Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Darth_Revan #16410 üzenetére
Szerettem volna én is beregisztrálni a hasonló kiadású ME1 példányomat, de ez a live chat sehogyan sem jön össze. "Sorry, there are no advisors available at this time. Please try again later."
Kérhetek egy kis segítséget? Próbáltam reggel, délben,este, éjjel, hétvégén, hétköznap, IE, Firefox, Chrome, de mindig ugyanaz, senki nem elérhető, csak mail.
Mit rontok el?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz hjanos1 #16648 üzenetére
Ez pont nem jutott eszembe. A webes oldalon is volt chat, aztán az megzavart.
A lényeg, hogy közben az accountom gazdagodott egy ME1 és Crysis/Crysis: Warhead példánnyal.Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #16651 üzenetére
Csak érdekességképpen. Regisztráltam további 2 további játékot az Origin fiókomhoz:
Battlefield 2 Complete Edition
Battlefield 2142 Deluxe EditionMost semmit nem kértek (kódokat sem), csak a fióknevet, bemondásra beregisztrálták.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz xavix13 #16658 üzenetére
Nekem ez volt a tapasztalatom a mai nap (minden játék dobozos kiadás):
ME1 és Crysis + Warhead - 1 + 2 db kódot kértek a reghez (chat közben kellett begépelni)
BF2 és BF2142 - nem kértek kódot és mást sem, bemondásra ment[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
IndieGala X Happy Hour teljes csomag érdekelne. Van valakinek esetleg eladó?
-
MoVieFaN
aktív tag
Köszönöm a tippet. Begyűjtve.
-
MoVieFaN
aktív tag
A THQ packból a Warhammer: Space Marine érdekelne, ha valakinek nincs rá szüksége szívesen átvenném.
Persze nem ingyen.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Sziasztok, régóta szeretném a Kingdoms of Amalur-t. Mit gondoltok, ha megvenném ezt a verzió, akkor az aktiválható az Originen gond nélkül, vagy esetleg trükközni kell vele?
-
MoVieFaN
aktív tag
1 db Borderlands 2-re jelentkezem, ha esetleg valakinek lenne eladó.
-
MoVieFaN
aktív tag
Van egy Fallout 3 GOTY Steam kódom, elvileg működik de leellenőrizni nem tudom. PÜ ha érdekel valakit.
Aktív best buy topiclakók előnyben.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wizard of Oz #38058 üzenetére
Egyre jelentkeznék.
-
MoVieFaN
aktív tag
Humble Bundle Sims 3 Starter Pack-ot valakinek sikerült aktiválnia? Nekem rövidebb a kulcs egy taggal (16 helyett 12 karakter) és nem eszi meg az Origin által felajánlott Sims-es oldal.
A DLC is furcsa, mert tegnap volt már hozzá már kulcsom, le is mentettem magamnak, de azt sem eszi meg (16 vs 12 karakter probléma), azóta meg a kulcs helyén ez a szöveg fogad: "The Sims 3 Date Night DLC will appear here, after some technical difficulties are sorted out!"
A kulcs egyszerűen eltűnt a Humble oldaláról.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wolverine #40436 üzenetére
Akkor nálam van a gond, mert mind a két kapott kulcs csak 12 karakteres (a pakkban megtalálható minden más játéké 16 karakter). Azokkal nem volt gond. Mondjuk furcsa is volt, hogy a Sims oldalán üresen maradt egy rublika.
Írtam nekik, de látván, hogy mennyire pörög a bolt, gyors válaszra nem számítok.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz djculture #40465 üzenetére
Most már igen. Sikerült is aktiválnom. Érdekes, hogy az Origin most teljesen más oldalra irányított, mint tegnap. De itt már működött az aktiválás.Meg is jelent a fiókomban 3 új tétel.
A Sims3 16 karakteres kulcs, a többi 20 karakteres (Ezt rosszul írtam az előbb.)A DLC-hez viszont 20 karakteres kód kell, valószínűleg ezért törölték az általam kapottat a Humble rendszeréből.
-
MoVieFaN
aktív tag
Engem csak a Lord of the Rings: War in the North érdekelne a packból, a többi megvan/nem érdekel.
Dobjon rám egy pü-t, ha esetleg lenne valakinek felesleges átadó/eladó.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wolverine #52314 üzenetére
Én még hajnalban regisztráltam. Regisztráció sikeres.
"Danach ist der Zugang zu DLH.Net freigeschaltet. Sie bekommen außerdem auch noch eine E-Mail zum Steam-Key."
De email/kulcs azóta sem jött.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Darth_Revan #54966 üzenetére
Nagyon köszönöm. Már veszem is.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Agyzuzo #54554 üzenetére
Ha valaki - hozzám hasonlóan - lemaradt volna az akcióról, most újra elérhető a Lost Planet 3. + jár hozzá egy DLC is.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #55049 üzenetére
Megvettem. DE kicsit fura ez a bolt nekem, mert valami japán feliratos, szkennelt kulcsot kaptam.
Megette a Steam gond nélkül, ez a verzió aktiválódott. Lehet ebből esetleg problem?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz echterion #55562 üzenetére
Nekem alap Steam verzió van (7.5$). Tökéletesen megy ezzel. Fontos a telepítés installálása után az Skyrim (SKSE) parancsikonnal indítsd az asztalról, ne a Steam-ből.
-
MoVieFaN
aktív tag
Ezt a Humble Bundle: PC and Android 9 bundle-t sikerült valakinek megvennie úgy, hogy kulcsokat is kapott?
Paypal fizetés sikeres, SMS jött, hogy levonta, de se email a Humble-tól, se kulcsok a profilomban. Mintha nem is vettem volna semmit. Írtam a supportnak a Paypal tranzakciós számmal, erre jött egy ilyen üzenet:
We are currently experiencing a very high volume of emails and it may take several days to receive a response from us. We apologize and thank you for your patience! We assure you that we have received your message and are working on responding to you as soon as possible.
Most szórakoznak velem, hogy a pénzt levonják a számlámról, de nem kapok érte semmit és még várjak is napokat, hogy válaszoljanak?
Ha visszakérem a pénzt Paypalon keresztül, annak van kezelési költsége?
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz bullseye #65202 üzenetére
A régebbi csomagok látszottak, csak az új nem. Mostanra megoldotta a support:
"Starting at around 4pm PDT April 1st, we experienced some technical difficulties that caused some orders to not go through. By now, you should have received an email containing access to your unique download page for you purchase."
Sok vásárlásom volt már náluk, de eddig még nem volt ilyen gondom, hogy a supporttal kelljen levelezni. Pár perc után mindig jöttek a kulcsok vagy lehetett a Steam profilhoz hozzáadni. Ráadásul ez a belengetett, több napos válaszidő sem a legjobb marketing a részükről. De legalább nem áprilisi tréfa volt tőlük...
-
MoVieFaN
aktív tag
Hátha valaki érdekel egy PC klasszikus Androidra.
-50%-ot kapott az Imperium Galactica 2 Androidra ($1.99).Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition, még 18 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Autumn’s Treasures: The Jade Coin - még 21 óráig ingyen.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Nem iratkoztam fel, így nem tudom spammelnek-e. Nálam az oldal benne van a Morning Coffee Firefox pluginban, így mindennap ránézek.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Atlantis Quest - még 19 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Flying Dutchman - még több mint 20 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Mahjong Secrets - Még több mint 20 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #79621120 #82651 üzenetére
GOG
A Riddick érdekelt volna, de az oldal nem enged PayPal-lal fizetni, pedig már használtam többször is a GOG.com-on, és más oldalon is tudtam vele fizetni, ráadásul azután, hogy náluk nem ment. Kár érte, de akkor ez most kimarad.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #82653 üzenetére
Ezek az akciók szoktak ismétlődni? Mert erről lemaradtam.
Pozitív, hogy extra gyorsan jött a problémámra a válasz a GOG-tól:
Hello,
We are currently expriencing widespread issues with PayPal payments. Please try again with a different payment method, if possible. We will have this issue fixed as soon as we can.
Best regards,
FirekGOG.com Support
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy a BEYOND GOOD & EVIL a mostani GOG.com-os sale-n lesz-e olcsóbb -50%-nál?
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Treasures of Montezuma 2
Látom volt már.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Ezt megvette esetleg valaki, működhet?
Közben megduplázódott a Steam-es ár.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Fishdom: Frosty Splash
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Snow Fable
-
MoVieFaN
aktív tag
BÚÉK!
Jól látom, hogy £12, kuponnal az eddigi (Nuuvem nem ér) legjobb ár a Borderlands: The Pre-Sequel-ért?
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Alpha Zylon
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Amelie’s Cafe: Holiday Spirit
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz warcat #87875 üzenetére
Szintén zenész.
Írtam is nekik, de még úgy tűnik, hogy házon kívül vannak, nem sikerült visszarázódniuk a szürke hétköznapokba:
Thank you for contacting us. We have received your email and one of our customer service team will respond as soon as they are able. Our customer service department is open during the following hours over the Christmas period: 29th and 30th December (a.m) 2nd and 3rd January (a.m) We are then open as normal from the 5th January. We thank you in advance for your patience and support.PayPal esetén mennyi idejük van a pénzt visszaadni?
NetTom: Nem a pénzt kértem vissza... A PayPal-t általánosságban kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest