Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz maddionmax #92599 üzenetére
távozz tőlünk
-
eami
veterán
válasz maddionmax #92594 üzenetére
mi van ha nincs steamed?
a) konzolos vagy kérlek fáradj egy másik topikba
b) warezolsz, pfejj -
micafighter
nagyúr
válasz maddionmax #92596 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #92594 üzenetére
Regisztrálsz egyet.
Off az OFF-ban on-t jelent?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #92593 üzenetére
Én is csalódtam, azt hittem Ubisoft játék Uplay Store-ból Uplay-re aktiválódik...de nem!
Berakja Uplay-be, majd a "Játék" gombnál felugrik Steam ablak és aktiválná.És mi van ha nincs Steam-em???
-
nagyúr
válasz maddionmax #92587 üzenetére
Jah hogy az steam-es szutyok?
Akkor érthető...Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
-
tomsolo
addikt
G2A-ról mostanában a Trials Fusion Season Pass vettem 1600 Ft-ért, - 27%-os áfával! - megvan köszöni szépen.
Kinguin/Fast2Playen meg a Warhammer DaW2 Mastert (Gold + Retribution) 2134Ft-ért.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Dilikutya
félisten
UT2003 nem kapható digitálisan sehol? Az első UT és a 2004 GOG-on és Steam-en is van, de a 2003 sehol.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #92581 üzenetére
Átment, megvettem....nyitja Steam-et és persze hogy nem lehet aktiválani
1000 Ft repült ki ablakon
-
nagyúr
válasz vidaila #92582 üzenetére
Nem elemezted eléggé... mint láthatod csomót eladtak akkor (az előző napokhoz képest)... tehát valakik megszabadultak egy nagyobb tételtől.
Nagyobb a kínálat -> leesik az ár.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vidaila
senior tag
Tanulmányoztam a Steam marketen a TF2 kulcs árgrafikonját. 2.3Euro volt átlagosan de az utóbbi pár napban lezuhant eléggé az ára, majd az elmúlt 1 órában újból visszakúszott. Vajon mi történhetett az ár leesésének pillanatában vagy éppen az ár visszaemelkedésének pillanatában? Valakinek van valamilyen teóriája?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
nagyúr
válasz maddionmax #92580 üzenetére
Szerintem nem fogja engedni a digitalriver...
Elbuksz a fizetésnél, vagy mikor az accoddal belépnél és véglegesítenéd a rendelést.De aztán kitudja... de ha meg tudod venni és ráteszi az accodra akkor elvileg nem lehet gond.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
maddionmax
senior tag
Orosz Uplayről beszerezni South Park-ot mennyire necces?
(Természetesen kiutazom Moszkvába és úgy veszem meg.) -
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #92576 üzenetére
ez a 30 napos izé nem sokat ér szerintem mert pont ennyi ideig lehet PayPalon keresztül is visszaszívni a pénzt ha gond van.
-
lafaty80
addikt
válasz micafighter #92575 üzenetére
Kellett is vagy fél óra, mire meg mertem kérdezni, azt hittem 100hsz-es boszorkányüldözés lesz belőle
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
nagyúr
válasz micafighter #92575 üzenetére
A G2A (és Kingiun, G2Play...stb) még csak nem is szürkebolt, hanem egy online piactér (aka Ebay) ami játékok eladására nyújt lehetőséget bárkinek, privát személy és kereskedő egyaránt.
Ezért van mostmár a Paypalhoz hasonló (Ebay) vevői védelem, hogy 30 napig "védenek" a károktól amennyiben megveszed ezt a pár tíz centes szolgáltatást (shield, buyer protection etc.).
(a vételár egy része letétbe kerül az eladó felé most már)Anno a szürkebolt az volt hogy a dobozos játékokból kivett kódokat árulták, tehát a forrásuk hivatalos és legális, de az eladás módja (digitális online terjesztés) nem, mert erre nincs felhatalmazásuk a kiadóktól (főleg globálisan nem) ezért "szürke" - félig legális csak.
Ez a G2A és társairól nem mondható már el, mert a forrás pont azért mert bárki árulhat bárhonnan származó, bárhogy beszerzett játék kódokat.[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz edemark #92574 üzenetére
Vagy keress olyan szakmai topicot, aminek a témájához érdemben hozzá tudsz szólni, és segíts ott az embereknek. Nekem ebböl összejött pár ezer hsz
G2A-val kapcsolatban: ez az eredeti játékok topicja, eredeti játékot pedig hivatalos viszonteladóktól lehet beszerezni, G2A pedig ugyebár szürkebolt, szóval nem vagyok benne biztos hogy belefér az eredeti játékok kategóriájába. Ettöl függetlenül szerintem az lenne a legfontosabb hogy az emberek tisztában legyenek a szürkebolt kockázatával, és ha valaki játékot akar venni, ne a g2a jusson elöször eszébe, hanem a hivatalos boltok, ahol ugyanúgy szoktak akciók lenni. Még a steamen is lehet kifogni jó akciókat
Szerintem egyébként jó fele halad a topic mert kevesebb már a g2a linkelgetés, és a kevéshez is odairjátok, hogy saját felelösségre vagy valami hasonlot, felhivva a figyelmet hogy szürkebolt
(#92564) lafaty80 szeretem amúgy ezeket a röviditéseket. WD-t azt mondjuk kitaláltam, de lehetett volna más is.
[ Szerkesztve ]
-
edemark
csendes tag
válasz bullseye #92573 üzenetére
Szia (igerem ez az utolso off topickom) persze persze nem fontosak a rangok, vagy en legalabb is sosem ereztem, hogy fotosak lettek volna. (Mondjuk en kuldom egy cserenel elobb a kodot mert ujonc reven bennem kevesebb a bizalom de ezen kivul semmi). Koszi a vlaszt es akkor folytatom a hatterbol olvasoi statuszomat.
-
bullseye
addikt
válasz edemark #92572 üzenetére
Elköltözött a topik, itt kevesebbet ér egy hozzászólás. Nem fogod visszakapni a rangodat, amíg vagy nem floodolod szét ezt a topikot annyira, hogy kivágjanak, vagy kezdesz hozzászólni máshol is. De legjobb, ha tojsz a rangokra, és inkább kipróbálsz valami idle játékot. Például az adventure capitalist a Kongán nagyon jó.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
edemark
csendes tag
Sziasztok azt tudja valaki, hogy miert lettem kvazi tagbol ismet ujonc es hogy hogyan kaphatom visza a kvazi tag allapotomat_
Bocs a nagyon off topikert de en foleg ezt meg a stream trade topikot hasznalom csak. -
opti06
aktív tag
van pár fölös steam kedvezmény kuponom, ha valakinek kell valami írjon privit
[link] -
maddionmax
senior tag
Nincs a G2A-val baj, ameddig nem veszik el a játékod. Aztán jön a sírás-rívás a többségnél, miközben itt is és ezer más oldalon el lett mondva az előny-hátránya. Mellesleg elég ha egyszer buksz 20-30-40€, pont nem érdekel, hogy előtte 20 alkalommal nem volt gond.
Erre van az a régi magyar mondás, hogy aki utca sarokra áll, ne csodálkozzon ha meg....
De ha vennék az emberek a fáradtságot és elolvasnák mi van az ablak tetejére írva: G2A Marketplace, azaz piactér.
[ Szerkesztve ]
-
-
bigrob
őstag
1 bakiparádé miatt szerintem meg nem kell lehúzni a g2a-t, jó ideje vásárolgatok onnan (főleg wow gamecardokat) és még (lekopogom) nem volt semmi problémám...
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
ayo
veterán
ismét töröltem pár hozzászólást a rendes topikban, kérek mindenkit, hogy aki G2A témához akar bármi véleményt írni az itt tegye, köszi!
djculture-nek aki egyenesen hazugnak nevezet üzenném: nálunk az irodában mindenki vissza kaptam a WD kulcsát ez kb. 10-15 user + hivatalosan is ezt közölték, hogy visszaadják az akkori vásárlást. hogy történt más dolog az meg lehet és sajnálom azokat, de nem hiszem, hogy ezért hazug lennék, G2A-t hanyagolni kell ennyi
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
hungar
tag
Sziasztok!
AKi g2aról vásárol a VAT-nál 27% Hungaryt szokta bepipálni?
Köszi az infót előre is.
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #92555 üzenetére
Köszi, örülök hogy nem költöttem rá több pénzt. 6 eurót megért ez így is.
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #92549 üzenetére
Csak a Retribution-höz. Ott a The Last Stand aréna módhoz a Tau parancsnok ami megéri, feltéve hogy akarsz egyáltalán arénában gyíkolni. Van ezen felül szintén a The Last Stand módhoz felszerelés, ami könnyebbé teszi a továbbjutást, van a single kampányhoz felszerelés ami könnyebbé teszi a kijátszását(normál módon olyan erősek lettek a hőseim, hogy semmilyen egységet nem kellett vennem, és félkézzel elintéztem mindent ), illetve van némi csillámpóni skin skirmish és multi csatákhoz. Érdekesség, hogy a 2011-es Summer Sale nyeremény Veterans of Aestas csillámfestés
nem vehető meg semmilyen módon.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
szami777
addikt
válasz chungee #92552 üzenetére
Tavaly be lehetett, nem tudom változott-e azóta valami.
Most látom a +sort, hogy csak É. Amerikába lehet, így akkor passzolom, ne kockáztass.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
chungee
addikt
Szasztok!
Ez vajon be lehet regizni nálunk
-
tomsolo
addikt
Na csak sikerült olcsón beszerezni Dawn of War 2 Mastert, a Grand Masterbe lévő dlck adnak vmi pluszt egyébként?
-
g2a-n sajat felelossegre blackguards 2 8.99euro, heroes 3 hd 8.49euro, pre-sequel season pass 11.99 euro, starcraft 2+kieg 18.99euro, esetleg greygoo 20.99euro.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Pocok256
veterán
Hmm aki besiegel tolja.
Épitettem egy kicsit komplexebb szerkezetet és az amúgy fix 60 fps em mikor elindítottam konkrétan beszakadt és 2 db maradt belőle Ez valami bug vagy egy i5 ös proci ennyit tud ?
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
i2k
őstag
-
djculture
félisten
paypal már nem szrakodik, 1 dolláros budle náluk már 1 euro
-
djculture
félisten
Magyarországon nem számít semmi csak hogy jókor legyél jó helyen és megfelelő kapcsolataid legyenek esetleg jó helyre jutass vissza lóvét a bevételeidböl. A világ korrupció térképén az elsők között vagyunk. Mindenki tapasztalhatja ezt a többi meg buta szöveg, amivel vagy mást akar etetni az illető vagy saját magát akarja megnyugtatni hogy ő nem ugy került oda ahol most van és nem ezen korrupt rendszer része..
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
szerintem ő csak "továbbítja" Pocok256 mondanivalóját, a megszokott módon
Pocok256: ha ennyire egyszerű lenne ahogy te látod itt nem lenne ekkora nyomor az országban, tény hogy sok a probléma
a siker több dologból áll össze, függ tőled hogy mennyire tudod jól előadni magad, mennyire vagy szerencsés adott helyzetekben - de ennyi szerencsétlen munkavállaló hogy létezhet?! van aki ki tudja használni az említett kiskapukat, van aki jól tud helyezkedni, közel van a tűzhöz... az is tény hogy sok a diplomás, ennyi felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalót nem tudnak fogadni a munkahelyek... nyilacska oktatási rendszer is hulladék! szummázva: hiába van munka ha nincs már becsülete, az emberből kihajtják a ****-t is a melóhelyén a külföldi cégek magyar vezetői...
nem tudnak normálisan előre tervezni, mert mire az adott generáció kikerül az iskolapadból, teljes mértékben átalakul a munkaerőpiac, pont ezért kellene jobban szervezni bizonyos dolgokat és nem lenne ekkora káosz az országban... csak ez megint kit érdekel?! senkit, mert mindenki azzal van elfoglalva hogy a saját zsebe legyen tele, gondolok itt a vezető rétegre"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
wwenigma
Jómunkásember
A te hibad ha nem oldod meg.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
reelc
veterán
Pocok256:
Azért érdekelne, hogy kb.90e-es nettó fizuval, gyári munkásként, albérletben, mindenféle szülői és egyéb támogatás nélkül hogy képezi át magát az ember, hogy ennek a többszörösét vigye haza.(#92533) wwenigma: de mégis hogyan? Tudok sok embert, aki hasonló cipőben van.
Ja, és szeretem az ilyen megmondó embereket, akik egyből rávilágítanak, hogy én tehetek mindenről, holott semmit sem tudnak rólam, a körülményeimről.
Véletlenül sem a kormány, gazdaság, stb. a magas árak, adók, és kevés minimálbér az oka, ugye? Véletlenül sincs gazdasági válság, meg ilyenek?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem nem a jatekok araval van a gond (ez a legkevesebb gond ma mar) hanem inkabb azzal, hogy MO-n az elelmiszerek es a muszaki cikkek szinte ugyanannyiba kerulnek mint olyan EU-s orszagokban ahol kb. 1000 eurotol kezdodik a minimalber.
A megelhetes EU-s koltsegekbe kerul es a fizetesek megsem ahhoz lettek merve.
Az a gond, hogy pedig ezert tobben atveszik az 1M+ HUF-os havi fizetest, ceges autot sb. az adofizetok penzebol es kiarusitjak az allami tulajdonokat fillerekert.
Ezt probalna valamelyik politikus megcsinalni Ausztriaban azonnal eltunne az illeto a hegyekben valami veletlen kovetkezteben ...Pocok256:
Ki tudja honnan volt a penz a kezdeshez es vagy milyen trukkozesekkel megy sikeresen az a vallalkozas amibol meg MO-n sikeresen (nyeresegesen) ki lehet jonni
Az a tobb ezer vallalkozo aki tisztessegesen probaltak valamit csinalni mar szepen visszaadtak a valllalkozoi igazolvanyt mert egyszeruen lehetetlen trukkozesek nelkul. Vagy meg(!) eppen csak eletben tudnak maradni.[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Lehet fujjogni meg akármi ,de sokszor nevetséges amit némelyik magyar lemüvel.
Kb a magyarok 95%- nak fingja sincs ,hogy mi a sporolás és csak sírnak állandóan.Nem kéne nagykirálynak lenne meg mindent megvenni hitelbe ..... De menjen csak mindenki külföldre több lesz a hely.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
x_o_n
veterán
-
Tombi
őstag
válasz Pocok256 #92524 üzenetére
vedd figyelembe a barátod honnan indult, kezdőtőke stb, mind a szülőktől szerezhette ugye? Ha nem, az üdítő kivétel, de az átlag magyar éppen nem döglik éhen a robotba. Ilyen árakhoz 250e Ft minimálbér kellene. Ez a véleményem, ezért sem leszek már jövőre az országban, kalap kabát, viszlát
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz bullseye #92521 üzenetére
Élet és tapasztalat.
ui.: Amúgy jó nagy beképzelt majomnak tűnhetek De ez igencsak távol áll tőlem, csak neten valahogy nem lehet átadni azt amit kéne. Valahogy a környezetemben az van, hogy minden ismerősöm aki akarta valamire vinni az vitte is. Aki belesz*rt és csak élt és siránkozott és mástól várta a csodát az úgy is járt. A másik meg, hogy nem csak IT szektorban lehet ilyet csinálni. Ott van édesapám, szakmunkás, érettségije sincs, de annyira jól csinálja a munkáját és annyira odateszi magát, hogy bőven a magyar átlag kereset dupláját viszi haza. Ott van egy másik ismerősöm aki ugyancsak odatette magát nulláról indult, de minden munkát megfogott most már 27 évesen 2 kocsija van 1 háza 1 gyönyörű barátnője és egy induló vállalkozása. Ha én munkanélküli leszek vagy csóró csakis magamat hibáztathatom hisz a lehetőség adott volt nekem is. Nem pedig az államot amiért gyenge a szociális háló.
Na de részemről innen lezártam a dolgot teljesen.
Más.: Rávettem magam és megvettem a besieget ! legóra fel !
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
arty
veterán
válasz Pocok256 #92520 üzenetére
ha megfeszülök se lesz 150es IQ-m, ergo nagyságrendekkel nem tudok többet keresni (jól keresek, elégedett vagyok a sorsommal, de a "szakmán" belül elérhető +egy százassal se lennék ~semmivel előrébb). sose ment a programozás jól, nem tudnám értelmesen csinálni, a nyelvtanulási képességem egy szem angolra volt elég ... (második nyelv tanulásába belezavarodok, az első nyelvet üti ki vagy az első nyelv szava/kifejezése marad csak meg)
szakmán belül képzem magam, hogy legalább le ne szakadjak... (annyira... de majd negyvensok felett, amikor a huszonötévesek gyorsabban kapcsolnak mellettem, akkor ez ohatatlanul bekövetkezik)
mit tegyek, hogy duplázam a fizum és 5-600 nettót vigyek haza és élvezettel vizslassam a 20ezres játékokat? nekem mi az opcio? (ill. mi az opcio a még nálam is hülyébbeknek? nem sok van, de hátha van... na nekik!)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Pocok256 #92520 üzenetére
Nocsak, akkor mi leszunk a 4000000 backend programozó országa.
Menthetetlen vagy.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tomsolo
addikt
-
Tombi
őstag
válasz cskamacska #92513 üzenetére
Ez a bajom nekem is, ahonnan vettem a vga-t, kerek perec megmondta a kereskedő nem mondja meg honnan van a videókarim, felejtsem el a nekem járó játékokat (ja persze még én járok utána, na ne grr)
szerk: másik válaszolónak. Nem az idegesít, hogy még az igénylő felületet se láttam a promóban, még az sem, hogy kb 100 darabot osztanak ki. A tények magukért beszélnek el kell olvasni újra.
-
törölt tag
-
djculture
félisten
válasz cskamacska #92513 üzenetére
Régen eleve nem volt ez a kódos bohockodás, cd-n dvd -n volt minden játék ami mellékeltek a kártyához. Azt már nem könnyen lopták ki mert eleve a dobozon is rajta volt hogy jár hozzá. Én a club 3d 9600xt-hez is far cry -t kaptam Meg akkoriban még az alaplapokhoz is jártak programok, éves liszenc viruskeresőhöz alap volt, akkor power dvd stb.. Ma adják ezt a szr kupont de gyakorlatilag vagy jár vagy nem.. Most is három nagykertöl származó gtx 960 970 stb-hez jár kupon többi nagykernél nincs. Arra is fogadnék hogy ott is lenne csak nagyüzemben értékesitik..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Valójában az egész Never Settle külön kártyás ajándékozás bóhócság, az Alienware botmágnes szerencsétlenkedéséig bezárólag. 20 éve meg tudták oldani, hogy a játék és annak a CD kulcsa a videokártya mellé kerüljön(beleértve az ATi kártyák mellé járó Half-Life 2 kuponokat),
most bezzeg külön keresgélni kell melyik aprón adják el a neked járó kupont.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
Tombi
őstag
az amd menjen a picsába, ha nem az általuk elvárt nagykertől veszed a kártyádat,
nem adnak semmilyen játékot, SZEMETEK ! -
djculture
félisten
válasz maddionmax #92502 üzenetére
Elolvashatom de hogy 6 kor volt az is biztos egyet bezsákoltam 365volt hátra..
Egyébként elmondanám hogy nagy piszkosság az egész ugyanis csak ugy lehet nyerni ha nem vagy bejelentkezve rányomsz utána rögtön facebookal bejelntkezel és lőn van kulcsod.. Minden más esetben out of van egyböl Ugyhogy aki folyamatosan ftrissitgetni az oldalt bejelentkezve az rácseszett[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
De hagyjuk már, 18:00-előtt 10 másodpercel belétpem, még semmi, 18:00:00-kor kereken frissítettem és már azt írta elfogyott, menjenek a picsába!
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
bul07
nagyúr
válasz wwenigma #92503 üzenetére
Igen még a Key gombot se láttam csak hogy elfogyott , állítom 100-nál kevesebbet osztanak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wwenigma
Jómunkásember
El is fogyott...
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #92500 üzenetére
Inkább az a szánalmas hogy nemtudod hogy az utc mit takar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest