mulva felét éri.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
-
bullseye
addikt
Mondjuk egy Ryse esetében megértem, hogy csak maxon van értelme, mert jóformáén techdemo, de Witcher, GTA, akármi értelmesebb játék esetében szerintem érdemes néha nézni egy kis képregényt maxon, aztán játszani azzal képminőséggel/felbontásban, amivel játszható a program.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #94376 üzenetére
Teljesen jól megy nálam 970-el, 70-80fps, csak a szokásos szarokat kell kikapcsolni (motion blur, depth of field, MSAA, hairworks - minden más nálam Ultra).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #94382 üzenetére
Ja fogja egyes vagy kettes szinten de gyakorlatilag hármas szintű az össze konzol . win 10-nél meg rengeteg régebbi hardverre nem lesz driver szokás szerint. Nem kell messzire menni heti szinten szopok azzal hogy renegeteg laptophoz alapból win8 járt frissiteni ingyen lehet 8.1-re csak éppen a 8.1 nem működik rajtuk. Két speckó utasitás hiányzik a cpu-ból. 10-nél is kiváncsi leszek mit találnak majd ki
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #94376 üzenetére
Ő nem is csodálkozik, 5-6 éves gépen necces ilyesmit játszani, megvennie is kár volt. Írja, hogy 1€-nál többet nem szívesen költ játékra, de majdnem 4000-ért megveszi azt, amit elindítani is alig tud.
Amúgy mondhat bárki bármit, én pofán verném az olyan fejlesztőt, akinek a játéka 300 ezres gépeken megy csak normálisan, hanyagoljuk ezt a jövő gépeinek fejlesztést, mert majd megveszem a jövő gépeire a jövő bundlis árán.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #94374 üzenetére
Nekem is ez van tegnap nekem azt csinálta amikor feloldották elkezdett látszólag vadul tölteni valamit kiirt 2x percet pedig a mappa mérete nem változott ergo csak dolgozott ,de hogy min azt nem tudni. Majd mikor befejezte hiányzó fájlok miatt nem indult. Mondom ellenőrzés , nem talált hiányzó fájlt indításnál mindig azt mondta hiányzó fájlok nem indul.
Azt egyszer csak leszedett valami 1xx MB-ot majd utána egy 13GB-ot és elindult egyből magyarul. A nyelvvel semmit nem kellett állítgatnom sehol.Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
Na a tegnapi esti witcher 3 sztori, bár sztem ezt már orvosolták:
RU OLD verzióm van, preloadoltam - sztem ezt nem kellet volna, ha lehet máskor nem is erőltetem, mert ekörül van/volt a gubanc.
Mikor végzett, nem szedett le semmilyen frissítést, cserébe elindítani sem lehetett - hiányzó exe.
Se az appcache, se a depotcache törlés se a verify sem segített, egészen addig míg a játéktulajdonságoknál az orosz nyelvet nem választottam. Ekkor leszedett 2,6 gigát.(!) Próbaképpen visszaállítottam angolra, erre törölte amit addig leszedett. Elindítottam az oroszt - újból leszedte a 2.6 gigát,, meh - ekkor kiírta h van még egy 1.3 GB patch. Ezután volt csak hajlandó elindulni - oroszul.(Akkor is orosz maradt ha steamen átállítottam angolra/magyarra.) Itt gondoltam arra, hogy beszoptuk, de nem mert játékban is ki lehet választani a nyelvet és úgy megy magyarul is, angolul is amit csak akarsz.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
kriszpontaz
veterán
válasz sixpak #94349 üzenetére
Ha megvan a Trine 2, ajánlom hogy próbáld ki 3D TV-vel. Az indítómenüjében választható a VGA-hoz való beállítási profil, AMD kártyához az AMD-s profilt kiválasztod és ámulhatsz, sima passzív LG TV-vel is tökéletes, és álleejtős grafikája van. Egy hátránya van hogy feleződik az FPS.
-
Crytek
nagyúr
A tavaly vett 3771ftos steames Witcher 3 megy
Játszás vele csak jövőre mert csutka lowon is akad.Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
Hopp, a RU OLD is okés.
Egyedül annyi a szopó hogy alapból így települ - simán utána átállítod bármire a játékban.
(A steames beállítást leszarja.)[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
válasz warcat #94366 üzenetére
Pont lejárt a szerkesztés... gyors teszt is megerősítette: szóval a hairworksöt azonnal kapcsoljátok ki ha véletlen aktív lenne,retardáltan sok erőforrást fogyaszt nagyon kis extráért cserébe.... vicc.
Könnyedén elvesz 10-15+ fpst, ezt tuti nvidia nyomta be jópénzért,ilyen formában ezt nem rakták volna bele másképp.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Witcher 3: Nekem jelöletlen,korai vételes változat van orosz vagy ukránhonból,gond nélkül indult ahogy várható is volt.
Viszont van ám gépigényEA: It's in the crate!
-
tomsolo
addikt
Jó hát ezt beszoptuk, csak orosz nyelvvel hajlandó elindulni.
A sok hiányzó exe-s mindaz.
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #94352 üzenetére
GOG szerint még 1 óra van addig... Már feltettem, várok az unlock file-ra, elvileg jön majd hozzá egy peccs ami megadja a zöld lámpát. Gondolom utána 2 perccel már fenn is lesz a virágboltban.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
Húgomék már behúztak egy Oculus Developer Kit-et, majd ha kilátogatok a nyáron hozzájuk Amsterdamba akkor kipróbálom jól. Jellemző amúgy, ottani fizuból már az UHD-t is kihagyták, egyből 5k monitorra váltott a férje...
-
Źşë'
addikt
válasz Agyzuzo #94350 üzenetére
nekem is ez a monitor van, 3dvision kit tényleg frankó bár gta5ben nem is próbáltam még
borderlands 2ben volt 1-2 helyen mikor pl ilyen világító bogarak repkedtek, az olyan volt mintha totál előttem lennének, és mindezt meg lehet még spékelni azzal hogy a térbeli látást "mélyíted" - még 3dsebbek lesznek az ojjektumok egyébként a szemet/agyat nagyon igénybe veszi, ez az egyetlen hátránya a cuccnak, de a látvány nem semmi - már csak egy vr szemüveget próbálnék ki szívesen"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tomsolo
addikt
unlockolodik a Witcher 3 hihi
-
Agyzuzo
addikt
válasz sto1911 #94347 üzenetére
Amire te gondolsz az a 3D Vision Discover, ehhez nem kell spéci monitor, bárki kipróbálhatja, ez a "retró" modszer. Közel sem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz sto1911 #94347 üzenetére
+ sixpak.
A 3D TV nem ugyanaz, habár állítólag az is tud jó lenni - 3D-s TV-vel a Tridef nevű progival lehet felokosítani a játékokat, vagy az nVidia-féle 3DTV Play-jel, de a Tridef jobb.
Az nVidia-féle 3D-hez kell egy 3D Vision Kit és egy 3D-t tudó monitor (minimum 120Hz képfrissítéssel, mert 3D-nél ez feleződik, 60-60Hz a két szemre - mivel ez aktív 3D, ezért a felbontás viszont marad FullHD).
Sajnos itthon nem igazán beszerezhető, én direkt olyan monitort vettem, amiben van beépített IR emitter és járt hozzá szemüveg is: ASUS VG278H
Alapvetően amelyik játék támogatja, az bitang jó 3D-ben, nem is igazán tudnám leírni a dolgot, látni kell. Pl. TPS-t játszani hihetetlen vele, mintha a monitorod előtt egy kis makett asztalon történne a cselekmény. Egyébként baromira utálom a 3D-s mozit és sose nézek 3D-ben filmeket, de a játékokban egész más a dolog, mivel pl. az objektumok eleve 3D-ben lettek tervezve és ez nagyon kijön. FPS-ek alatt is nagyon jó, pl. egy Alien Isolation éjszaka 3D-s szemüveggel elég fosatós tud lenni, de egyik személyes kedvencem a Metro-széria, azt kifejezetten kiélezték 3DVision-re, pl. mikor belesétál az ember a pókhálóba és az orra előtt lógnak a mutáns pókok az kifejezetten hátborzongató.
-
sixpak
nagyúr
válasz Agyzuzo #94343 üzenetére
Mi kell a 3d játékhoz?
Már évek óta 3d tévéket használok, de még soha nem jutott eszembe, hogy kipróbáljam játékokkal.
Vagy felejtsem el, mert inkább 3d monitor kellene?Szerk:. mondjuk a tévét könnyebben áthoznám a PC-hez, mert azt cipelni nem olyan jó móka.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Agyzuzo
addikt
válasz tomsolo #94344 üzenetére
Én is így voltam vele, hetekig flesseltem rajta hogy NINCS PIXELCSÖCS.
A Voodoo 3 3000-es kártya nagyon sokáig volt a kedvencem amúgy (előtte meg talán Riva TNT-m volt).[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
Igen Voodoo 3 3000 SLI-ben, nagyon adja.
nVidia 3D Vision 2. Maross szoktatott rá, azóta nem tudok leakadni a 3D gamingről, a Tomb Raider, a Metro, a Deus Ex és még sorolhatnám, mind büntet 3D-ben. A GTA5 különösen jó lett, mintha egy kis makett asztalon játszanék.
-
Frod
addikt
Én teszek rá, nem bírtam tovább 4e-ért ma behúztam kuponban. Csak lenne vége a vizsgáknak! (ma kezdődtek, és 3 hét...)
Do you see the white shadow?
-
Agyzuzo
addikt
válasz sixpak #94339 üzenetére
A GTA5 szerintem minden téren iszonyat durva, én 3D-ben nyomom és keresgélem az állam folyamatosan. Nem csak a fű, de alapvetően minden hihetetlenül részletesen ki van dolgozva benne.
-
bul07
nagyúr
Igen menyire röhejesen néz ki , min 4:10-nél, hogy a rákban lehet így megcsinálni egy füvet ezek nem voltak még a természetben, közvetlenül a föld vonalában hogy tudna így mozogni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eami
veterán
ez mondjuk egy részletesebb videó. az a fű banyek...
-
Dilikutya
félisten
Az a jó, hogy ma már nyugodtan állíthatod a legtöbb játékot natív felbontásra, és a textúrákat maximálisra, mert ezek nem terhelik a gépet, az effektekkel lehet játszadozni. Ami szembetűnő volt, az a fű, az árnyékok, meg ahogy Geralt áll a fal előtt, a csizma és a talaj. Viszont ma már minimumon is lényegesen szebb egy játék, mint régen, amikor a textúrát és felbontást is butítani kellett gyengébb gépeken, akkor születhettek valóban csúnya dolgok.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bul07
nagyúr
Csak én látom piszkosul életidegennek ahogy ez meg van csinálva
A fű röhej kategóriába tartozik, a töve is úgy mozog a föld vonalánál mint a tettje, mi ez már( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
i2k
őstag
válasz CriticalHit #94325 üzenetére
Én is bízom benne - ráadásul, jön ugye az Unity 3D Engine 5-re átállása. Talán, ezzel párhuzamosan valami plusz akció---
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
eami
veterán
Witcher 3 Min vs Max grafikai beállítások. Azért annyira nem vészes. $1 bundliba jó lesz
-
SityiSXT
őstag
válasz Kareszovics #94326 üzenetére
Más történetet mesél el a két játék, így tartalomban is különböznek. Az első rész egy-az-egyben a társasjáték számítógépen, az Ascension már kicsit meg lett variálva, jobban a számítógépes játékokhoz közelítették, és a tartalom is sokat bővült, de én nem érzem akkora előrelépésnek. De mivel egyik játéknál sincs hangsúlyos sztori, így ha az egyiket kihagyod, nem vesztesz vele semmi különöset.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomsolo
addikt
Space Hulk Ascension kapott egy szolid leárazást HUmblin. - €16,79
Még mindig sok, a sima mindenes ára lenne a jó.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz CriticalHit #94321 üzenetére
Én is.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Heavyrain
őstag
válasz CriticalHit #94321 üzenetére
Volt már 10$ a sima és 15$ a deluxe edition Itt.
Szerintem nem kell sokat várni és megint ennyi lesz.
Egy időben G2A-n is 2300Ft volt,de onnan ugye csak saját felelősségre szabad vásárolni -
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
i2k
őstag
válasz CriticalHit #94315 üzenetére
Sajnos, még így is drága a Wasteland 2...
-
CriticalHit
őstag
A gog-on féláron a Wasteland 2 és az Ethan Carter.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
vorosmarti
senior tag
Sry, ezt elirtam:
sod humble
sod amazon -
i2k
őstag
válasz Dilikutya #94310 üzenetére
Direkt erős túlzással:
State of Decay + State of Decay - Breakdown DLC + State of Decay - Lifeline DLC + ismert és (számomra) ismeretlen bugok ==== State of Decay YOSE + iciri-piciri finomítás + DX11
Szóval, azoknak, akiknek meg van már az alap + 2 DLC, gyakorlatilag az is superior verzió, és ilyen bevezető áron [és engedménnyel is] a YOSE tök felesleges, és még inkább: lehúzás.
Grafóban nem látni különbséget.
A Breakdown DLC és a Lifeline DLC-ből az alapjáték történetébe is átmentett feature-ök (eredeti verzióban nincs ilyen) nem indokolják a vásárlást.
Ugyanazon (!) bugok megvannak állítólag, mint amik a régiben.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
vorosmarti
senior tag
válasz djculture #94308 üzenetére
Köszönöm, tényleg van, pedig két hete nem találtam
Mondjuk 75%-osan meggyőzőbb volt az árahttps://www.humblebundle.com/store/p/stateofdecay_storefront
http://www.amazon.com/State-Decay-Online-Game-Code/dp/B00GU041PY
-
Dilikutya
félisten
Mit keféltek el rajta? Látom, hogy a régi "nagyon pozitív" értékelésű, az új viszont csak "vegyes". Igaz, az újra töredék szavazat jött csak, de a régi 15000 után is 89%-os. Szemeztem vele régebben, lehet, hogy ezt elkeféltem.
-
i2k
őstag
válasz djculture #94308 üzenetére
S joggal, mert a felújításról sok helyen olvasom, hogy "bárcsak ne csinálták volna meg"...
-
djculture
félisten
válasz vorosmarti #94307 üzenetére
Szokásosan átvette a helyét a gagyibb verzió.. Amugy lehet venni csak mióta eltünt aranyáron adják a nepperek is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest