Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz bbazsy #2518 üzenetére

Ki nem állhatja a hiteleket. Mondjuk valahol érthető.

Nekem kell gép, kész - mindenki más. Főleg azért kell, hogy kihasználhassam azt a napi 5 óra utazgatást - rengeteg idő! És igazából a beadandót csak példának hoztam föl, volna ezer más dolgom is, persze, legtöbb igen gépigényes. Én elsőéves létemtől függtelenül azért szeretnék programozni nagyobb progikat is, könyvet írni (ez az, amihez nem kell erőmű), 3D-t és videót szerkeszteni, és egyikről sem szeretnék lemondani. Kell minden idő, szabadidőm eddig sem volt soha, de legalább hasznosan akarom eltölteni, amit lehet. Ha nincs laptopom, vonaton csak punnyadok meg vegetálok, ott úgy tanulni nem tudok. :D A jegyzetek meg mindenféle kiadott cucc nagy része elektronikusan is van csak, nyomtatni meg egy vagyon volna, ha nekiállnék mindent.

De egyébként, ha jól belegondolok, csak keresem itt az indokokat, amik vannak ugyan, de egyvalami fontosabb az összesnél. Anyagilag elég kilátástalan a helyzetünk (édesanyám egyedül nevel ötünket), nem tudunk még sok-sok évet várni, míg munkába állhatok, és túl sokan tanulunk egyszerre. Be kell spájzolni előbb valami közepes fizetéssel, és csak azután indulhatok neki rendesen. (Legalább addig megcsinálom a felsőfokú angol nyelvvizsgát.) Diákhitel erre kutyafüle volna...

Pheh, és még csak nem is programozó akarok lenni hosszútávon. :D

Új hozzászólás Aktív témák