Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soucaller
tag
Érdemes IDE csekkolni G2A weeklysale, lehet mazsolázni...
-
szami777
addikt
válasz micafighter #88199 üzenetére
Ha nem vagy hozzászokva a kontrollerhez, akkor sokszor meg fogsz halni, én az elején vissza váltottam egérre, bennem volt ez az Ac's counter attack rendszer billentyűvel, egérrel, így könnyebb volt.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
eami
veterán
GMG-n előrendelhető a Mortal Kombat X 35 GBP! VIP szekcióban pedig 26 GBP kérnek érte.
btw, azért elég kemény hogy kemény 0.5-2 fontokért csinálták e VIP szekciót.... pff...
-
eszement24
aktív tag
válasz maddionmax #88158 üzenetére
Gondolom az ajánlat már nem él
-
eami
veterán
Kedves pluszegysorra hajtók. Nem sokára bemásolok ide ~100 játékot a hozzájuk tartozó steam kulccsal együtt. Nagy része még működő steam kulcs, azonban lövésem sincs melyik az amelyik nem. Szóval aki potya játékra hajt az stay tuned
tudom hogy van erre a topic de jó lenne ha nem a botok vinnék
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Urguru
tag
" Isaac Asimov : I, Ro(bot) "
-
eami
veterán
még megy ezerrel a copy / paste de úgy néz ki inkább 150 körül lesz
Azt gondoltam hogy egy publikusan szerkeszthető google docs táblában osztom meg, amibe be lehetne vésni akár egy "vittem" szót is.
Még ma ki fogom rakni, valószínűleg 3 óra körül
[ Szerkesztve ]
-
kispeter69
tag
[link] ........avg
-
vidaila
senior tag
-
Hangm4n
tag
válasz kispeter69 #88222 üzenetére
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Mindenkinek ezt a kódot adja. Az oldal csak emailcímet gyűjt gondolom.
Ez egy Huawei promó kód, ami 374 napot ad.Bővebben: itt
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nuuvemen ákcijaus a Batman pack (Arkham City GITY, Origins, Blackgate Deluxe), olyan 1500 pénz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
i2k
őstag
-
Edorn
senior tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Aquarius
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
djculture
félisten
Bajban a Codemasters: nagyjából 30 ember kerül az utcára az évek óta kizárólag versenyjátékokat gyártó istállótól, és ez állítólag komolyan hátráltatja például a Dirt 4 munkálatait.
pcguruban meg steam-es The Book of Unwritten Tales játék lesz.[ Szerkesztve ]
-
vidaila
senior tag
Gamestarban meg steames 2 Amnesia játék.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Buuster
tag
Nem láttam még kiírva:
GMG 20% OFF VOUCHER CODE: PSNEDD-9OF09Q-P4S1MY
Voucher ends 16.00 UTH Jan 12th[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
Összegyűjtöttem ~150 kulcsot pár mostani, több régebbi és ősrégi bundleből. A kulcsok többsége elvileg még működik azonban ezeknél a kulcsoknál nem tudom 100% biztonsággal megmondani, ezért sem tudom BGre felajánlani. Mivel nem rövid a lista ezért Google doksiba raktam az egészet. Ha valaki elvitt / vagy talált egy nem jó kulcsot az kérem jelezze a C oszlopban.
Itt van tehát a kulcs lista, jó aktiválgatást
Heffán
-
i2k
őstag
Eschalon Book III-at köszönöm szépen!
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Marci79
senior tag
Jó gyorsan leninjazták őket. :/ Egy sem lett meg.
Azért köszi szépen a lehetőséget!
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
-
djculture
félisten
Eschalon: Book II-t köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest