Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien83
senior tag
válasz kretenallat #19346 üzenetére
Elfogadja!
#19347:
Elfogad kamu generált bankkártyát, mivel csak akkor ellenőriz ha vásárolsz, de a kupon miatt csak névlegessen kéri az adatokat mivel nem kell fizetned egy centet sem, a bankkarit nem ellenőrzi!!!
Én ilyenkor csodálkozom hogy most ezt hogy direkt így akarták vagy elba..ták.
Sebaj ingyen dlc-knek mindig örülünk nem?
-
Niczo
senior tag
válasz csaba951 #19350 üzenetére
Mi alapján azonosítják az összes fiókot?
Bankkártya vagy IP alapján?
(Konkrétan 5 fióknál használtam ugyanazt a kártyát)Alien83: későn láttam meg amit írtál.
Megnéztem, de nekem a kamu bankkarit nem fogadja el.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
po1son
addikt
Nem viszitek egy kicsit túlzásba?
Oké, hogy ingyen van, de 4-5 fiókot ezért létrehozni...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
-
Alien83
senior tag
Jah
Sorry, utólag max annyit tudsz hogy hagyd egyenlőre a siccbe.Várj ha meguszod akkor oké, de ha nem akkor!
Bankkarit lecseréled max a bankodnál, megmondod hogy elveszett és kérsz egy újat ha akarod és azt használod egy új Amazon profilhoz.
Steam-be regelt kulcsokat úgysem tudják visszavonni már.Erre máskor vigyázni kell, még akkor is ha nem zárolnak érte, hiszen bentmarad a karadat és ha nem figyelsz feltörnek a sok accountból 1-et és baj lesz belőle.
Még megteheted hogy visszalépsz és KITÖRLÖD a bankkari adatokat, elvileg engednie kell hiszen nem történik a bankkaridra terhelés, max akkor HA nem csak 0.01-1.99 dolárért vesz valaki hanem úgy hogy még ráfizet néhány dollárt, az gáz mert akkor terheléskor tuti észreveszik az adategyezést!
DE nem mintha nagy megkönnyebbülést okozna, mert nem 100% de ha azonnal az utolsó vásárláskor nem ad ki egy hibaüzenetet hogy csalás gyanuja vagy adategyeztetés miatt gond van akkor nem hinném hogy bajod lesz, de semmiképpen ne folytasd az eredetivel azért.
Szóval 10%-ot mondanék hogy nálad baj lesz ha eddig még nem volt.
Tudtommal ugyanis a zárolás akkor történik amikor az adott utolsó gyanús vásárlás nem sikerül...legalábbis hasonló volt gMG-n.#19355:
Ez mindigis saját felelősségre ment, ahogy ALAPON AZ AMAZON...hiszen már az is necces ha 1 profilod van és kamuadatokkal vásárolsz, szóval ez csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
válasz Alien83 #19357 üzenetére
Csak DLC-ket vettem a SR3-hoz, így nem volt terhelés.
A bankkari adatait mindenhonnan töröltem, kivéve az állandó amazon fiókomból (egyébként webkártyát használok). Az utolsó 4 számjegyet viszont mindenképpen vissza lehet nézni a vásárlás igazolásánál.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Alien83
senior tag
Ha törölted, nem hinném hogy utólag az első igazi profiloddal baj lenne, mert akkor nehéz visszanézniük hiszen nem marad nyoma elvileg.
Valamint a webkari az jobb a te esetedben ha valamiért zárolnák mert tudtommal könyebb lenne a webkari cseréje.
én szorítok hogy ne legyen semmi.
1-2 nap múlva úgyis észreveszed legkésőbb mert ez nem olyan hogy 1 hónap mire észreveszik.Én arra tippelek hogy aki rosszul játr, lehet még más adatot is ugyanugy adott meg vagy valamit tett amit nem szabadott volna...nem tudom.
Én saját felelősségre bevállalom .lehet szarul járok énis vagy nem.
Inversion-t is annó megvettem 10 dollárba utolag derrült ki hogy US VPN kell az aktiváláshoz....aktiváltam hálisten azóta megy...
#19359:
Pontosan.
Annyit tegyünk hozzá, hogy a nyerészkedésben azt a nyerészkedett Fear 3, Metro 2033-at sorsolásra dobtam fel.
Szóval nem adtam el vagy cseréltem el...
Ment fel Steamgift-re. Az igaz hogy bunkó módon zsebre raktam mind2 játék után a contributor értéket de nem ez volt a lényeg hiszen most se lett több esélyem nyerni ...és nem is nyertem azóta, na jó 2 olyan 1000 copiás játékot...amit 999 másik ember is.Én ha cserélek vagy árulok játékot, kizárólag olyanokat amiket vetem akciósan, amihez van pofám pénz kérni vagy játékot.
Eddig mindig így volt, ha nem steamgift de ingyen jutottam hozzá, akkor elosztogattam haveroknak.[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz Alien83 #19360 üzenetére
politikusnak készülsz?
nekem nem kell magyarázkodnod csak szeretem az ilyet, hogy adott illetők, ha megkerülik a szabályrendszert és rosszul sül el a dolog, akkor utána ők vannak felháborodva és nem viselik a következményeket... kb csak ennyit akartam írni...STEAMID/WOT nick: po1son_
-
SenorGrande
senior tag
válasz Alien83 #19360 üzenetére
"Ha törölted, nem hinném hogy utólag az első igazi profiloddal baj lenne, mert akkor nehéz visszanézniük hiszen nem marad nyoma elvileg."
Ebbe ne nagyon ringasd bele magad, biztos vagyok benne, hogy nagyon durván naplóznak mindent, és pár kattintás visszakeresniük bármit. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Alien83
senior tag
válasz po1son #19361 üzenetére
Persze oks tisztában voltam vele, csak éppenséggel amit te írsz, valóban sírtam és ríttam egy esetnél, de az nem duplikálás volt.
Akkor pont azért sírtam, mert van 1 főprofilom és vásároltam egy éppen akciós játékot (már franc emlékszik a nevére, asszem a Darksiders talán), majd ismerős megkért hogy vegyem meg neki is a játékot.
Igenám de büdös volt a pénzem nekik és ugye 1 accountra csak 1x veheted meg a játékot.
(aztán feltételeztem hogy egy másikra ha begépelem a karimat arra enged még 1 példányt venni, de nem ez a másik profil amit a sogor használ...)
De megoldódott egy forumtársamnak elutaltam az összeget és megvette nekünk, mert neki már az a játék megvolt máshonnan és az accountját felhasználta miránk.Akkor volt hogy szentségeltem, de ilyen GMG-s ingyen trade visszaváltásból vett játékoknál nem szóltam eddig még soha, annál tisztában vagyok vele hogy ha nem megy nem hibáztathatok senkit.
#19361:
Nem mondtam biztosra, hiszen semmi sem biztos még a halál sem.
Csak feltételezem.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
ollie, nem úgy volt, hogy az ilyen trükkösdezső témák boncolgatása be lett tiltva a topicban meg úgy a fórumon is?
Nekem személy szerint már kellemetlen, és közel felháborít, hogy egy olyan topicban, ahol eredetileg a jóérzésű normális, eredeti játékokat vevő emberek találkoztak, informálták egymást már 80%-ban nemzetközi körhintacsalás esélyeket és megoldásokat kell olvasnom.
Van, tudjuk, néha ha úgy van vérmérséklet szerint élünk is vele, de ne kelljen már állandóan ezt olvasni mindenhol! Felmegy bennem a pumpa, hogy valaki kiteszi magára a becsületes zászlót, mert hogy jajj de eredeti, aztán meg lop-csal-hazudik csak hogy tudjon multizni, meg emelkedjen a contriblimit.
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Red Alert 2-t és a kiegészítőjét merre lehetne megvenni? Esetleg azt is ingyenessé tette az EA mint a Tiberian Sunt és a kiegészítőjét?
Let the Zone take me if I am.
-
csaba951
veterán
Amazon USA hírek
A Absolutely Great Square Bundle kulcsai sajnos elfogytak, dolgoznak a pótláson. Egyébként hivatalosan is ez lett minden idők legsikeresebb Amazon DVG (Digital Video Games) akciója. Ennek örömére holnaptól vasárnapig egy külön akciót is indítanak. A SQRLUVOC kupon kóddal -25% kedvezménnyel vásárolhatunk meg bármilyen DVG játékot.
Az alábbi termékekre nem használható fel a kupon:
* XCOM: Enemy Unknown
* Borderlands 2
* XBOX/PSN Pontok / ElőfizetésekNéhány felhasználó jelezte, hogy a Supreme Commander 2 kulcsa a Supreme Commander 1-et aktiválta a Steamen. A gyártó Square Enix küldött rossz kulcsokat. Az Amazonnál már tudnak a hibáról, és dolgoznak a kijavításán.
(forrás)[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz BigBlue69 #19370 üzenetére
Nincs további hivatalos információ, hogy hogyan lesz elrendezve.
Magánvéleményem:
Nagyon körülményes lenne egyenként bekérni az érintettek Steam fiók adatát, és adatbázis szinten javítani a problémát. A legegyszerűbb "javítás" az, hogy az érintettek megtarthatják a már aktivált SC1-et, és kapnak egy új kulcsot a SC2-höz. Ehhez "csak" a Amazon USA és a Square Enix csapatának kell együttműködnie, a Steam-et nem kell bevonniuk. Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy az Amazon plusz költségeit kifizettetik-e a Square Enix-el, vagy simán benyelik (mert azért sikeres volt az akció).Tony (Amazon): Lol sorry, there's a lot of traffic right now, I've upped my dev count to 3 and ordered pizza.
louiedog: Does the pizza guy get tipped with a Square Enix pack?
Tony (Amazon): Lol no.Szóval tényleg elfogytak az akciós kulcsok!
-
-
válasz csaba951 #19372 üzenetére
Nem kell bekérni semmilyen Steam fiók adatot. Elég csak megküldeni a hibásan kiadott kulcsokat a Valve-nek és pillanatok alatt le lesznek tiltva. Ennyi. Az egyszeri felhasználó annyit lát majd, hogy eltávolították a Steam fiókjáról a játékot (már ha aktiválva volt), ill. egy új - immáron jó - kulcs jelenik meg az Amazon fiókjában. Persze az is lehet, hogy az Amazon benyeli az extra veszteséget.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sonja
nagyúr
Nem is tudtam, hogy ilyen is van.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
GoZoL
senior tag
Amazonon az AVP elég jó árat kapott, Steames! Kuponkód nem érvényes, kipróbáltam!
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz bullseye #19375 üzenetére
Szerintem egyértelmű: 1 kamu cím+valós adatok és egyszeri megvétel oké, többszöri reg és kihasználás nem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Akik szeretnek
a logikai feladatokat megoldani, es szeretnenek jatekokat nyernininjazni, elindult a Ninjagift!!!eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Zirowe
nagyúr
Megvettem, bejelentkezek steamen, ott pedig 4,99€ért "akciózzák" ugyanezt.
Most már csak a bf3 kéne 10$ alatt, vagy esetleg más olcsó fps jó multival.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
bullseye
addikt
válasz Zirowe #19381 üzenetére
Valóban ez a közmegegyezés... és egyet is értek vele, mert elvi okokból utálom a régiózárat, meg anyagiakból is (csak pl. Amazonnál nem merek ugyanazzal a kártyával regisztrálni USA-ba is, amit amúgy használok). De akkor pl. danih-t már máglyára kell vetnünk, mert ő valamennyire túlmegy ezen, még ha a közjó (vagy legalábbis az enyém) érdekében is?
Én is háborogtam, amikor valaki még büszkélkedett is, hogy 1$ helyett 0,1-t adott egy indie csomagért, de akármennyire is kicsinyesnek érzem, teljesen jogosan tette, mert a rendszer engedte, és még mindig engedi... Ezt az amazonos trükköt viszont legfeljebb eltűrik egyelőre, mert nem tudják szűrni. Lehet hogy csak szürke terület, de tuti nem fehér, esetleg cocom listás, meg x360/ps3/itunes hagyomány. Ezért írtam, hogy – szerintem – elmosódott a határ, van akin úrrá lehet a kapzsiság, vagy csak a lelkesedés, hogy most jól kijátssza a rendszert. Van aki ügyes és van aki ügyeskedő, utóbbiaknak nem kell segíteni offkorz, de nagyon küzdeni sem kell ellenük. Kis szerencsével a karma úgyis elrendezi a dolgokat.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Zirowe
nagyúr
válasz bullseye #19384 üzenetére
De mint írtam, azzal nekem nincs problémám, azzal van, amikor vki többször regisztrál és többször vesz vmit igénybe.
-
gtamate2
veterán
válasz bullseye #19384 üzenetére
Akkor helyes lenne az hogy regiztek 5 fiókot azért hogy meglegyen egy 2$-s dlc? Hagyjuk már.. Az amazon kikötötte hogy 1 fiók 1x használhatja fel, egy felhasználó pedig nyilván csak egy fiókkal rendelkezhet. Szerintem ez is ugyan olyan undorító mint hogy valaki azzal dicsekedik hogy 0.1$-ért vette meg a bundlet..
*Sn0w
-
ayo
veterán
válasz gtamate2 #19387 üzenetére
amazon: 1 acc 1 promo hasznalat. ki lehet jatszani mivel nem szurik viszont szerintem mindenki tudja hogy ember 1 acc. ezt kar ragozni.
bundle: az hogy most vki megveszi 0.1ert azt nem kevernem bele, hisz nem kicsalta a penzt vagy az akciot hanem torvenyesen vasarolt meg valamit. az amazonos dolog viszont torvenysertes amin most szemet hunynak.
http://jateknaplo.blog.hu
-
bullseye
addikt
válasz gtamate2 #19387 üzenetére
Nem helyes, de tulképp az sem helyes, hogy usa kamucímmel vesz valaki cuccot, valszeg az Amazon írja is valahol ( ennek ellenére max. gyávaságból nem teszem), vagy pl. az orosz/fehérorosz VPN-es megoldások sem helyesek (mégis kiélveztem az előnyét), szóval ez a határ kissé fura nekem, hogy 1x trükközés ok, 5x már undorító... elfogadom, ha többségi vélemény, de kissé furcsállom.
2xoff/
Persze lehet, hogy csak a kajámba tettek valamit, mert mostanában FB-n is egy csomó ilyen moralizálgatós vitába keveredem, és ált. erősen kisebbségi állásponttal'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
djculture
félisten
Lassan átlehetne nevezni ezt a topikot. "Hogyan csaljunk hogy minél több játékunk legyen" megnevezésre.
-
-
válasz Gaborka30 #19391 üzenetére
Varjuk a halloween-t, addig kivaras van, amazon akciok, es a 100evre elore betarazott jatekok feluletes nyustolese . Es fejtsetek rejtvenyeket, te is meg defranco is
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
KubanitoS
veterán
Tudnátok ajánlani valamilyen most megjelent játékot? Szeretnék kipróbálni valami újat, ami jó is! Igazából annyi lenne a kitételem, hogy értelmes játék legyen, ne egy sekély "aki eléd ugrik azt lődd le" színvonalú valami. Valami tartalmasabb szórakozásra vágyom.
Tartalmasabb szórakozást nyújtó játékok (szerintem): Mass Effect széria, Skyrim, Portal 2, Assassin's Creed sorozat, Darkness II satöbbi. Talán ez alapján egyszerűbb lesz a javaslattétel.
Nem igazán vagyok képben az új címekkel.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
válasz kervantas #19398 üzenetére
Pl. mert értékeled a játékok elkészítésébe belefektetett munkát? Vagy mert szeretnéd támogatni azt a jótékony célt, amire fordítanak?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.