Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Pff, az szuper
Amúgy Székely Jenővel kezdtünk, szimpatikus volt, mint mondtam. Aztán variáltak valamit, és megkaptuk a Ráczot, mikor már vége volt a versenyjelentkezésnek is. (Először nem tudtuk, miféle szerzet ez a toprongyos izé, aki bejött...)Ma engem hívott ki a táblához. Utálom, ha szétoffolnak, pláne ilyenekkel, hogy nekem még gimiben volna a helyem, nem is ezen az egyetemen - mert nem tudtam fejből valami alighasznált (vagy talán általam sosem hazsnált) azonosságot, mert eddig függvénytáblát használtunk... Asszem, ez egy ilyen túlélős félév lesz, vagy pedig reménytelen. Amúgy az előadás anyagával sokat nem kezdenék, fejezetekkel előtte járunk gyakon. Vagy előre elolvassuk, vagy pedig előismeretek nélkül kérdezi a gyakorlatot... :| De az elmélettel sem sokat kezdünk, ahogy észrevettem, minden feladatot másként old/oldat meg, össze-vissza utalgat, össze-vissza ír, ésatöbbi. Szóval hurrá

Durva, hogy itt most igazolod a sejtésemet... Eddig még reménykedtem, hogy talán tévedek.
MOD: most olvasom a hsz-okat utána, behalás
Nálunk még többnyire csak a részeges járást, amorf székenülést meg az asztaldöntögetést adta elő, egyéb - nagyon eltárő - nyalánkságok még nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy Székely Jenővel kezdtünk, szimpatikus volt, mint mondtam. Aztán variáltak valamit, és megkaptuk a Ráczot, mikor már vége volt a versenyjelentkezésnek is. (Először nem tudtuk, miféle szerzet ez a toprongyos izé, aki bejött...)
Nálunk még többnyire csak a részeges járást, amorf székenülést meg az asztaldöntögetést adta elő, egyéb - nagyon eltárő - nyalánkságok még nem voltak.