Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz wwenigma #93681 üzenetére
nem nagyon látom, hol itt az átverés... inkább csak azt látom, hogy kell valakit okolni, mert nem jött be a kockáztatás
(az átverés ott van esetleg, ahol a magyarországi bank jelenleg is durva kamatot számol fel, miközben a svájci alapkamat a béka segge alatt tanyázik, ergo a kamatkülönbözet sem lehetNE magas)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
eami
veterán
válasz maddionmax #93698 üzenetére
lassan azért majd kikopnak csak jelentgetni kell őket.
-
bladegery
senior tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz maddionmax #93693 üzenetére
Igazán jöhetett volna a GTAV is a GOG-ra.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
maddionmax
senior tag
Kockázat nélkül nincs győzelem
Anno Dying Light is RU tages volt, mégsem lockolták végül, hátha a Witcher 3-mal is szerencséjük lesz akik megvették. Bár nekem már az is furcsa, hogy maga a játék még egy CDProject-es accountot sem kér, így DRM-Free verzióban tényleg "szabadon terjeszthető", ami számomra felfoghatatlan.
-
echterion
nagyúr
Na, ez az, ami nem jellemző a kiadókra (tisztelet a kivételnek).
(#93688) Agyzuzo: PErsze, ez nyilvánvaló. De azt elvárni egy egyszeri átlagpolgártól, hogy ezeket szerződéskötés előtt végignyálazza és értelmezze, egyszerűen nem lehetséges. Ehhez azért kell valami ügyvéd vagy jogész ember, ami ugye plusz költség, meg aztán ha nem mondják, nem mindenkinek jut eszébe, hogy van ott egy könyvnyi áfsz is a szerződés mellett...
-
Agyzuzo
addikt
válasz echterion #93684 üzenetére
El kell olvasni, azért van. Egyszerű józan paraszti ész - minden kereskedő célja a profitmaximalizálás, tisztában kell lenni azzal, hogy ez a fogyasztóra nézve mivel jár. Egy kis egészséges paranoia jó ha van mindenkiben. Na persze ez megint nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor az embert simán átb*sszák, mondjuk az aprón valami kamu hülyeséggel.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
válasz echterion #93684 üzenetére
> Mi az az OLD tag?
OLD MAC
(Nem tudom emlékszik itt valaki arra a Richard Pryor filmre ahol a vietkongokkal játszott el egy hasonló poént? )
Egy ideig simán Witcher 3-ként szerepelt az accounton -csak más subidje volt, erre rakták utólag ezt a tag-et. Nekem egyébként csak az volt furcsa, hogy most már a store-ban is EU taggal hivatkoznak rá.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
bullseye
addikt
Azért az nem lenne rossz szerintem, ha amint felkerül valamilyen szoftver a digi áruházba, rajta lenne a régiólock, ha van, vagy nem raknák rá utólag, ha hülyék. Jól persze ezzel sem járnánk, ha simán minden EU2 lockos lenne a jövőben, de legalább kiszámítható, és érthető húzás lenne a cégektől.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
echterion
nagyúr
Mi az az OLD tag? Az mit jelent pontosan a RU mellett?
(#93683) Agyzuzo: Igen, mindenki, aki nem olvassa az áfsz-t, meg a szerződést, meg az áfsz-t, az egy szerencsétlen flótás.
Viszont én a 2007-es autóhitelemmel még így is bőven jobban jártam, mert csak 2012-re érte el a 2007-es huf törlesztőrészletet a havi díj, és 2013-ban le is zárult a hitel. És még vissza is kapok majd pár százezret, szóval én nem panaszkodom.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz wwenigma #93681 üzenetére
Ez tény, de ebbe ne menjünk most bele. Az egyszeri flótás annyit látott hogy jajdejó, majdnem fele mintha HUF alapú lenne és még csak meg sem fordult a fejében hogy ez azért nem véletlen.
-
tomsolo
addikt
válasz warcat #93665 üzenetére
Mordort elevel lehetett Premunként venni - lásd én - amiben benne volt az SP, annyi volt a korlát hogy volt hozzá egy rakadék más előrendelői DLC - rúnák, skinek - amit (ha jól tudom) csak később tettek részévé az SP-nek.
Legalábbis nekem plusz 2 euróba fájt ezeket még eme intézkedések előtt beszerezni mert nem volt része a Premiumnak - elég viccesen is alakult a DLC lista így:
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Agyzuzo #93671 üzenetére
Kar hogy abban sosem volt egy deka CHF-sem, ez az atveres...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
válasz Crytek #93675 üzenetére
tudnam miert sirsz
http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_80638-80640.html
Es ha mar itt tartunk, azt se ertem hogy miert kerult elo megint ez a lemez, honapok ota ru old neven fut. Vagy menni fog, vagy nem. Borzaszto kedves lenne toluk, ha futna, veheted ajandeknak.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
válasz maddionmax #93668 üzenetére
Nem volt rajta semmilyen TAG. Bárki aktiválhatta a giftet az egész planétán.
Ez volt tavaly nyáron, szerintem a fél világnak ez a verziója van meg. Majd jött az ősz és szépen rá kurták a RU tagot.De mindegy, ha nem fut majd a réti sas lesz játszva.Ha büdös a pénzem akkor ne sírjanak.
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #93668 üzenetére
> vagy nem volt megjelölve semmilyen tag?
Nem volt. Szemre bármilyen lehetett volna.
> Mivel giftet - hivatalosan - nem lehet vásárolni, így ajándékba kaptad
Giftet nemcsak ajándékba lehet kapni, lásd csere - thx Captain Obvious.
> "ajándék lónak meg ne nézd a fogát" alapon Steam-nek lesz igaza.
Amennyiben igaznak nevezhetjük a szir-szar rendszerét ahol jelöletlen ám a későbbiekben korlátos dolgokra lehet pénzt költeni.
Félreértés ne essék, részemről ez egy pusztán teszt akció - mikor beszereztem már tisztában voltam a fentiekkel - kiváncsi vagyok Gabenék eltudnak e-menni a rohadékságnak a legmagasabb fokára a CD Projekt "jó céggel" együtt.
-
bul07
nagyúr
válasz Agyzuzo #93671 üzenetére
Origin vásárlásoknál elméletileg még így van, az írásod végén említett verzió
Mexikói Origin vétel és ha kell a supporthoz is fordulhatsz nem nézik honnan van
Eddig még[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #93670 üzenetére
Én se fogom soha megérteni ezt a tipikus emberi magatartást - úgy általánosságban véve, mert sok mindenre vonatkoztatható - csodák nincsenek, alacsonyabb ár/magasabb kockázat, aki ebbe beleugrik fogadja el és kuss van. De mondhatnám ugyanezt a jó kis CHF hitelekre és a mindenféle magas hozamokkal kecsegtető befektetésekre is. El kő fogadni hogy ez ezzel jár, csodák nincsenek, nem tudom mit várnak egyesek... Melyik BAROM venné meg 50 EUR-ért akármelyik játékot is, ha 100%-osan ugyanazt a biztonságot, supportot, stb. kapná a töredékéért?
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #93667 üzenetére
Ha biztosan működő verziót akartál akkor simán megvehetted volna a magyar Store-ban 49,99 €-ért. Nem volt rá ennyi pénzed/nem akartál ennyit fizetni érte, így megoldottad más forrásból, fillérekért. Most kiderült, hogy van rá esély, hogy nem fog működni.
Korábban ennek tudatában vetted meg. Akkor most mi ez a sírás-rívás?!
-
maddionmax
senior tag
válasz Crytek #93667 üzenetére
Nem kötekedésképpen írom, hanem mert tényleg nem tudom: ROW tages volt vagy nem volt megjelölve semmilyen tag?
Ha ROW volt, akkor ezt tényleg gáz Steam részéről, azonban ha nem volt semmilyen tag, akkor - elméletileg - a console-ból lekérhető, vásárlás helye szerinti korlátozás lesz a mérvadó, azaz ha RU, akkor nincs mit tenni.
Mivel giftet - hivatalosan - nem lehet vásárolni, így ajándékba kaptad..."ajándék lónak meg ne nézd a fogát" alapon Steam-nek lesz igaza.
-
warcat
veterán
Úgyis menni fog (bár nekem még elve jelöletlen van) az ilyen visszafelé elveszünk/lekorlátozunk dolgok bár lehetségesek,de nagyon nem bátorítottak és nagyon kevés példa van rá.Mondom én ezt a már sikeresen fiókra beaktivált példányokra,a tárolóban pihenő gifteket úgy írják át ahogy akarják.
Hatalmas shitstormot hoz részre PR viszonylatban és a fórumokon,miközben erősen megkérdőjelezhető,hogy mennyi "elvesztett" pénzt tudnak visszaszedni ilyen módon.A tipikus megoldás mostanában úgy tűnik a kamu season passok bevezetése; jó példa erre a Shadow of Mordor és a Dying Light is.Shadow of Mordor braziloktól volt 20 euró környékén,Dying Light meg RU/CIS giftek áradata.Hogy-hogynem a fél világ onnan vásárolta meg; megjelenés hetében hirtelen legyártottak egy Season passt mordorhoz valamint egy premium editiont,ami alapból tartalmazta.
Aki megvásárolta,nagyjából kiegészítette a vásárlási árat arra ,amit szerettek volna ténylegesen behúzni érte.
Ténylegesen a The Bright Lord dlc ér valamit ami megjelenéskor volt 9.99,sok értéket nem adtak cserébeDying Lightnál én ugyanezt látom,hirtelen előkerülő Season Pass, minimális tartalommal,aki megvette az olcsó játéka mellé,kipótolta a kiadónak amit korábban megspórolt.
...
-> Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass 24.99€ Nesze nektek összes déelcéingyen
Annyi a különbség,hogy talán kapni is fogunk komolyabb tartalmat érte.EA: It's in the crate!
-
Crytek
nagyúr
Most már nagyon kíváncsi vagyok el fog -e indulni a witcher 3. Mert szerintem a fél világ tavaly nyáron vette meg 3xxx ft-ért!
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
Most nézem, hogy a steamen a Witcher 3 -nál, már a Prepurchase Witcher 3 EU jelenik meg - nem tudom mióta van ez így - szóval akkor a héten menni is fog a sztem a a levél supportnak, hogy a jelöletlen ám RU/OLD cserét mennyire gondolják validnak.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz csaba951 #93649 üzenetére
És meddig tart őGabeNségének a 60 dolláros új játékokhoz Steam Sergeant of the Master Sergeants Most Important Person of Extreme Sergeants Community Premium Promotion DLC-t mellékelni? Eddig is játék kellett a közösségi funkciók eléréséhez, csak mivel az indie szemetek kulcsainak spamhulláma miatt ez már semmit nem ér(olcsóbban veszi a játékot mint a zombi gépét ), csak kellett valamit tenniük úgy, hogy azért mégsem b listáznak semmilyen játékot.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
warcat
veterán
Túl van húzva ez a téma,a már meglévő,felszintezett fiókok maradnak teljesnek,tehát pont nem érdekel.
Botos csalók nagy része szerintem orosz/cis, az 5 dollár kellemetlen nekik és igazából az számít,hogy valami létező fizetőeszközt kell használniuk az aktiváláshoz.És már lopott bankkártya sem az igazi,hiszen nézi,hogy milyen országhoz tartozik a bejelölt fizetési mód,Paypal fióknál a megadott cím,bankkártyánál meg gondolom a kibocsátási ország (ez is most változott,nézzetek rá,már nem a tartózkodási hely számít vásárlásnál,ha pl amcsikhoz mész nyaralni,akkor is magyar Steam boltból kell vásárolni,hacsak nem adsz meg egy amcsi fizetési módot)
Aki meg Day 0 vesz 60 euróért CODot,ne sírjon ha vennie kell 3 darab tf2 kulcsot,amit később majd elad
EA: It's in the crate!
-
NyMRooD
őstag
Érvénybe léptek már az új szabályok? Mert engem most jelölt be egy 0. szintű emberke.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Arkennys
addikt
válasz djculture #93653 üzenetére
boltok?
egyébként az ziher, hogy sokkal kevesebb scam bot maradna így, ez jó. Viszont sz_patják azt is, aki nem vásárolgatós, aki vagy választ, hogy befizeti a sápot, vagy nem jelölhet barátot, stb. Steam szempontjából ez nyert-nyert helyzet, mert plusz pénzhez is jutnak, és jaj de jófejek, tesznek a botok ellen is. Jah...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
djculture
félisten
válasz Arkennys #93652 üzenetére
Boltok két perc alatt megoldják ezt ellentétben azzal aki tényleg nemtud vásárolni. Egyre több ismerősöm a hazai helyzetek miatt boritékba kapja a fizetését is, én is csak a netes vásárlás miatt tartom fennt a számlámat. Már a paypal is aranyárakkal nyomja csak úgy vonódnak lefelé a több százas jutalékok...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz djculture #93644 üzenetére
Legközelebbi COD-nál fog ez nagyot visszaütni! Rengetegen vannak akik csak a dobozos példányt veszik meg ÉS egyáltalán nem vásárolnak semmit Steam-en. Ha friss (Steam) fiókra teszi, akkor nem fogja tudni bejelölni a barátokat. És jogosan lesz felháborodva, hiszen elköltött egy csomó pénzt a játékra...
#93647 sixpak
Limited User Accounts
Itt olvasható minden a témában, nagyon részletesen.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
POSTAL 2: Paradise Lost csak önöknek ujrahasznositott ellefelek 5 darab pixelből, havas pályák és 15 éves grafikai szint, 20 euroért dosos verzió is várható.. Esetleg c64-es is jöhetne 1000 euroért
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #93638 üzenetére
Nekik mondjuk hiszek is, iszonyat jó játékokat tettek le eddig az asztalra.
Ja és továbbra is lesz local coop! (barátnők-haverok ajánlásával )[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
djculture
félisten
Hogy én de utálom ezt a hulladék early accest, már Trine 3 is ilyen negyedkészen fog kijönni jövő héten..
-
cikasz
őstag
Felraktam a humbli steam kulcsokat steamgifts-re ha érdekel valakit :
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Hokunda
senior tag
A portable másnak se kezeli a frissítéseket?
-
HS 2142
őstag
Arra nincs valami mód, hogy a Garden Warfare 32 bites operációs rendszeren is elinduljon? Nem fűzök hozzá komoly reményeket, hogy van rá megoldás, de hátha valakinek van rá ötlete.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
ayo
veterán
Sziasztok,
egy kicsit más téma, de beírom ide is hátha akad valaki: a blogomra keresek cikkírókat, akiknek van kedvük főként indie játékokról írni. Jelenleg folyamatosan kapok jobbnál jobb felkérést indie fejlesztőktől, de idő hiányában sajnos nem tudok mindegyikkel foglalkozni. Ha szereted az indie játékokat, önállóan tudsz írni cikkeket és nem bánod ha ezért még a legújabb indie játékokat is megkapod első kézből akkor írj rám.
Legutóbbi felkérések: Besiege és az Oceanhorn volt... de azóta se tudtam vele foglalkozni, úgyhogy most már nagyon el kéne valaki pluszbahttp://jateknaplo.blog.hu
-
sith7
félisten
válasz BasketWink #93626 üzenetére
generalsra gondoltam, valamiért úgy rémlik, hogy nem lehetett full képrenyő felbontásra tenni, hanem pl. 1024*768 ... de nem biztos
végülis mindegy, mert már megvettem
majd kipróbálom
-
BasketWink
tag
pontosabban melyik? ha a generals-ra gondolsz nincs vele semmi baj én a mai napig játszok vele amikor csak kedvem van az egyik legjobb C&C szerintem(RA2-vel karöltve) de amúgy van hozzá (nem hivatalos) HD pack külön sose próbáltam így csak saját felelősségre
u.i.: azért saját felelősségre mert sose lehet tudni hogy egy nem hivatalos mod mit tesz az adott játékkal/géppel a háttérben persze az esetek 80-90%-ban azt kapod amire számítasz a maradék 9-19%-ban nem működik és 1%-ban megszívtad
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
C&C még mindig csak alacsony felbontáson fut ?
-
zsotesz81
senior tag
válasz Assimilator #93620 üzenetére
egy db origines kulcsot ad csak, mármint nem játékonként hanem az összes játékért egy kulcsot kapsz
szerk.:
bul07: megnéztem megint valóban ott link a steamhez, nem vettem észre[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Assimilator #93620 üzenetére
Igen a steam kulccsal azt csinálsz amit akarsz
Elajándékozhatok, steam giften kisorsolhatod(#93622) zsotesz81
1$ csomagnál két játék ad steam kulcsot
Dragon Age™: Origins,
Dead Space™ 2
Az emelt árú csomagban is van két játék ami steam kulcsot ad
Bejeweled™ 3,
Mass Effect™ 2.Lentebb van egy olyan hogy Click here for your Steam keys. , na arra kat és előbújik
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Assimilator
őstag
Megvettem az új Origin bundle-t. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Korábban csak Steamest vettem)
Ha én beaktiválom a Dead Space 2-t Originen, akkor a kapott Steam kulcsot oda tudom adni másnak?
Konkrétan cimborámnak szeretném odaadni, hogy tudjunk együtt multizni.Előre is köszi!
-
bul07
nagyúr
válasz Heavyrain #93618 üzenetére
Ha vásároltál már Amazonon használd a Pay with Amazon fizetési módot
PayPal esetén korlátozva van a megvető példányszám, én úgy vettem észre Amazonon keresztülinél még nem vettem észre ilyet[ Szerkesztve ]
-
Heavyrain
őstag
Humble Bundle:
Purchase Canceled
Sorry for the inconvenience.
We have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your order (you will not be charged).Ez X nap után feloldódik,vagy már nem is lehet venni többet a bundleből?
-
tomsolo
addikt
válasz bullseye #93616 üzenetére
Gondolom ilyenkor külön mentések, miegymás vannak ala uplay.
A legszebb ebben, hogy egyszerre csak egy connection lehet mindkét kliensben, szóval az égvilágon semmi nem indokolja eme nagyszerű ficsőr meglétét
-
bullseye
addikt
WC4 meg Ultima sem volt még tudtommal.
De amúgy a fizetősökben is volt bőven OTH, csak aki lemaradt, annak így is megéri + jótékonyság.Engem inkább az Origin ostobasága zavar kicsit, hogy két ugyanolyan játékot külön kirak a listába, ozt nekem kell melózni a rejtegetéssel.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz bullseye #93614 üzenetére
Ez azért baj, mert az alsó sor - 1 kivételével - egykori ingyen játék (On The House)... :=(
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bullseye
addikt
És esélyes, hogy a BTA sem külön kulcs lesz, csak felvándorol a rendszerbe, ha megnyílik. Koreai EA infó szerint Wing Commnder 3-4, meg Ultima 7 és Sim City 2k lesz még
-
i2k
őstag
válasz cskamacska #93602 üzenetére
Tegnap, épp a bundle miatt, indítottam - automatikusan belépett, lefrissítette magát a szokásos 7x MB-jával, és csont nélkül indult.
Mint az elmúlt 3 évben mindig.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #93610 üzenetére
Ha egyszerre veszed meg akkor az alap és a BTA összesen egy kulcs .
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #93610 üzenetére
origin ott is egy kulcs.
-
nagyúr
A BTA is egy kulcs vagy azok már külön vannak, tudja valaki?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
A GOG-on folytatódik a " Bundle Tower " promó :
History Lessons up to -75%
Pack of War up to -75%
S#&%, My Pants! up to -80%
SHMUP Attack Pack up to -75%
Wacky Indies up to -80%
Indie Platformers up to -85%
Hasbro D&D Immortals up to -80%
Divinity Trilogy up to -80%
Broken Sword Saga up to -75%
Lucasfilm Adventures up to -70% -
pohár
félisten
válasz Dilikutya #93586 üzenetére
a Gardern Warfare pedig hatalmas móka, 5$-ért meg pláne, amikor 5-6-7 ezerért dobálják a kulcsokat neten... nagyon jó kis játék
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
echterion
nagyúr
Nálam megjegyzi és nem szokott gondom lenni a klienssel sem.
A bundlihoz: Engem most maximum a DA2 érdekelhet, az első rész már megvan valahonnan, de még nem volt időm elindítani, így lehet, meg se veszem ezt a pakkot.
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
Nálam talán 2-3x volt olyan, hogy újra be kellett lépnem, pedig az első nap óta Origin user vagyok.
A másik problémáról pedig még nem is hallottam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
eami
veterán
én azt vettem észre hogy megjegyzi az az adatokat de csak a legközelebbi updateig. Mivel ritkán indítom el (én is) ezért aztán úgy tűnik sosem jegyzi meg
-
cskamacska
addikt
Majd legközelebb lesz eszük, aztán a Humble Origin Bundle 3 egy linkgyűjtemény lesz a Kinguinen és a G2A-n lévő EA játékokhoz amelyeket éppen 50%-os akcióban adnak.. az MSRP árukhoz képest.
Akkor bezzeg nem fogja húzni a száját a magyar népség, arra bukni fognak.wwenigma: Arról az Origin kliensről beszélünk, amelyiket tegnap háromszor kellett újraindítani míg az update telepítő elvégezte a dolgát, és a végén így is majdnem befagyasztotta a Windows-t? És 3. éve nem jegyzi meg a belépési adataim, így automatikus bejelentkezést kvázi nem ismeri..
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest