Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Az az érdekes az előrendelésekben, hogy legtöbb ember szép lassan kikopik. Nekem a Murdered volt életre szóló lecke, másoknak a felsorolt megjelenéskor esetenként játszhatatlan darabok. Így viszont már csak az rendel elő, aki vagy ennyire szeret, és bízik, netán csak jó tapasztalatai vannak, vagy az újonnan bevonzott játékosok, akik az exkluzív dolgokra kattannak rá. Utóbbi kicsit olyan átverés szagú, ahogy mindig új emberek kellenek, amikor a régiek rájönnek a trükkre. Persze amíg vannak újak, addig az ipar nyomni fogja, mert pénz van benne. Aztán vagy kikopik, vagy az iparág kicsit jobban odafigyel, vagy jön az új videójáték-válság, amit már évek óta ígérgetnek, de eddig megúsztunk.
A probléma az, hogy az iparág nagyjainak kéne kicsit kordában tartani a minicégeket, akik csak lehúzásra játszanak, másolva mindent, mert a mennyiség feltűnővé teszi ezt a gyakorlatot (Kickstarter, Early Access átverések és fiaskók). Csakhogy pont a legnagyobbak azok, akik a legdurvábban nyomják ezt. Amikor AAA árazás mellé kapunk mikrotranzakciókat, akkor nem hiszem, hogy az ő erkölcsi érzékükre számíthatunk, hogy az érdekeinket védjék.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Źşë'
addikt
válasz Dilikutya #95496 üzenetére
Egyetlen kirívó példa az Alien CM lehet, mert a többi játék nem lett szó szerint gagyi, kvázi nem olyan hibái voltak mint a CM-nek. Arkham Knightot nem értem miért kell felhozni példaként, nem lett rossz a játék, én Rocksteadyben bízok annyira hogy nem tesz le gagyit az asztalra, újságok / és játékportálok is jóval megjelenés előtt írták hogy eddigi legjobb Batman rész az amit Rocksteady csinált (még személyesen is tesztelték).. Most hogy optimalizálatlan ezt lehet orvosolni, ráadásul viszonylag hamar.
CM-nél szó szerint nem azt kapták a játékosok amit bemutattak nekik, magyarán átb*szták őket keményen, mintha egy N*ke pólót vennél (nem olcsón) és kapnál egy vacak kínai koppintást.
Voltam úgy hogy csalódtam egy preorderelt játékban, mert nem azt hozta amit vártam , kvázi BF3 (ráadásul tele volt azokkal a hibákkal (sőt még többel is) mint a Bad Company 2 - melyektől agyf*aszt kapott a játékos), és megfogadtam nem veszek több Dice játékot soha többet, mert már egy kaptafa, de azért én is túlzásnak érzem azt a kijelentést h egy darab preordert nem szabad venni, és ráadásul buzdítani rá másokat
Egyébként a Witcher 3as bandára vagyok picit pipa, mert nem azt adták amit ígértek (grafikai szinten), és volt valami belőle?! 1-2 napig volt hangos a net tőle aztán meg elültek a kedélyek... pofátlan dolognak tartom hogy kivették a játékból azokat a grafikai beállításokat amiket a 2012es E3-on mutattak be, így egy kiherélt játékot adtak ki (grafikai téren), és szvsz úgy néz ki mint egy agyonszínezett mese, holott felnőtteknek szóló játékként reklámozzák (és ennek ellenére veszik, és állítólag nem lett rossz)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
Szerintem PC-n az Arkham Knight után ez már többé nem titok, hogy hülyeség. Egyszerűen nem tudhatod már, mi az ami totálisan ganéj lesz megjelenésre, mi az, ami nem. Elég csak emlékezni az Aliens: Colonial Marines-ra, amit végül egy 4 gigás patch-el próbáltak ahhoz hasonlóvá tenni, mint amit bemutattak korábban. Ott a Watch Dogs, az AC: Unity, amik szintén nem a tisztes szoftverfejlesztés iskolapéldái, utóbbiban bugból lett feature. De az Arkham Origins talán még ma is várja a patch-et, amivel épp valamelyik DLC miatt nem foglalkoztak a megjelenés után, és ezt még csak nem is titkolták. [link]
"A csapat momentán keményen dolgozik a következő történetközpontú DLC-n, új patch kiadása, amely kijavítja a fórumon jelzett hibákat, nincs tervbe véve. Ha mégis kiadnánk egy új foltot, az minden bizonnyal a játékosok előrehaladását ellehetetlenítő hibákat javítaná, nem az olyan apróságokat, amik ezt nem gátolják. Az ilyen apróságokkal már nem törődünk. Sajnáljuk, ha ez valakinek kellemetlenséget okoz, és köszönjük a türelmeteket."
De állítólag a Battlefield 4 is egy rakás kaki volt a megjelenés után is még egy ideig. Ezért megéri látatlanban megvenni jó drágán.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
arty
veterán
sok? szerintem jóval több kellene, miután még mindig nincs fény az elmékben a helyzet súlyosságáról
és erre épp a te írásaid a bizonyítékoka juzerrivju 3-4-5 nappal megjelenés után már nem ér semmit? (tehát azoktól, akik az eurogameren elolvasták, hogy nincs a játékkal különös gond és 1-2 nappal később megveszik, majd beletolnak hat-nyolcórát)
csak az a tuti, amit megjelenés után két órával tett ki a preorderelő, preloadoló gémer? (és hát persze, hogy ő aztán nagyon hiteles, tuti nem a 60 eurós vásárlását fogja önigazolni )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bullseye
addikt
-
eami
veterán
csak félig, ugyanis a komolytalan picsogás már megad egy alap hangot. Nem azzal van baj hogy valaki úgy dönt hogy nem vásárol elő játékokat, hanem ha azzal győzköd másokat hogy milyen hülyeség is az. Nekem többet érnek a valódi user reviewek a hivatalos oldalak és fő állású bloggerekhez képest. Ahhoz pedig nyilván kellenek olyan emberek akik megveszik előre a játékokat. Nincs ezzel semmi gond, csak kicsit sok lett már ez az anti pre purchase sírás.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Egy világban, ahol senki nem kap sajtópéldányt, vagy fektet be ennyit a YT csatornájába...
Mellesleg a Steam új rendszerében már kicsit jobb a helyzet, ha valami totál játszhatatlan, de azért ami csak 2 óra után lesz az (ó, ilyen persze soha), az már bukta így is. + az előrendelői ajándékok általában gusztustalan módon nem értéknövelő, hanem exkluzív elemek, ami miatt már elvi alapon is a zsarolós a K Anyjukat!
[ Szerkesztve ]
-
-
arty
veterán
hogy ha utólag vennéd meg, akkor lehet meg se veszed.... annyi, hogy tudod miért fizetsz, s ha szar a produkcio, akkor a pénztárcáddal szavazol - ellene
preorderrel annyit mondasz, hogy neked jó a szar is, nem érdekel a termék minősége, csak a cím stimmeljen
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz Csapoati #95478 üzenetére
az a megafrissítés szarabb grafikát, desktopra dobálást, béna AI-t, 1 nevetséges ovál pályát és két kocsit hozott. az ffb nudli, a kormányom és váltóm gombjait mappelni se tudom.
mindez 8 hónap munkájának eredménye. a wreckfest egy bukott projekt.
de még igy is megérte, mert mellette az assetto és a project cars meg elég jók és közösségi pénz nélkül nem létezhetnének.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
10 nappal a megjelenés előtt a BAK "minősége" a Warner szigorúan őrzött titka volt. 2 nappal a megjelenés után meg inkább önként leszedték a boltok polcairól, mert nem akartak további konfliktusokat az új vevőkkel.
Egyébként a BF3->BF4->BF Hardline után egyáltalán nem tűnik butaságnak inkább a megjelenés után megvenni a Star Wars Battlefront-ot. Szerintem egyértelmű, hogy idén ez lesz a friss BF. És mivel a BF3 bosszantó hibáit azóta sem sikerült kiküszöbölni (sőt!), elég szkeptikus vagyok az új művel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #95476 üzenetére
Valóban van 1-2 pozitív példa, csak ezekre lassan ezerszám jutnak a negatív példák. Ebből szerintem látszik, hogy az emberek egyszerűen nem elég érettek egy ilyen rendszer használatára.
Én pont fordítva látom: pár szar projekt van, a többi azért nagyjából működik. A Next Car Game: Wreckfestet is temették, mert október óta nem jött hozzá semmi, erre tessék: szinte újraírták a játékot, most jött ki egy mega frissítés hozzá.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
arty
veterán
ez most mire írtad? az előrendelés szükségességére??
ha nem preorderelsz egy játékot (és senki más sem), attól az még ki fog jönni.... ezért van a kiadó, ő pénzeli előre a "gyártást"
---
(#95476) csaba951 : én azt értem, hogy sok az átverés, de mutatnál alternativát egy project cars vagy egy assetto corsa létezésére, más üzleti modellel?
csak mert ha SEMMI nincs, annál a kockázatos (early/kickstarter) is jobb...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>Kickstartert/earlyaccesst óriási hiba a többi kiadói mocsokság mellé venni...
Teljes mértékben nem értek vele egyet! Az alapelvük teljesen jó, csak ma már nem arra használják őket az emberek, amire ki lettek találva.
Mára szinte kivétel nélkül az ilyen "játékok":
* egy részük csak a pénzt szedi össze, eszük ágában sincs valódi terméket/szolgáltatást nyújtani* menet közben kiderül, hogy túlvállalták magukat, az ígéretek töredékét sem sikerül megvalósítani technikai/anyagi okokból
* ennek létezik egy olyan formája, ahol ezt már a kezdetén tudják is, de szándékosan hazudnak az embereknek, csak azért, hogy megszerezzék a pénzüket
* a végtelenségig béta állapotban tartják a projektet, soha nem készülnek el vele
* ugyanez, csak pár hónap után még a készítő is lelép, nem érkezik több frissítés sem
Valóban van 1-2 pozitív példa, csak ezekre lassan ezerszám jutnak a negatív példák. Ebből szerintem látszik, hogy az emberek egyszerűen nem elég érettek egy ilyen rendszer használatára.
Úgy tűnik, hogy mégiscsak az előre kijelölt megjelenés a jó, mert ez az egyetlen ösztönző erő arra, hogy egyáltalán elkészüljenek ezek a játékok. És persze az, hogy megjelenés előtt -pont ezért- egyáltalán ne jussanak bevételhez, legalábbis a játékosoktól ne!
-
arty
veterán
válasz csaba951 #95462 üzenetére
Kickstartert/earlyaccesst óriási hiba a többi kiadói mocsokság mellé venni... a community finanszírozása nélkül számtalan jó játék sose készült volna el. Az ellen semmit nem tudsz tenni, hogy van olyan projekt, ami kvázi bedőlt vagy nem azt kapták az emberek, amire számítottak... ez benne van a pakliban.
De még1x: egy wárnebrosznak NINCS szüksége a közösség finanszirozására (preorder), míg az Assetto Corsa enélkül nem létezne (early access).
-
i2k
őstag
-
csaba951
veterán
Hát, ezek komplett idióták!
There are more games coming out than ever before, and games only seem to sell when they’re on sale. Players have been conditioned, through bundles and mega-sales, not to pay full price. None of this is a surprise. And although money isn’t the primary motivating factor for a lot of us, if the dynamics of the industry don’t change, indie games will become an unsustainable model. Indie games have been such a source of creativity and originality over the last 10 years, and we want to keep them going!
To bring some awareness of this to players, a group of indies have decided to come together on July 4 (Indiependence Day) and NOT put our games on sale. We encourage fans of indie games to support their favorite developers by buying their games at full price. If you bought a game on sale and wound up really loving it, perhaps buy a copy at full price and gift it to a friend. Or pick up that game that’s been on your wishlist for a long time. (Steam’s new refund policy makes that a lot less risky!) Whatever your platform of choice, we’d love your support.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz Crytek #95464 üzenetére
Igazad van, nem lehet az összes bundle játékra ráhúzni, hogy rossz (sőt!), de van köztük rengeteg, ami külön eladhatatlan lenne. Én ezekről beszéltem.
@djculture:
Valóban. A mostanában megjelent remastered kiadások tényleg vicc kategóriába sorolandók. Nézd meg pl. régen a Monkey Island feldolgozásokat és most a Grím Fandangot - ég és föld a különbség.[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
csaba951
veterán
válasz djculture #95465 üzenetére
Ja, akartam is már mondani! Akkor az ősszel újra megjelenő Batman: Arkham Knight már remastered-nek számít-e vagy sem?!
#95466 Źşë'
Valahol volt róla egy cikk, hogy hogyan csináljunk pár hónap alatt félmillió dollárt, lehetőleg minél kevesebb munkával. Úgy tűnik, hogy akik időben léptek, azoknak tényleg bevált.Step 1
Buy RPG Maker VX Ace.Step 2
Make a cheap, short game.Step 3
Sold game.Step 4
Reskin game and sold again.Step 5
Goto Step 4.#95467 bullseye
Ebben a helyzetben a refund Isten áldása! Jól tetted, hogy refundoltál, és így hozzájárultál a játékipar jobbá tételéhez![ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Hát én most a móka kedvéért megvettem a loot knightot vagy mit. Tipikus bundle játék: egy egész jópofa ötlet, minimális munka, közepesen szórakoztató egy darabig (bár nem ér 2,5 eurót, az tuti). De egy tetű port, alapból kontrollert akar, billentyűzetet nem ismer, állítólag egérrel lehet vezérelni (az ingyenes Kongás változatát lehet...) de addigra levettem volna ablakba, mert nem szép – erre meghalt. Refundoltam egy 2,69 eurós gamét elvi alapon, idáig süllyedtem.
@ZsZso
Nekem az a bajom, hogy a bundle miatt már ezek az 1-2 eurós lepkefing gamék is 5-6 eurón indulnak, hogy majd úgyis csak -75% sale-ben, meg bundleben veszi a többség.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Crytek #95464 üzenetére
egy valag szemetet lapátolnak sokszor össze, félelmetes hogy ezeket (az alacsony minőségű játékokat, már ha lehet annak nevezni ezeket) eladásra szánják... sztem az emberek nyomó többsége ki sem próbálja őket a steam fiókjukon - és csak azért raknak rájuk kártyákat hogy eladhatóak legyenek... már humble meg gala oldalakon is kiírják h melyik kártyás - sok kitűzőgyűjtő meg már azt sem tudja melyik f*stalicska játék f*stalicska badge-jét rakja ki
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
Azért azt valljuk be, hogy a bundlejátékok jók.
Mármint ha a kis cégek máshogy nem tudnak pénzhez jutni (értsd: a kutya nem veszi meg őket 5-10+ eurokért) akkor egy 5-10+ ezres bundle eladásból azért csurran cseppen nekik valamennyi.Szóval nekik ez jó dolog , nekünk meg főleg.(Indiegala Happy Hourban méginkább)Next PC Upgrade: 2022
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz csaba951 #95462 üzenetére
+ a bundlijátékok
Értsd: naponta x darab játék jön ki, 1-2 EUR -os kezdőáron, ami szvsz [kis iróniával tán'] pont bundlikba készülnek töltelékként a húzónév mellett. (Báááár mostanában a kártyák miatt már húzónév se nagyon kell a bundlikba ... $1 -ért (HH alatt) 12 játék bőven elég (amit amúgy bottal se piszkálnál) aztán már viszik is mint a cukrot.)
Na ... jól kimérgelődtük magunkat és egyben megfejtettük a világot
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
csaba951
veterán
* Kickstarter
* Early Access
* Pre-Order
* DLCTényleg valami nagyon félrecsúszott a videójátékiparban az utóbbi 3-4 évben!
És tényleg csak a pénztárcánkkal tudjuk ezt megváltoztatni. A játékosok más jelzéseit nagyon látványosan semmibe veszik a kiadók!
-
arty
veterán
-
-
Urguru
aktív tag
Már számomra mindegy!
Mindennel próbálkoztam " maross " segítségével is.
Szerintem én elnéző " és " naiv voltam azzal akitől anno nyertem a játékot.
" de már többe kerül nekem mintha vettem volna"
De van ami sza.. ul esik az emberenek..
t Activating Won Gift (5 days)
http://www.steamgifts.com/giveaway/wly2K/valiant-hearts-the-great-war-soldats-inconnus-memoires-de-la-grande-guerreValiant Hearts: The Great War™ / Soldats Inconnus ...
TradedGuidelines:
Won gifts should be activated to the Steam account used during registration, and they should not be regifted, traded, or sold.
Please activate your wins, then contact support.
5 hours ago
Displaying 1 to 1 of 1 resultEz hosszan off ...
Köszönöm mindenki segítségét.
-
Urguru
aktív tag
válasz bullseye #95452 üzenetére
Nem! Azt kérik számon , hogy 1,5 éve nyertem és nincs a "steam" listámba. Sajna nem tudtam akkor , hogy jelentenem kéne , hogy felhasználhatatlan nyeremény.
ui.: Ezért kell ROW mert nincs kedvem megvédeni magamat amikor semmit nem tettem..
ui2.: eami segíteni akart ezt értékelem.
ui3: Mindenkinek köszönöm !
-
-
bullseye
addikt
De ha nyertél, akkor nem az aktiválást kérik számon? Mert akkor RU-val ugyanott leszel...
-
-
Urguru
aktív tag
válasz maross #95447 üzenetére
Üdv!
A steamtrades.com ugynúgy zárolva van előttem mint a az összes , cseréltem volna de sajna nem mehetek be accomal ezért próbáltam alternatív utat találni. Én nem lehúzni , vagy élősködni akartam. Csak a megszokott utak járhatatlanok.
ui.: Nem a pénz (az is számít ) az elv..
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Urguru #95446 üzenetére
steamtrades.com -on kellett volna ugyanolyan ru aktivacios giftet keresned. De kinguin/g2a valamelyiken is biztos hogy talalsz 1500-nal olcsobban. g2a-n 700ft az orosz gift. igaz hogy nem ajanlott hely, de erre az esetre jo lesz, na meg orosz gift hiheto hogy olcso, mert nagyon csunyan el volt arazva, es gombokért adtak egy ideig az orosz storeban - most meg mar csak a ruszki vpn-nel valthato be.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Urguru
aktív tag
Nincs valakinek elfekvő Valiant Hearts: The Great War .
( Annó steamgiften nyertem de orosz régiós volt és elcseréltem bundle gamre , most meg keresik rajtam , tudom én voltam a dinnye de akkor kezdtem
Adok érte tf kulcsot vagy ha normális áron lesz megint megveszem annak aki kölcsön tud adni.Bocs az off-ért.
Előre is köszönöm.
-
i2k
őstag
Én is ilyen apropóból nem tudom elképzelni, hogy "pontos" lenne
//Még a "statisztikai átlag" kifejezést - ha oda lenne írva minden érték fölé - el tudnám fogadni. Túl kőbevésettnek állítja be az oldal ezeket az időket.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #95436 üzenetére
"Elég pontos szokott lenni."
Nem. Ahogy elnézem a végigjátszási időket, nagyon nem az.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csaba951
veterán
válasz vorosmarti #95435 üzenetére
Erre ott van a http://howlongtobeat.com.
Részletezve van mindenféle játékstílusú végigjátszás. Elég pontos szokott lenni. -
vorosmarti
senior tag
válasz cskamacska #95431 üzenetére
Köszönet érte, ez egy korrekt összefoglaló. De mégis, milyen nagyságrendű játékidő van benne?
-
djculture
félisten
válasz Anonymus X #95421 üzenetére
Nem mert a cdgalaxis eleve ezt adta meg supportnak a cenegát a hazai kiadót.
-
cskamacska
addikt
válasz Crytek #95420 üzenetére
Nem 4K textúra kell a Carter gyerekre, hanem négyszer annyi tartalom és játékidő. Van ám benne 5 perc horror is, ha megtalálod , meg még beparáztam pár pillanatra a harmadik helyszínen a sötét erdőben, de ilyen istentelenül túlértékelt walking simulatort még nem láttam. Bezony simán megveri a Dear Esthert, és bár a The Path is gyanús, de az legalább annyira betegesen elszállt, hogy két óra játék után megbuknák a drogteszten.
Jól néz ki, kiváló a zene, ami kevés puzzle elem van benne az nem rossz(a szobakergetés kifejezetten tetszett), de nagyon-nagyon kevés a tartalom, amit végletekig elhúznak a sétálgatással, nincs mit felfedezni a helyszínek között(hatalmas kihagyott ziccer), történet is egyszer használatos, és a végső poén, ha egy fontos helyszínt kihagytál, akkor nem engedi befejezni a történetet, lehet visszakutyagolni érte, ezzel teljesen megtörve a beleélést.
Bundliban jó lesz.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
vorosmarti
senior tag
válasz eszement24 #95426 üzenetére
Nyilván poénnak szántam.
Egyébként meg komolyan veszem a hardcore gamer-fórumozók véleményét, és általában hallgatok a nagyszámú játékos értékelésére is a steam-en. Volt már kivétel (WARZ: 20/100-as metacritic, ami hónapokra behúzott), de a nagy számok törvénye alapján általában bejön amit a többség ír. -
Dilikutya
félisten
válasz Anonymus X #95428 üzenetére
A Steam support nem veheti el a másik fiókról a játékot, csak ha a kiadó letiltatja a kulcsot, mivel nem tőlük vette. Szép is lenne, ha egyszer csak beállítana hozzád a Steam, hogy igazold, mi honnan van. Jó, amiket digitálisan vettem, azokról ott az e-mail a bolttól és a PayPal-tól is, de van 1-2 dobozos, azokról számla sose volt, de a blokkot sem őrizgetem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Anonymus X
tag
válasz Dilikutya #95424 üzenetére
Egy próbát mindenképpen megért volna a dolog.
A Steam support pozitív esetben meg egyet tehetett volna: leszedik arról a fiókról a kulcsot, ahova beaktiválták (amennyiben annak a fióknak a tulaja nem tudja igazolni a kulcs eredetét) és átrakják a DLC-t ugyanazzal a kulccsal a fórumtárs fiókjára.
Legrosszabb esetben azt mondták volna, hogy fordulj a bolthoz. Na bumm.
Ilyen helyzetben persze, hogy nem adna új kulcsot a Steam, vagy pedig pénzvisszafizetést. Kérlek ne nézz már madárnak.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
eszement24
aktív tag
válasz vorosmarti #95425 üzenetére
Ez egy 5 pontos trollkodás volt D Tényleg gyanús, hogy ha valami Eaminak még nincs meg
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Anonymus X #95421 üzenetére
A Steam supportnak mi köze ehhez? Nem tőlük vette, a használt kulccsal annak kell elszámolnia, akitől vette. Az meg majd leboxolja azzal, akitől ő vette. A Steam support nem fog neked új kulcsot aktiválni, pénzt visszaadni stb. ebben az esetben, mivel semmi közük hozzá.
-
eami
veterán
válasz vorosmarti #95422 üzenetére
nincs még meg, ezért vetettem fel
(#95419) maross: köszi, akkor ebből már megint lehet vásárlás lesz :\
-
Anonymus X
tag
válasz djculture #95407 üzenetére
Steam supportal való kapcsolatfelvétel fel sem merült? Utólag persze így a jobb számodra, hisz kapsz egy ajándék Witcher 3-at. Azonban ugyanez a folyamat (számla, kódkártya beszkennelése a Steam supportnak) lehet gyorsabban végbement volna.
Mindenesetre én szívesen várnék valami hivatalos magyarázatot az ügyben, ha velem történt volna meg, hogy mi történhetett.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
-
TheProb
veterán
A Vanishing of Ethan Carter - 1400huf, eddigi legolcsóbb. Kérdés, hogy row-e
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
djculture
félisten
válasz Dilikutya #95413 üzenetére
Hát velem mindig történik ez az de cdglaxistól se kevés játékot vettem eddig(200 körül) sose volt velük bajom. Most beletrafáltam.. Most se velük volt a baj csak éppen ez a cenega nevű hazai kiadó nem vette a komolyan a dolgot, majd elfelejtem. Hát nem szokásom mert arra ha átakarnak vágni, elég komolyan betudom magamat hergelni. De ki nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz shadow1901 #95412 üzenetére
Kap egy torrentfájlt a GOG-os verzióra, végülis az ugyanaz mint ami a lemezen lesz, meg a GOG.com-on.
De hogy vele mindig ilyenek történnek...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
válasz grizlisandor #95408 üzenetére
Egyáltalán nem korrekt.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
djculture
félisten
válasz NyMRooD #95406 üzenetére
Megvettem a dishonored dlc double pack nevű kiadványt a cdgalxisból és az egyik kódra kiirta a steam hogy ez már felvan használva egy steam fiókon igy érvénytelen. Cdgalaxis irta hogy a cenegának irja mert ők tudnak intézkedni. Onnan meg több hétig semmi válasz se érkezett. Megint irtam a cdgalaxisnak. Ők visszairták hogy cenegával egyeztetnek és ők irnak nekem. Megint eltelt egy csomó nap és semmi. Mai nap meg már berágtam. Felhivtam a cenegát lenyomták a atelefont, jó akkor megirtam nekik hogy homárra megirom a történetet és a fogyogyasztóvédelemhez fogok ma telefonálni az ügyben. 1 óra múlva megindult a folyamat két cenegás sales manager is irt. Beszkenneltem a kódos lapot meg a számlát ahogy kérték, egyik küldött másikat a másik meg egy witcher 3-at fog postázni.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
1 hónap után végre rendeződni látszik a cenega cdgalaxis lopott kódos termék folytatátos vigjátékom. Ma felajánlottak egy witcher 3-at a kellemetlenségek miatt amit korrekt válasznak értékelek. Öröm az ürömben hogy mindezt valószinűleg mivel ma már nagyon berágtam és a fogyasztóvédelem és a homárnak való megirásnak köszönhetem. Előtte majd 1 hónapig szartak a fejemre.
-
arty
veterán
- várok egy játékot, de ÉN nem rendelem elő
- más is várja, előrendelik. előrendelik kétmillióan.
- a fejlesztő innentől nagyon motivált lesz a minőségi játékra.... nyilván.... hiszen a tervezett darabszám megvan, felesleges törni magukat, lám a zsákbamacskát is kifizették elegen. gyorsan alibi riliz, aztán pénzszámolás, ugrás a következő játék fejlesztésére.így készült a betmen is. köszönöm az idiótáknak, akik azt se tudták mire, de fizettek. (én is előre vettem a vidiakupont, de soha többet preorder! látom mennyire káros )
----
egyébként te kevered a preordert és az early accesst
utóbbi oké, mert nélküle lennének cimek, amik sose jönnének ki. utóbbi viszont a játékipar mételye.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Meg lehet venni teljes áron megjelenés után 2 nappal is, amikor már lehet tudni, milyen a játék. De amíg a kritikák is úgy kezdik, hogy van ugyan gond vele, de azzal most ne foglalkozzunk, addig már azokban se lehet bízni, nem számít, hogy a megírt követelményeken játszhatatlan, illetve a legnagyobb kártyákon is effekteket kell kikapcsolni. Úgyhogy aki látatlanul veszi meg, meg is érdemli, hogy szopjon vele. Annyira nem olcsó, hogy fél évig kidobott pénz legyen az ember fiókján. Amíg vigyorogva rendelik elő az emberek, sorra lesznek ilyen programok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest