- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Változások a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
peterszky #2200 üzenetére
Pff, az szuper
Amúgy Székely Jenővel kezdtünk, szimpatikus volt, mint mondtam. Aztán variáltak valamit, és megkaptuk a Ráczot, mikor már vége volt a versenyjelentkezésnek is. (Először nem tudtuk, miféle szerzet ez a toprongyos izé, aki bejött...)
Ma engem hívott ki a táblához. Utálom, ha szétoffolnak, pláne ilyenekkel, hogy nekem még gimiben volna a helyem, nem is ezen az egyetemen - mert nem tudtam fejből valami alighasznált (vagy talán általam sosem hazsnált) azonosságot, mert eddig függvénytáblát használtunk... Asszem, ez egy ilyen túlélős félév lesz, vagy pedig reménytelen. Amúgy az előadás anyagával sokat nem kezdenék, fejezetekkel előtte járunk gyakon. Vagy előre elolvassuk, vagy pedig előismeretek nélkül kérdezi a gyakorlatot... :| De az elmélettel sem sokat kezdünk, ahogy észrevettem, minden feladatot másként old/oldat meg, össze-vissza utalgat, össze-vissza ír, ésatöbbi. Szóval hurrá
Durva, hogy itt most igazolod a sejtésemet... Eddig még reménykedtem, hogy talán tévedek.
MOD: most olvasom a hsz-okat utána, behalás
Nálunk még többnyire csak a részeges járást, amorf székenülést meg az asztaldöntögetést adta elő, egyéb - nagyon eltárő - nyalánkságok még nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest