Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72033) sagem válasza Zebu (#72029) üzenetére


sagem
addikt

Nem egy ördöngösség, és már többször is le volt írva:) A lényeg: szabályt nem szegsz vele, de olcsóbban jutsz hozzá xy játékhoz.

A Steam régiós árakat alkalmaz, sok esetben a Brazil/Orosz/Ukrán ár jóval olcsóbb, mint az amit nekünk kínál fel a rendszer. Persze nem minden jön ki olcsóbban, és arra is figyelni kell, hogy sok játék régiókorlátos. Természetesen legálisan csak adott ország lakói vásárolhatnak, ők ezt meg is teszik, majd kis hasznot rátéve elcserélik veled x db TF2 kulcsért cserébe.TF2 kulcsot a közösségi piacon tudsz beszerezni. Szóval nem közvetlenül a játékért fizetsz, hanem a kulcsokért, amiket aztán elcserélsz az általad választott, megbízhatónak tűnő illetővel. A tradereknek ilyenkor extra hasznuk is van, mert sok-sok giftet vásárolnak, és a vásárlásaik után kártyák is esnek:) De lényegében te is jól jársz, mert 2-3-4-5-+ euróval olcsóbban lehet így vásárolgatni. Nagyjából ennyi :)

Egyetlen buktatója a dolognak: ha a trader pl. lopott kártyával fizetett a játékért, akkor azokat a játékokat visszavonják, de azért viszonylag könnyű kiszűrni, hogy ki lehet a megbízható, s ki nem (kb. mint itt a PH-n, pár napos újoncban nem kell megbízni :) ). Illetve a Steam support (mivel cserével jutsz hozzá a tárgyhoz), méltányossági alapon 1 játékot visszatesz neked ilyen esetekben is..de igazából én még nem futottam bele hasonlóba, pedig elég sok kulcsot cseréltem már játékra:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.