Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nincs rendes Amazonos fórum rész így itt tenném fel a kérdésemet egy kapott email kapcsolatban
Kaptam egy ilyen emailt az Amazontól és az lenne a kérdésem, hogy mi ez(vagyis többet is kaptam ezzel a szövegel és különböző kódokkal)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Rusher #20052 üzenetére
És szerinted ez hozzám van kötve , vagyis az email címemhez vagy simán odaadhatom másnak is a kódot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Rusher #20054 üzenetére
Akkor lehet egy kódot belökök a world of tanks fórumára [link]
Már ha nyitva van mert elég sokat van zárva a jogképességű emberek miatt
Köszönöm a segítséget a Google fordítója nem tud pontosan fordítani[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Azért beraktam hátha kell valakinek , egy kicsit nehezítve , majd pár nap múlva berakom a nem variált kódot is
Amúgy nem tudom miért kaptam ilyen kódot, és nem is egyet hanem hármat is
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
Nincsen valakinek véletlenül felesleges kuponja Originre? Szívesen elfogadnám, ha valakinek lenne és nem használná fel...
-
bul07
nagyúr
válasz cskamacska #20058 üzenetére
Már tárgytalan mert USA régióra jó csak a kód
-
csaba951
veterán
válasz Darth_Revan #20062 üzenetére
Demót teljesen felesleges megnézned! Inkább olvasd el ezt a fórumot (nem túl hosszú!). A fórumban majd kiderül, hogy miért. A fórumba linkeltem ingame videó-t, azt nézd meg! Ebből sokkal többet tudsz meg a bevetésekről, mint a demóból!
-
bullseye
addikt
válasz Darth_Revan #20062 üzenetére
A demo vacak, a játék állat!I tt a lényeg
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Darth_Revan
veterán
Köszi mindkettőtöknek, megnézem őket.
Még annyit, hogy szerintetek van olyan jó, mint a 2003-as UFO: Aftermath? Az ha jól látom a screenshotokat hasonlított ehez és az tetszett anno. Meg kb mennyi játékdiő van benne ?
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Darth_Revan #20065 üzenetére
szerintem jobb, mint a 3 új generációs együtt
Játékidő változó, hány mellékküldetést nyomsz, milyen gyorsan végzel azokban, stb. 20 órát legalább beletettem elsőre, easy-n.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
a178
tag
válasz Darth_Revan #20039 üzenetére
-
Aidan85
aktív tag
Ha valakinek még kell Crysis 3 Alpha kulcs, akkor az iratkozzon fel az AMD Gaming Evolved hírlevélre, egy órán belül megkapja a friss hírlevelet, abban a REGISTER NOW gombra kattintva feliratkozik, h szeretne kulcsot kapni, és 1 nap múlva megkapja. Legalábbis, amíg még vannak kulcsaik.
-
Źşë'
addikt
ez a crysis 3 alfa ez kb olyan lesz mint az előző 2. rész multija, kb semmi különbséggel, annyira lerágott csont ez a fajta multi, szánalmas hogy nem tudnak semmi eredetit kitalálni, csak a picike kis mapokon bolyongsz és lövöldözöl az éppen fel-fel bukkanó ellenfelekre.. +azon mosolyogtam még hogy láthatatlan vagy de az árnyék az ott van, ugyan olyan intenzitással mint amilyen lenne ha látszódnál.. tele frusztráló dolgokkal mint mikor lőnek és középen egy nyilacska jelzi hogy melyik irányból
2. rész multijában ott petéztem le mikor elém lespawnoltatta az ellenfelet én meg reflexfől hátba lőttem, élményfakror = grafika szép de a többi irtó gagyi"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
wwenigma
Jómunkásember
De reméljuk hogy megint elcseszik a multit es lehet jatszani gyári kliens nelkul a gyari szervereken vagy jönnek az örök armoros örök lathatatlansagos csalitosban maszkalok, ilyenek.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Źşë'
addikt
válasz KubanitoS #20071 üzenetére
tapasztalatból írtam, eddig mindegyik multijával játszottam, de a 2. részé kifejezetten retekre sikeredett, lehet hogy pont a könnyen elvakítható fiatalabb korosztálynak való fejlesztés miatt, bc2 vel nincs bajom - ill bugok és lagok miatt sokszor frusztráló, codok singleplayere ill coop survival módjai jók, a multi csapnivaló, bf3 meg a tavalyi év legnagyobb csalódása
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
po1son
addikt
-
csaba951
veterán
válasz Darth_Revan #20065 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy egy univerzumban játszódik a két játék, ennyi a közös elemük. Az XCOM alkotói teljesen újragondolták a játékmenetet. El kell fogadni, hogy ez nem egy remake. Rengeteg apró dolgot kidobtak az ablakon, cserébe viszont pörgősebb lett a játék. Végig fenntartják a feszültséget. A döntéseidnek valódi súlya van. Ha valami mellett döntesz, az azt is jelenti, hogy más valamiről lemondtál, nem tudsz valamit megtenni, megcsinálni.
Összességében szerintem elfogadható játék lett. Nekem nagy kedvencem volt az első két rész, és nehéz elfogadnom, hogy nem hozza azoknak az összetettségét. Viszont meglepő módon anyagilag sikeres lett, így szerintem lesz második része. Remélem, abban sok mindent visszahoznak majd, mint "fejlesztés".
-
kenand
veterán
War in the North PC 8 Font a Zavvi-n (posta az árban)
-
Zamery
senior tag
The Harry Batman Pack (Amazon) $13.99
Ezek vannak benne:
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
LEGO Harry Potter: Years 1-4
LEGO Harry Potter: Years 5-7Steames mind!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Źşë'
addikt
válasz po1son #20073 üzenetére
az általam elvárt színvonalat messze nem hozta, ugyan olyan bugos fos lett mint az elődje (bc2), az egész műnek hat, oltári nagy robbanások (1 granyó robbanását szorozd fel 5el, a sunshaft effektet meg helyettesítsd be flare effektekkel, ez az új frostbite engine.. ill. bónuszként egy rakat scripthalmaz!) ez neked az év játéka..
meg milyen skillről beszélsz? ahhoz skill kell hogy valami tetszen, meg ne legyen gagyi?! hehh?
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
djculture
félisten
-
po1son
addikt
Szubjektív dolog, hogy neked tetszik vagy nem... Az új Frostbite motor nagyon jóra sikerült és ezt nem csak én mondom, hanem hozzáértők és még sok millióan, akik játszottak vele... Az embernek olyan érzése van a játék alatt, mintha tényleg egy háborúban lenne, mert annyira realisztikus... Ha ennél élethűbb játékot szeretnél, akkor el lehet menni önkéntesnek azt ott megnézheted, hogy egy gránát mekkorát is robban valójában...
Bugokat illetően csak annyit tudok mondani, hogy amikor megjelent a játék alig volt benne... Én az eu start előtt játszottam már 1 héttel vpn segítségével és napi szinten legalább játszottam 3 órát... Nem emlékszek olyan bugra, ami a játékmenetet befolyásolta volna...
Scriptek meg nem érdekelnek senkit, mert a játékosok 90% a multi miatt vette a játékot és a scriptek jórészt csak az egyjátékosban van... Végszónak csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem te vagy az egyetlen ember, akinek nem tetszik a játék, de ez ízlés kérdése és nem feltétlenül a játék szar... Elnézést az offért...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
danih
veterán
válasz po1son #20084 üzenetére
Teljesen egyetértek, a (PC-s!) Frostbite2-nél jelenleg nincsen jobb ha nagyméretű multis csatákat akar az ember. Persze biztos vannak benne bugok és exploitok, de én sem találkozom velük valahogy játék közben, nem zavar.
Ami pedig a sinle kampány scripteltségét illeti - ha megy előre a történet, és bizonyos dolgoknak meg kell történniük, akkor azt hogyan lehet megolndani? Bingo, scripttel (vagyis: forgatókönyvvel).
Abszolút nem baj, ez adja annak az érzetét, hogy valami történik. Aki meg lewarezolta és csak a szinglit tudta tolni, és a legnagyobb baja az volt, hogy scriptelt, hát istenem...[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Polllen #20086 üzenetére
Ilyen bugot nem tapasztaltam, mert már nagyon régóta nem játszottam vele ( közel 10 hónapja) és azóta rengeteg frissítés jött hozzá ki, amitől lehet a te általad említett bug... Lásd például tf2, ami 5 éves játék és mindig vannak új bugok a sok frissítés miatt...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
AkosAkos
aktív tag
Engem a legjobban zavaró bug az az,hogy 90%-ban(tényleg)nem működik a spot. Hiába nyomom a Q-t,hiába van előttem az a tank,nem működik....
-
danih
veterán
válasz AkosAkos #20088 üzenetére
Szerintem kicsit "túlságosan" is jól működik, ha mondjuk szofizok, és nyomogatom a semmin a q-t mint süket a csengőt, mindenkit megjelölget, még ha nagyon messze is van Nem egyszer végeztem a felső negyedben gyakorlatilag kill nélkül, spottolgatással, jelöléssel.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ha a Planetside 2 fejlesztői összekapják magukat, akkor lesz.
De a Sony Online szokásához híven mindent megtesz, hogy ez is egy közepes MMO legyen. Nulladik lépésben laza 2 hónappal előrehozták a megjelenést, de miért is.. hogy a BlackOps II-vel, és az új BF3 kiegészítővel versenyezzenek az ünnepi szezonban? Egy F2P MMOFPS-el?"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
danih
veterán
válasz cskamacska #20091 üzenetére
Ez számomra is abszlút érthetetlen, szerintem a balanszon is még kéne csiszolgatni, nem akarok nagyon belemenni... De ezt én is várom.
-
Źşë'
addikt
rengeteg mindent fel tudnék sorolni, hogy mi nem tetszik valójában, az egész alkot egy képet bennem és ezen nem is lehet változtatni.. a csodálatos frostbite engine ami szvsz jobb volt bc2ben (vagyis jobban tetszett nekem) - valahogy elhitették az emberrel hogy ultra realisztikus lesz, hogy a határ a csillagos ég, eközben multiban elakadok egy kiégett autóroncsban tankkal.. az animációk annyira bénára sikeredtek néhol hogy már idegesítő (dogtag szerzés, a nagyi gyorsabban gurul a zebrán tolókocsival kb., na meg ejtőernyőzés, megvárja míg szétrak mindent a levegőben), a járműhangok mű érzést keltenek bennem, skillfa nevetséges, egy robbanást kb 5x olyan erősnek érzek, ahogy írtam (remeg a föld, por/füst mintha az emberre omlana az épület - ez még oké lenne csak a mihez képest mi nem), orbitális lagok, hitbox fail, agyatlan pályatervezés, 64fővel pl metro map kb 20x zúzósabb mint a legdurvább cod hent, full elvakít a taktikai fény, még akkor is ha oldalról nézel bele (bár ezt nem tudom mennyire zavarhat, csak következtetés, mert van durva ledes/lencsés taktikai lámpám de az csak akkor k.o. ha totál belenézek, battlelog megoldása vicc (kb a 10éveseket lenyűgöző felvillanó érmék amiket sztem mindenki csak kódnévvel ismer javarészt (suspension kill - pl. ezen jót röhögtem) és nézegethet, miez skillbook?! (facebook helyett?!), hiába van 64 fős multi ha az emberek nem tudnak nagy csapatban mozogni, szeretem ha az embernek kell használnia az agyát és nem kapja mindenfelől az áldást, mert az áldott jó spawnrendszer és a csapattaktika visz mindent idézőjelben.
a singleplayer is vicc szvsz, egyik fórumtárs linkelt egy képet, amit le is mentettem, de most feltöltöm megosztásképp
örülök hogy azért ez a cucc tetszik valakinek, még jó hogy nem vagyunk egyformák, és hogy nem csak ez az egyetlen online shooter game.. talán túl magasra emeltem a mércét a leadott hypolt anyagnak köszönhetően - összességében olyan érzés van bennem bf3mal kapcsolatban mintha egy adag jóhoz raktak volna egy adag rosszat - vagyis: bc2+moh2010=bf3
na de ennyi off bőven elég lesz, vissza a témához
-
-
bul07
nagyúr
Na ezzel kilőtted az összes játékot, amúgy melyik játékban nincs újraspawn
Ja megvan a Borderlands 2 ilyen Xbox 360-on , bizonyos esetekben
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
pc guruban Blood Bowl - Legendary Edition lesz ebben a hónapban, steames.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest