Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
Nem is hallottam eddig róla, ismerős küldte, hogy nem lát a listán...
Nem tűnt a cikk alapján gázosnak az oldal, de ha problémás töröljétek nyugodtan a kommentem.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
UK account + magyar bankkártya kombóval zsákolható, magyar sztórban nincs - nekünk ez nem jár.
Ahogy a fizetés sem magyar kártyával mindenkinek.
Megörültem a játéknak, meg a linknek, de aztán látom semmi sem változott Sanyiéknál.
Se Mastercard, se Paypal nem jó, csak error-t dobál a fizetésnél.2009 óta van PS3, azóta nem tudta megoldani nálam a Sony, hogy megegye a UK store a dombornyomott magyar Mastercardot. PS4-et vettem, a UK profilt problémákat meg feladtam, csináltam magyar profilt.
Úgy látom 5 évvel később ugyanazok a hibák, nem változott semmi. Se konzolról, se PC-ről nem megy a vásárlás magyar kártyával nálam, próbáljam később, error, stb. Paypalt hozzáadni sem engedi.Jó lett volna már elkölteni a megmaradt 0,68 fontot, de akkor legyenek vele boldogok...
Amúgy köszi a linket.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz maddionmax #109484 üzenetére
Order date: 22-12-2016 17:03:57
Total: 10.00 €A kuponhoz adtak egy linket is, nekem ezzel gond nélkül ment a kupon beváltás és a vásárlás.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz FollowTheORI #105629 üzenetére
Vittem - QXN8P-VAFPC-BDVM8 Köszönöm!
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz FollowTheORI #101227 üzenetére
WoW. Nagyon köszönöm! Így már simán ment az aktiválás GTX970-nel.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz FollowTheORI #101194 üzenetére
Pont az AC Syndicate-tel játszom, a legjobbkor. Nagyon köszönöm!
Viszont ezt a Tomb Raideres copy paste részt nem értem, valaki esetleg PM--ben tudna segíteni?
-
MoVieFaN
aktív tag
Ingyen Alien Breed Impact Steam kulcs a GMG aktuális hírlevelében.
Ez jólesett, a 2-3 megvolt valami bundliból, már csak ez hiányzott.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz csaba951 #99347 üzenetére
Szerencsére nem. Megy ez csak akarni kell:
Thank you for contacting Steam Support.
We apologize for the delay.
I have added the title back to your account. You may now remove any game of your choice.Azóta a CIS-t töröltem az új "I want to permanently remove this game from my account" opcióval, és voilá a ROW máris fut probléma nélkül.
Köszönöm Steam Support, ez aztán a szolgáltatás, röpke 9 nap alatt meg is volt az egész.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz tomsolo #99308 üzenetére
Ráéreztél. A Steam Support bohózat folytatódik, indiai biorobotokat megszégyenítő módon.
Support visszaírt, és lett egy ilyen gombom a https://help.steampowered.com/-on: "I want to permanently remove this game from my account". Nem tudom másnál van-e/volt-e ilyen, nekem ez eddig nem jelent meg. Majd ezek után javasolta a Support, hogy ezzel az opcióval töröljem amit akarok.
Arról persze nem szól a válasz, hogy amit letörölt, azzal mi lesz, hogyan mászik majd vissza a fiókra...
De cserébe letörölhetem a másik Fallout New Vegast is...Nem tudom ennél van-e még lejjebb, de most valamiért úgy érzem, hogy ez még nem a vége.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Dilikutya #99305 üzenetére
Fallout New Vegas.
appID 22490 (Fallout New Vegas ENPLCZRU, CIS) megvolt még 2011-ből. E mellé aktiváltam az appID 22380 (Fallout New Vegas Ultimate ROW) verziót (no VPN, simán engedte a Steam). Külön soron jelent meg.
Viszont mindig a CIS indult. Ha letöltöttem a ROW-t akkor mellé letöltötte a CIS-t, és csak az indult. Kis kutakodás után kiderült, hogy a Steam IP/Region check alapján ha van CIS, akkor azt indítja. Ha nincs akkor működik a ROW. Ezért kértem a CIS verzió törlését. És ez nem sikerült a Steam Supportnak.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #99112 üzenetére
Gratulálok a Steam Supportnak.
Támogatásfelhasználó szívatása 5*Amit kértem: appID 22490 törlés, appID 22380 maradjon a fiókon.
Amit sikerült nekik több 72 óra után: appID 22380 (Ultimate ROW) törölve, appID 22490 (CIS wo DLC) megmaradt.Elmehetnek a ....
-
MoVieFaN
aktív tag
Közben rájöttem, hogy nálam valószínűleg a CIS verzió megléte okozza a gondot. Meg is kértem a törlését a Steam Supporttól.
Úgy tűnik, hogy a ROW (appID 22380) és a CIS (appID 22490) nem fér meg egymás melett. Külön soron is hozza. Ha az alap Steam könyvtárba teszem, akkor letölti a ROW-t, majd indításkor a CIS-t is, és végül a CIS fut (DLC-k nélkül). Ha másik meghajtóra teszem, akkor jön a hibaüzenet.
Egyetlen megoldásnak a CIS töröltetését láttam. Bízom benne, hogy ezután nálam is jó lesz (Win8.1 64bit).Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Ez el is indul neked? Nekem egy Steam Error 53 hibakód jön.
Manifest törlés, DX, VCRedist reinstall, fájlok ellenőrzése megvolt, más értelmeset nem találtam eddig.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz DrTechnoid #97376 üzenetére
OCT-COUPMAIL-HOT20 kuponnal £13.18
-
MoVieFaN
aktív tag
Android - Amazon US: Today’s Free App of the Day - Tesla's Electric Mist
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Lackki #95108 üzenetére
Ráadásul ezért a remek új designért cserébe a régi ingyenes játékok is eltűntek a fiókomról (Van 5db ingyenes játék, azokat újra "megvettem".). Valamit valamiért.
Mondjuk az is elég nagy visszalépés, hogy eddig látszott az eredeti ár és hogy mekkora engedményt kapott, most meg csak egy aktuális ár.Hát ez így...
-
MoVieFaN
aktív tag
Ez a módszer működik még? Nekem 3 óra után sem dobott semmit, pedig az időt számolja, meg chat szerint játékban is vagyok.
Van esetleg valami javaslat arra, hogy mennyit érdemes/lehet egyszerre futtatni?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade 4,99€-ért tartalmilag megéri? Nem volt még ilyen olcsó.
Ahogy néztem az alábbi DLC-k adnak hozzá a történethez:
Middle-earth: Shadow of Mordor - The Bright Lord
Middle-earth: Shadow of Mordor - Lord of the HuntÜdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Nuuvemet jól lekorlátozták. A mostani akciók közül normál módon már semmit sem lehet megvenni Mo-ról. (Konami, GTA).
A Shadow of Mordor például még a legutolsó akcióban, pár héttel ezelőtt gond nélkül a kosárba rakható volt. Most már az sem.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Path of Hercules
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Behind the Reflection
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Color Cubes
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Ballad of Solar
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Color Blocks
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Aztec Tribe: New Land
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - American Billiard
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Heroes of Hellas 2: Olympia
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Weather Lord: Hidden Realm
8970 continuous hours
1 year,8 days,18 hours,29 minutesLehet egy ideig nem kellene semmit megvennem?
-
MoVieFaN
aktív tag
Game Giveaway of the Day - Voyager
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Sprill and Ritchie: Adventures in Time
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Aquarius
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Csapoati #88181 üzenetére
Bár én még nem használtam el a 4 aktiválást, de a SecuROM oldal szerint a 4-ből egy licencet mindig lehet revoke-olni:
2.12 I have formatted my PC and could not revoke my license, is my activation lost?
No, your activation is not lost. You can format your PC, install the same operating system (and service pack) again and activate your program again with the same activation.2.13 I have changed my hardware without revoking my license before, what can I do?
That's no problem. You can still revoke your application even after the hardware change. If you want to play the game again, you have to activate your game again (or you can install and activate the application on another PC).Van Diagnostic Tool is hozzá.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Crytek #88080 üzenetére
Will I be able to redeem a backup copy of The Witcher 3: Wild Hunt on GOG.com?
The backup program for The Witcher 3: Wild Hunt is not planned any time soon, for sure not around release time. It was a one time action for The Witcher and The Witcher 2: Assassins of Kings. It might happen sometime in the future, but, currently, it's not in our plans.Nincs tervben.
Közben megvettem a Nuuvemest. Gond nélkül ment a GoG-on, minden előrendelői cuccot megkaptam. 7979Ft volt. A minialbum a zenékkel 5 csillag, nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz djculture #88071 üzenetére
Simán megadta a Nuuvem support (magyar adatok vannak a profilomnál, semmi trükk), csak egy screenshotot küldtem a GOG profilomról, hogy megvan a W1-W2, és már küldték is a -20% kódot. Így kb. 8000Ft lenne.
Még meg is köszönték, hogy náluk veszem.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Azt tudom, hogy DRM-free. Ebben az esetben arra gondolok, hogy amikor aktiválom a Nuuvem GoG kódot, és hozzáadná a fiókomhoz, hogy le tudjam tölteni, akkor mondhatná, hogy nem EU hanem SA régióból való kód.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz genndy #88039 üzenetére
Tudnál abban segíteni, hogy mi lehet még bizonytalan a Witcher 3 Nuuvem GoG preorder verzióban az áron kívül? Tényleg érdekel, azért is tettem fel a kérdést a fórumon. Azt értem, hogy lehet még májusig árban jobb ajánlat is.
GOG kódról beszélünk, amit a GOG-on szeretnék aktiválni.
Itt a FAQ-ban azt írják, hogy mindenki minden nyelvet megkap:
- What languages will The Witcher 3: Wild Hunt be localized in?
Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean.- If I buy the game in a specific country, will I only have access to that country's language version?
Everyone who buys The Witcher 3 will have access to all of the language versions. You can pick and choose as you see fit.Régiózárról eddig nem találtam infót GoG verzió esetén.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Alien83 #88001 üzenetére
Ezt hol tudnám megnézni? Nem tudtam, hogy a GOG-nál is van régiózár? (Nuuvemen nem Steam-es kulcsot árulnak). A supportjuk is jól működik, kb. egy óra alatt meg is küldték a -20%-os discount kódot, egy screenshot elég volt hozzá.
Így jó deal lenne, csak nem tudom megéri-e rizikózni egy estleges későbbi zár miatt.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Ha már így szóbakerült a Witcher 3, preordert vett már valaki Nuuvemről?
Kosárba rakható és jóval olcsóbb, mint a GOG-on.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #87881 üzenetére
Subject: Re: Funstock Digital - Order 99XXXXX
JAN 06, 2015 | 05:43PM GMT
Beki.L replied:
we will let you know as soon as we have updated your account, we hope it wont be much longer.Thank you
BekiEzzel sokkal nem lettem előrébb, de talán a remény megmaradt, hogy mégis kapok kulcsot...
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #87878 üzenetére
A support ennyit írt vissza:
GRID Autosport Order Delay
Thanks very much for your order. Unfortunately due to a technical issue we are not able to complete your order at this stage. We are working on a solution and will let you know ASAP.
If you would like to cancel your order please contact support@funstock.co.uk stating your email address and order number.
Sorry for any inconvenience caused.
Regards,
FunstockLehet meg kell várni a reggel 8-at, hogy döntsön a vezetőség?
FAQ:
What does the order status 'on-hold internal processing' mean? This is a random security check. Orders between 8am and 8pm GMT are usually completed within a few minutes. We check a small portion of orders manually in order to reduce the risk of un-authorised transactions on your account. Orders outside of these house can take longer. If your order has been on hold more than 12 hours, please contact support@funstock.desk-mail.commicafighter: Köszi, megnézem. Eddig szerencsére még nem kellett pénzt visszakérnem PayPal-on keresztül. eBay-en volt egy problémás esetem, de azt az eBay lerendezte a PayPal-lal.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz warcat #87875 üzenetére
Szintén zenész.
Írtam is nekik, de még úgy tűnik, hogy házon kívül vannak, nem sikerült visszarázódniuk a szürke hétköznapokba:
Thank you for contacting us. We have received your email and one of our customer service team will respond as soon as they are able. Our customer service department is open during the following hours over the Christmas period: 29th and 30th December (a.m) 2nd and 3rd January (a.m) We are then open as normal from the 5th January. We thank you in advance for your patience and support.PayPal esetén mennyi idejük van a pénzt visszaadni?
NetTom: Nem a pénzt kértem vissza... A PayPal-t általánosságban kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Amelie’s Cafe: Holiday Spirit
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Alpha Zylon
-
MoVieFaN
aktív tag
BÚÉK!
Jól látom, hogy £12, kuponnal az eddigi (Nuuvem nem ér) legjobb ár a Borderlands: The Pre-Sequel-ért?
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Snow Fable
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Fishdom: Frosty Splash
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Ezt megvette esetleg valaki, működhet?
Közben megduplázódott a Steam-es ár.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Treasures of Montezuma 2
Látom volt már.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy a BEYOND GOOD & EVIL a mostani GOG.com-os sale-n lesz-e olcsóbb -50%-nál?
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #82653 üzenetére
Ezek az akciók szoktak ismétlődni? Mert erről lemaradtam.
Pozitív, hogy extra gyorsan jött a problémámra a válasz a GOG-tól:
Hello,
We are currently expriencing widespread issues with PayPal payments. Please try again with a different payment method, if possible. We will have this issue fixed as soon as we can.
Best regards,
FirekGOG.com Support
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #79621120 #82651 üzenetére
GOG
A Riddick érdekelt volna, de az oldal nem enged PayPal-lal fizetni, pedig már használtam többször is a GOG.com-on, és más oldalon is tudtam vele fizetni, ráadásul azután, hogy náluk nem ment. Kár érte, de akkor ez most kimarad.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Mahjong Secrets - Még több mint 20 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - The Flying Dutchman - még több mint 20 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Atlantis Quest - még 19 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
Nem iratkoztam fel, így nem tudom spammelnek-e. Nálam az oldal benne van a Morning Coffee Firefox pluginban, így mindennap ránézek.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Autumn’s Treasures: The Jade Coin - még 21 óráig ingyen.
-
MoVieFaN
aktív tag
Giveaway of the Day - Dreamscapes: The Sandman Collector’s Edition, még 18 óra van hátra.
-
MoVieFaN
aktív tag
Hátha valaki érdekel egy PC klasszikus Androidra.
-50%-ot kapott az Imperium Galactica 2 Androidra ($1.99).Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz bullseye #65202 üzenetére
A régebbi csomagok látszottak, csak az új nem. Mostanra megoldotta a support:
"Starting at around 4pm PDT April 1st, we experienced some technical difficulties that caused some orders to not go through. By now, you should have received an email containing access to your unique download page for you purchase."
Sok vásárlásom volt már náluk, de eddig még nem volt ilyen gondom, hogy a supporttal kelljen levelezni. Pár perc után mindig jöttek a kulcsok vagy lehetett a Steam profilhoz hozzáadni. Ráadásul ez a belengetett, több napos válaszidő sem a legjobb marketing a részükről. De legalább nem áprilisi tréfa volt tőlük...
-
MoVieFaN
aktív tag
Ezt a Humble Bundle: PC and Android 9 bundle-t sikerült valakinek megvennie úgy, hogy kulcsokat is kapott?
Paypal fizetés sikeres, SMS jött, hogy levonta, de se email a Humble-tól, se kulcsok a profilomban. Mintha nem is vettem volna semmit. Írtam a supportnak a Paypal tranzakciós számmal, erre jött egy ilyen üzenet:
We are currently experiencing a very high volume of emails and it may take several days to receive a response from us. We apologize and thank you for your patience! We assure you that we have received your message and are working on responding to you as soon as possible.
Most szórakoznak velem, hogy a pénzt levonják a számlámról, de nem kapok érte semmit és még várjak is napokat, hogy válaszoljanak?
Ha visszakérem a pénzt Paypalon keresztül, annak van kezelési költsége?
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz echterion #55562 üzenetére
Nekem alap Steam verzió van (7.5$). Tökéletesen megy ezzel. Fontos a telepítés installálása után az Skyrim (SKSE) parancsikonnal indítsd az asztalról, ne a Steam-ből.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #55049 üzenetére
Megvettem. DE kicsit fura ez a bolt nekem, mert valami japán feliratos, szkennelt kulcsot kaptam.
Megette a Steam gond nélkül, ez a verzió aktiválódott. Lehet ebből esetleg problem?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Agyzuzo #54554 üzenetére
Ha valaki - hozzám hasonlóan - lemaradt volna az akcióról, most újra elérhető a Lost Planet 3. + jár hozzá egy DLC is.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Darth_Revan #54966 üzenetére
Nagyon köszönöm. Már veszem is.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wolverine #52314 üzenetére
Én még hajnalban regisztráltam. Regisztráció sikeres.
"Danach ist der Zugang zu DLH.Net freigeschaltet. Sie bekommen außerdem auch noch eine E-Mail zum Steam-Key."
De email/kulcs azóta sem jött.
-
MoVieFaN
aktív tag
Engem csak a Lord of the Rings: War in the North érdekelne a packból, a többi megvan/nem érdekel.
Dobjon rám egy pü-t, ha esetleg lenne valakinek felesleges átadó/eladó.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz djculture #40465 üzenetére
Most már igen. Sikerült is aktiválnom. Érdekes, hogy az Origin most teljesen más oldalra irányított, mint tegnap. De itt már működött az aktiválás.Meg is jelent a fiókomban 3 új tétel.
A Sims3 16 karakteres kulcs, a többi 20 karakteres (Ezt rosszul írtam az előbb.)A DLC-hez viszont 20 karakteres kód kell, valószínűleg ezért törölték az általam kapottat a Humble rendszeréből.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wolverine #40436 üzenetére
Akkor nálam van a gond, mert mind a két kapott kulcs csak 12 karakteres (a pakkban megtalálható minden más játéké 16 karakter). Azokkal nem volt gond. Mondjuk furcsa is volt, hogy a Sims oldalán üresen maradt egy rublika.
Írtam nekik, de látván, hogy mennyire pörög a bolt, gyors válaszra nem számítok.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
Humble Bundle Sims 3 Starter Pack-ot valakinek sikerült aktiválnia? Nekem rövidebb a kulcs egy taggal (16 helyett 12 karakter) és nem eszi meg az Origin által felajánlott Sims-es oldal.
A DLC is furcsa, mert tegnap volt már hozzá már kulcsom, le is mentettem magamnak, de azt sem eszi meg (16 vs 12 karakter probléma), azóta meg a kulcs helyén ez a szöveg fogad: "The Sims 3 Date Night DLC will appear here, after some technical difficulties are sorted out!"
A kulcs egyszerűen eltűnt a Humble oldaláról.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Wizard of Oz #38058 üzenetére
Egyre jelentkeznék.
-
MoVieFaN
aktív tag
Van egy Fallout 3 GOTY Steam kódom, elvileg működik de leellenőrizni nem tudom. PÜ ha érdekel valakit.
Aktív best buy topiclakók előnyben.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
1 db Borderlands 2-re jelentkezem, ha esetleg valakinek lenne eladó.
-
MoVieFaN
aktív tag
Sziasztok, régóta szeretném a Kingdoms of Amalur-t. Mit gondoltok, ha megvenném ezt a verzió, akkor az aktiválható az Originen gond nélkül, vagy esetleg trükközni kell vele?
-
MoVieFaN
aktív tag
A THQ packból a Warhammer: Space Marine érdekelne, ha valakinek nincs rá szüksége szívesen átvenném.
Persze nem ingyen.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Köszönöm a tippet. Begyűjtve.
-
MoVieFaN
aktív tag
IndieGala X Happy Hour teljes csomag érdekelne. Van valakinek esetleg eladó?
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz xavix13 #16658 üzenetére
Nekem ez volt a tapasztalatom a mai nap (minden játék dobozos kiadás):
ME1 és Crysis + Warhead - 1 + 2 db kódot kértek a reghez (chat közben kellett begépelni)
BF2 és BF2142 - nem kértek kódot és mást sem, bemondásra ment[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz MoVieFaN #16651 üzenetére
Csak érdekességképpen. Regisztráltam további 2 további játékot az Origin fiókomhoz:
Battlefield 2 Complete Edition
Battlefield 2142 Deluxe EditionMost semmit nem kértek (kódokat sem), csak a fióknevet, bemondásra beregisztrálták.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz hjanos1 #16648 üzenetére
Ez pont nem jutott eszembe. A webes oldalon is volt chat, aztán az megzavart.
A lényeg, hogy közben az accountom gazdagodott egy ME1 és Crysis/Crysis: Warhead példánnyal.Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Darth_Revan #16410 üzenetére
Szerettem volna én is beregisztrálni a hasonló kiadású ME1 példányomat, de ez a live chat sehogyan sem jön össze. "Sorry, there are no advisors available at this time. Please try again later."
Kérhetek egy kis segítséget? Próbáltam reggel, délben,este, éjjel, hétvégén, hétköznap, IE, Firefox, Chrome, de mindig ugyanaz, senki nem elérhető, csak mail.
Mit rontok el?Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest