Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KubanitoS #135590 üzenetére
Akármennyire is szerettem a VC-t és a harmadik részt (San Andreas nagyon kimaradt, ahogy a 4 is), ez nem ér meg 20 rugót teljes áron. 20 euróért venném. Ha 40-ről indulna, még arra is azt mondom, oké. Van benne tartalom, azt leírom, de ahogy mondod, direkt megtartották a régi szögletes formákat. A karakterek olyanok, mintha az eredeti XIII-ból ugrottak volna ki.
Be fogok rá biztos nevezni, már csak az SA miatt is (bár megvan a PC eredeti összes, még akkor vettem meg a Complete packot, mikor az I és II is benne volt), majd valami jó húzós akció keretében. Addig gyűjtögetem a pénzt a God of Warra.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #135544 üzenetére
Úgy beszélsz erről a PC-s árról, mintha oly nehéz volna kitalálni egy ME Legendary után. A másik meg sokkal jobb dolog, hogy már rég elmúltak azok az idők, amikor a kiadók "szemérmesek" voltak, nem kell félni egy percig se, hogy ha ők legalább 60 bármit akarnak ezért kérni PC-n, akkor minimum annyi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #135542 üzenetére
https://www.cashify.in/news/grand-theft-auto-the-trilogy-definitive-edition-price-leaked
"As per the Base.com listing, the upcoming GTA Trilogy Remastered will be priced at USD $70 for the PS5 and Xbox Series X/S. On the other hand, it will be priced at $60 USD for the PS4, Nintendo Switch and Xbox One."
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #128193 üzenetére
Vannak dolgok, amiket jobb békén hagyni...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
totyak
aktív tag
válasz KubanitoS #126009 üzenetére
Arra gondolok, hogy különféle boltokban vannak ilyen készletkisöprések, amikor ezer éves játékokat kiraknak fillérekért. Megmaradtak anno raktárkészletből és kiszórják őket. Hátha valaki pont rájuk akad.
Egy igazán szép GTA gyűjteményt rakok össze, pár ritkább kiadás még hiányzik, pl. ezek is. Égen-földön nem találom őket. De mondom, használtan is érdekelnek, ha valaki erre jár és megválna valamelyiktől, írjon nyugodtan PÜ-t.
Mindegyik megvan angol dobozosban, steam-en, de most bekattant, hogy magyarul is kellenének.
-
Dilikutya
félisten
válasz KubanitoS #126009 üzenetére
Nem olyan régen még be lehetett, de hogy pontosan milyen kiadások voltak, fogalmam sincs, nekem Steam-re vannak. San Andreas-t, Vice City-t, GTA4-et még biztosan láttam 1-2 éve is. Meg talán EfLC is volt, teljes kiadás nem rémlik. Viszont ezek nem Steam-re regisztrálósak, egyik sem.
Régi cuccokról jut eszembe, egy Gunman Chronicles még kéne digitálisan. 3-4 éve lehetett, hogy a Media Markt-ban valami lemezes elfekvőben ráakadtam, nem is hittem a szememnek. Maga a játék anno 16-17 éves fejjel is szar volt, nem is igazán állt össze nekem a sztori, volt abban dinoszaurusz, steampunk vadnyugat, meg űrgenyók, és a katonaság régi amerikai polgárháborús szerelésben nyomult. Az űrben. Még egy remastered is beleférne, az első Half-Life is kapott Source motort, ez meg ugyanaz, csak más textúrákkal.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz KubanitoS #124408 üzenetére
De, elvileg befejezik.
Igazából nem "lekerültek", csak a Steam most nem árulja őket. Szokatlan helyzet, ezért is volt a rossz szóhasználat (igaz a cikkek is jellemzően a remove igét használták), bocsi a megtévesztésért!
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
micafighter
nagyúr
válasz KubanitoS #123864 üzenetére
Fun fact: par napja raktam fel originrol egy játékot rengeteg DLCvel, baszakodott a letöltés valamiért, a DLCket nem akarta letölteni.
Ránéztem viragboltra, letöltöttem a játékot, saját spéci telepítője volt, 3 kattintás aztán fent volt minden, az alapjáték az összes DLCvel, és működött rendesen, pöccre.
-
TheNewDawn
addikt
válasz KubanitoS #123864 üzenetére
Igen ebben is van valami Meg ahogy valaki fogalmazott, a megvett játékaimra sincs időm hogy kijátsszam őket, szóval..... Főleg az én vásárlási stilusommal ( ergo meglátok valami amúgy tényleg jó játékot ilyen 80% os akcióban amit 90% eséllyel sose fogok elővenni időhiány miatt, durr lecsapok rá... aztán hiába csak mondjuk 4 vagy 6 8 euró 50 helyett, amig 0 órát játszom, addig kidobott pénz
Hello Far Cry 4, Deus Ex Mankind Divided, Subnautica, Rome 2 Total War dlc kel AC Rogue és még sorolhatnám százával -
reelc
veterán
válasz KubanitoS #123664 üzenetére
Továbbgondolva: hamarosan a "vagyonukat" kényszeresen képekkel posztolók nyakába se fux lesz ha így halad a dolog. Meg majd videoklipben is a rapper majd RTX-ekkel a nyakában fog arról rappelni hogy milyen nehéz is az élete, meg az utca nevelte fel és egyéb közhelyek..
Ja és persze a pultra se pl. Porsche kulcsot vág ki, hanem RTX 2080Ti-t, és ugye annyira menő, hogy SLIben nyomja otthon. -
i2k
őstag
válasz KubanitoS #123664 üzenetére
//szerk.2: De itt biztosan!
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz KubanitoS #122831 üzenetére
látom egyre több fület, izé szemet sért - mindig ugyan azt a lemezt rakja fel ilyenkor, mert muszáj megmutatnia hogy ő milyen ....... ^^" (itt már vagy 100adszorra - és igen ezt váltja ki az emberből...), ilyen a személyisége, mentalitása, addig jó míg mi nem vagyunk ilyenek, illetve a többség, szánni való, bár én nem szánom, csak elítélem keményen... ez kb olyan mint mikor valakit elüt az autó és belehal, aztán jól kiröhögöm....
am van karma is, csak nehogy utolérje...(#122833) i2k háát ahány reviewot olvastam akár gsen akár néztem steamen azért egyöntetűen pedig ezt támasztotta alá, ill. én véleményem is ez - steamen sincsenek megosztó véleménnyel a játékról, full pozitív a játékosok visszajelzése mindegyik részről ahogy nézem
(#122848) HoyHoy2 cdkeysen volt 1-2 vételem, azok rendben voltak, de ne feledd azt ha belefutsz egy fekete kulcsba akkor hogy miért vették le a terméket a steam library-dból
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz KubanitoS #122842 üzenetére
Ízlésről vitatkozni értelmetlen. Nem is szeretnék, csak leírom én mit gondolok, mit tapasztaltam.
Én is szeretem nagyon a TellTale játékokat. Annyira, hogy én speciel élveztem a Minecraft Story módot is és a Guardians of the Galaxy -t is, pedig azokról nagyon rosszakat mondanak. (talán a Game of Thrones lett szerintem a leggázabb)
A helyzet viszont az, hogy a minőségük érezhetően romlott azóta, hogy egyszerre 2-3 címet toltak egyszerre. Az első játékok jóval hosszabbak voltak, a sztorik némileg erősebbek (igaz ez szubjektív!), a Batmannél pl. hatalmas nagy égés volt, hogy optimalizációról konkrétan elfeledkeztek és akadozott, szaggatott. A GotG -ba egy olyan bug került, ami miatt ki kell lépni a játékból majd vissza, hogy tudd folytatni.
Remélhetőleg a TellTale helyett majd egy másik gárda fog hasonló játékokat gyártani. Kereslet van rá, csak minőségibb cuccott és okosabban kell gyártani.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #122842 üzenetére
Nem akarlak én meggyőzni semmiről - hidd, ha neked így jó.
-
i2k
őstag
"aki igencsak tudott minőséget alkotni"
Khm...
-
Crytek
nagyúr
Sajnáld őket, könnyezd meg őket a te dolgod. Engem kicsit se hat meg. Sokkal nagyobb cégek vesztek már oda. Nem neked és nem nekem köszönhetik, csak maguknak... Ez egy ilyen biznisz a gyenge elhullik.
Remélem a maradék 25nek még lesz esze és naponta bundlezza az össze játékotayo (#122829): Paulo Coelho idézetek sehol sincsenek hozzám képest
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
gyimger
őstag
válasz KubanitoS #122804 üzenetére
Miafasz? Ennyire nem mentek a játékaik? Épp nemrég gondolkodtam azon, hogy a Batman után jöhetne egy Superman-sztori, ha már sandboxban olyan kivitelezhetetlen a karakter. Wolfi 2? A képregények isteniek!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #122619 üzenetére
https://store.steampowered.com/app/559100/Phantom_Doctrine/: "Phantom Doctrine" --- 40 juró.
-
arty
veterán
válasz KubanitoS #121739 üzenetére
"a szörnyek viszont újratermelődnek minden alkalommal, amikor egy már felfedezett részre érsz"
köszönöm az infót!!
a demo óta agyalok a játékon, de ez most végleg eldöntötte, ilyenekre nem pazarlom a drága szabadidőm
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #121776 üzenetére
Alig van olyan játék aminek ezt elnézném, kb a CDPR játékok és talán a R* játékok, na ez szökőévente jó ha van egy darab, ez még belefér.
Amúgy meg max ha ezekkel játszani akarnék akkor max megveszem konzolra és ennyi, érdekes módon ott nincs erőltetve a saját szarjuk, és ugyanúgy sarcol a Sony vagy a Ms az áruházzal, az persze nembaj, szopassuk a PC-st.
És még azóta is ez lett az avatorommal.
(#121775) i2k
Ez a rész a szériából akkor se kéne ha ingyen vga-t osztogatnának a játék mellé, úgyhogy ez tényleg nem gond egy percig se.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz KubanitoS #121285 üzenetére
"Tényleg ennyire rosszul nézne ki az eredeti játék?"
9 (!!!) éves játékról beszélünk
szerinted?(szerintem egyébként nem vészes az eredeti sem, attól függ ki és mihez van szokva...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #119998 üzenetére
Nincs túllihegve...
1 - Sír a szájacskája Sergey Galyonkinnak...2 - a Fércbúk botrány miatt meg lassan majd mindenkinek, aki szimplán csak kíváncsi a Szomszéd Szőkére ott...
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #118832 üzenetére
"Akkor bemutatótermük sem lesz már? Csak neten megrendeled amit akarsz és küldik vagy átveszed ennél a (képek alapján) magánháznál? Ezeknek sincs már sok hátra sztem... Egy-két év vergődés aztán kampec."
Ahogy kinéz, ez nem csak egy tanyasi irodaház, de egy cégtemető is. A kampec nem jövő idő, már most úgy fognak működni, mintha te a garázsból árulnád a Cenega cuccait.
Viszont a hely választás érdekes. Anno 2000 környékén, a Glorious PC Gaming sokadik aranykorában a közeli Móricz Zsigmond körtér egy kis mellékutcájában(Siroki / Bicskei / Bercsényi valamelyike) szerénykedtek egy garzon lakásban, utána 2004 körül költöztek a Dohány utcába, egy sokszor akkora puccos bemutatóterembe, majd rányitottak a Múzeum körúti boltjukra, talán még vidékre is terjeszkedtek párat.. és most költöznek vissza körtérnél is rosszabb albiba.
De az átlag számtech boltoknál még messze jobban bírták, ott ököl szabály volt már 10 éve is, hogy ha 2-3 évente bementem egy nagyobb bevásárlásra a belvárosba, akkor a nem hogy a sarki monitor bolt nem volt meg, de még az utcáját és felszórták nemzeti dohánybolttal, és lakóparkot ültettek a helyére.
Így a 3-5 éves garanciát is érdekes lett volna intézni, de tapintatosan megkíméltek ettől, mert mindig csak 1-2 évet adtak mindenre.DJcultureÚr: Az AI vezérelte migránsokról nem is szólva, amik önvezető felhővel fogják kibányázni a bitcoint a deep learningbül.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ZsZso
Közösségépítő
Én legutoljára amikor 576 -ba bementem (x éve) akkor azon csodálkoztam, hogy miért nem teszik ki a játékok dobozai alá az árukat. Ha meg akartam tudni, le kellett szednem a dobozt és a hátoldalán megtekinthettem. WAT?! Így tényleg nem sok értelmét láttam ennek. Akciós rekesz abszolút nem volt, úgyhogy számomra már hosszú ideje értelmezhetetlen jelenség. Igaz ez szegedi bolt ... inkább csak egy apró szoba ... volt.
-
ayo
veterán
Annyit tudok, ami oda van írva. Szerintem ezeknek már nagy része tényleg felesleges. Egyedül a CE kiadások miatt látom még értelmét ha PC gamingról van szó. Konzolboltoknál is amit lehet összeraknak más cuccokkal, hogy érdemes legyen boltot hagyni ezeknek. PC-nél full digitális szerintem már mindenki, a CE dolgokat meg meg lehet venni szerencsére más konzolos boltban, szóval önmagában tényleg pénzégetés volt egy akkora boltot fenntartani azon a helyen.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dilikutya
félisten
válasz KubanitoS #118619 üzenetére
Szép volt ez régen is. A videón talán javít az élményen, hogy ő 4K-ban játssza, de a videó 1080p-ben került fel a Youtube-ra. Én most is játszok vele, mert az RX550-nel végre van elég fps, bár a látótávolság, a távoli tárgyak részletessége és a forgalom így sincs 60% felé húzva. És ma is szép, de ilyen rossz portot se sokan csináltak még.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ventur@
senior tag
-
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #117982 üzenetére
Nem vagy képben a CryTekizmussal, látom.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz KubanitoS #117545 üzenetére
Nem is tudjuk, hogy nekünk mekkora mázlink van a jóval alacsonyabb fizetésekkel . Így egész más megvilágításba kerülnek a mikrotranzakciók ... nekünk inkább kistranzakciók, vagy kisebbtranzakciók.
-
djculture
félisten
válasz KubanitoS #117495 üzenetére
"csak azokat a játékokat soroljuk fel, amelyek megtalálására nagyjából egyenlő esély van, ám ezeken felül még akadnak meglepetések, nem is kevés, amiket tényleg csak a szerencse sodorhat az egyszer gurus vásárló útjába."
Majd kiderül ezek milyen címek lesznek, úgyis posztolni fogják a vásárlók..[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
micafighter
nagyúr
válasz KubanitoS #115504 üzenetére
Ez nekem így ránézésre az origin kliensnek tűnik, ami kell a játékhoz ha origines, ezzel továbbra se értem hol a gond Nekem amugy hidd el mindegy mit használsz meg mit nem, aki követi a program promókat azoknak úgyis ismerős az oldal, akit meg nem érdekelnek a program promók azok nem vesztettek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
-
sixpak
nagyúr
válasz KubanitoS #114117 üzenetére
Nyilván, ha a puszta számokat/adatokat nézzük, akkor lehet vitázni ezzel, akkor máshogy fogalmazok: nekem 1000x jobban bejön a DTS, mint a DD.
De be is fejezem a témát, pláne hogy tökegyedül védem az igazamat.
Amúgy vágom Ray-t[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #112694 üzenetére
De, sztoriban az lett csak hát sokan nem jutnak el oda mert csúnya meg minden ilyen, én erre csak azt tudom mondani, hogy az Uncharted 4 után minden szar és csak visszalépés grafika szempontból mégis simán tolom a Borderlands-ot is, pedig az se a grafikáról volt híres.
Illetve a Mafia sose volt Gta, a 2 próbálkozott de csúnyán meg is bukott, a sztorija meg az 1 után katasztrófa volt, igaz jól nézett ki, meg a kor és hangulat király volt de ennyi a pozitívuma, az 1 remake-je többet érne akármelyik résznél.
-
Crytek
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #110648 üzenetére
De ezen mán nehogy összevesszetek, ez hathavonta le van futva, hogy a Magyar teleképernyőre Magyar föliratot!, meg a Get with the times pops! pártütők itten összecsodálkoznak valami piszlicsáré kis baromságon.
Most épp egy halál felesleges, és megmosolygásra is csak korlátozottan alkalmas petitionline a ludas, ami csak arra volt jó, hogy az alkesz gyalázásomat, és VR szájtépést elúsztassa.
Viszont a tartogatott G2A skandallum ángélusul lesz bekopírozva, úgyhogy tessék az érintetteknek felkutatni az Országh nagyszótárat. ^^
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
eami
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz KubanitoS #110643 üzenetére
Anno a kis kikapcsolódás közepette szereztem meg az angol középfokút. Igen tök ingyen volt, játszottam és közbe tanultam a nyelvet, mert érdekelt mit jelentett ami oda volt irva. De igaz, senkise egyforma, ha valakinek ez teher akkor várjon 3 évet a fordításokra. Kinek mi.
-
tomsolo
addikt
válasz KubanitoS #110643 üzenetére
> Az embernek élete is van, nem csak arról szól ez az egész, hogy XY hülye játék miatt kötelezően meg kell tanulnia valakinek angolul. Ha nem teszi, akkor meg lusta...
>Ezektől az emberektől tagadják meg még ezt a kis örömforrást
Tyű b+, ezt a demagóg dumát nehéz überelni.
Gondolom ha játékfejlesztő lennél akkor az angol nyelv mellett - csakhogy a más országbeliek is nyugodtan tegyék oda esténként a gép elé a megfáradt seggüket - akkor pénzt/idő/szakértelmet nem spórolva elkészítenéd a:
cseh
szlovén
szerb-horvát-bosnyák
bolgár
román
finn
holland
belga
dán
portugál
spanyol
kínai
japán
koreai
héber
török
arab
üzbég
kazahfeliratokat is.
Csak mert.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
morfondőr
őstag
válasz KubanitoS #110639 üzenetére
Azért egy idegen nyelvet nem csak a játékban tudod használni, hanem nagyjából mindenhol. Én pl havonta kb egy teljes árú játéknak megfelelő összeggel keresek többet, mert van egy középfokú nyelvvizsgám.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-
-
bullseye
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz KubanitoS #106786 üzenetére
Ez a patch-elősdi a játékiparban már több évtizedes múltra tekint vissza. Nyilván ahogy a kiadók egyre inkább nyomják szegény fejlesztőket (ez mégiscsak profit-orientált biznisz) egyre kevesebb idő marad tesztelni. A 30 fps lock elég égő szerintem is, rejtély hogy ilyet minek benne hagyni, de emiatt nem húznék le egy játékot, mert vagy van/lesz rá workaround, vagy amint látható javítják is. Az Early Access stádiumba ragadó játékok sokkal nagyobb gondot jelentenek szerintem, ott aztán tényleg vicc hogy egy alig játszható demóért milyen pénzeket elkérnek néha a készítők és semmi garancia nincs rá hogy egyáltalán valaha befejezik a játékot.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest