Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28151) kiskuplung válasza Vesa (#28150) üzenetére


kiskuplung
őstag

Ezt a landolós panaszt már többször olvastam itt, ezért megismétlem, hátha valaki nem ismeri :

Én szerintem már kb. fél éve 7 km-ről tudom, hogy hova fogok leszállni, amint bemondják. Csak kicsit memorizálni kell, vagy kinyomtatni ezt a térképet :)

Az outpostoknál sincs gond, ugyanis ahogy Cooper írja, a kis pötty mindig a landing pad felé mutat, a helyes irányt pedig lehet látni előre : a szám mutatja a pad elejét, a kis launch pad-ek pedig a hátulját. Én pontosan úgy fordulok rá lendületből a tök ismeretlen outpostokra, ahogy elvárnád. Csak gyakorolni kell, IMHO.

(#28152) brd válasza kiskuplung (#28151) üzenetére


brd
nagyúr

'szom fog 45 landing pad helyzetet tanulgatni, arra van a gép, hogy jelezze (jó, nem nehéz megjegyezni, nagyjából én is tudom, pedig szándékosan soha nem memorizáltam a helyzetüket). Én azért ülök a fülkében, hogy hogy döntsek. Ha memóriajátékot akarnék játszani, ahhoz nem kell Elite-et vásárolni. ;) Outpostnál pedig mutasd már meg, hogyan tudod 3 km-ről, hogy hogyan helyezkedik el az outpost hátulján, vagy alján (a hajóhoz képest) elhelyezkedő pad, lécci'! ;) (Azért 3 km-ről, mert a közepes hajókkal kb. onnantól kell teljes sebességről lassítani, hogy meg tudj állni. Persze lehet 50-nel is döcögni, de az nem kifogás, úgy hol van a szim.-es élmény? :).

The only real valuable thing is intuition.

(#28153) kiskuplung válasza brd (#28152) üzenetére


kiskuplung
őstag

Nem tudom, én ezt tényleg nem érzem problémának :D Pont, ahogy írod, egy idő után automatikusan a jó irányba mozdulsz el, mint ahogy autóvezetésnél se gondolkodsz, hogy mi, merre.

Te is FA-OFF-ban repülsz, szerintem nem tart semmiből menni egy kört, hogy megtaláld a helyed, nekem még tetszik is, hogy cikázhatok egyet.

Az sokkal jobban idegesít, hogy kevés a pad az outpostokon, és folyamatosan spammelni kell, hogy végre leszállhassak, főleg openben.

[ Szerkesztve ]

(#28154) Cooper911 válasza brd (#28149) üzenetére


Cooper911
senior tag

Na ne csináld már, hogy nem lehet 100ról megállni. Én a belugával is meg tudtam állni még ha elöl volt is a pad. Ott sakkal nagyobb gond, hogy néha beverem a gép nagy farokszárnyait.

Meg ha ez ennyire gond miért nem használsz docking computert?
Outpostból sincs túl sok variáció:


[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#28155) brd válasza kiskuplung (#28153) üzenetére


brd
nagyúr

Nem mondtam, hogy probléma, csak kényelmesebb lenne. ;)
Nem tart semmiből forgolódni, de nem akarok mindig repkedni a dokkban, csak gyorsan leszállni. Elég sok felesleges (értsd: repetitív) időhúzás van a játékban, nem akarok még ezzel is időt tölteni, ha nem muszáj. ;)

The only real valuable thing is intuition.

(#28156) brd válasza Cooper911 (#28154) üzenetére


brd
nagyúr

Hát pedig előfordul (FAOFF-ban gyengébbek a thrusterek, ennek is köze van hozzá). A docking computer lassú.

The only real valuable thing is intuition.

(#28157) orientcx


orientcx
őstag

Napi arc rovat
-
Még hogy nincs élet a halál után! Persze az is lehet, hogy a néhai Tom Mcintosh a szokásos módon hunyt el, és amit itt látunk, az csupán a XXXIII. sz-i balzsamozás csodája :U

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#28158) orientcx


orientcx
őstag

Pár nappal ezelőtti a kép, csak mindig elfelejtettem feltenni. De mindenképp látnotok kell, milyen egy elhivatott munkatárs. Nem nyavalyog, nem hisztizik hogy mikor cserélik már le a szolgálati járművét, hanem csak annyit lehet hallani tőle, hogy "Ok Commander". És így darálta le a teljes hátralévő műszakot(ha már lesoványodik a hullja, akkor vissza szoktam hívni ha adódik egy kis szünet, mert a fedélzeten összevarrják, és megint 100%-al teszem ki, de most csak a sport kedvéért kint hagytam. Lássa az a RES, hogy a Fed vitézek rettenthetetlenek)
:K :K :K
-

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#28159) 42861


42861
senior tag

Sziasztok. Legutóbbi felfedezőtúrám alkalmával lőttem ezt a képet. Nem tudjátok, hogy mi a neve ennek a csillaghalmaznak? Visszanéznék ide a közeljövőben.

(#28160) nubreed válasza brd (#28152) üzenetére


nubreed
veterán

Így van, hatalmas +1.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28161) nubreed


nubreed
veterán

Őszintén szólva nem értem azon hozzászólásokat, pl a Frontier fórumán is, hogy, sokan örülnek annak, hogy késik a Season 3, mert így hogy annak kitolódik megjelenése jócskán az eredetileg tervezetthez képest, még többet kapunk azért, illetve abból ami a Season 2 és minden ami vele jött. Ez meg milyen hülye hozzáállás már. Ha megjelenik a Season 3, már nem játszhatsz többet a Season 2 tartalmakkal??? Vagy úgy gondolják hogy a Season 3 -vel eltünik minden, ami a Season 2-vel jött?? Vagy ki mondta azt, hogy ha megjelenik a Season 3, többet hozzá sem szagolhatsz a Season 2 -hoz?? Ugyanúgy benne marad minden, senki nem fogja elvenni a bolygóra való leszállási lehetőséget, inkább örülni kéne a Season 3-vel megjelenő új tartalomnak és én személy szerint sajnálom, hogy ennyire el lett tolva az egész. Örülhetünk ha jövő júniusra megkapjuk a Season 3-t.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28162) grHawk válasza orientcx (#28144) üzenetére


grHawk
aktív tag

Régóta nem zavar már a profit kérdése, ha 50%-ot fölözne, az sem zavarna. Ellenben biztosan nem bízom a Corvettem (és itt igazából az NPC pilóta az érték, mivel nem lehet visszavásárolni) egy mostly harmless kislányra. Mostly harmlessként egy 50 éves csaj is kislány a szememben... (npcre értem kizárólag! :D)

(#28163) grHawk válasza nubreed (#28161) üzenetére


grHawk
aktív tag

Fejlesztés menetétől függetlenül engem az zavar, hogy azzal, hogy kitolják a Season 2-t, kitolják az összes új tartalmat. Meg azért elég tág megfogalmazás az a 2017. Simán lehet, hogy a Season 2 nem egy kitolt egy év lesz, hanem egy kerek két éves megvalósítás. És akkor kettő évre a Horizons bejelentő videónak látunk majd egy Season 3 bejelentő videót. Na ez a kitolás aztán kitolás. Kevesen fogják tolerálni, bár valószínű, hogy én igen... fránya sci-fi rajongás...

(#28164) Cooper911 válasza orientcx (#28158) üzenetére


Cooper911
senior tag

Tehát tulajdonképpen egy pilótaüléssel repül aminek az aljára van szigetelőszallagotva a SG a sisakjára ragasztva a life support pet palack és két multicanon paintball puska van a hóna alatt? :D
Ezek a mai fiatalok :(

[ Szerkesztve ]

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#28165) nubreed válasza grHawk (#28163) üzenetére


nubreed
veterán

Azt azért nem hiszem, hogy még az egész 2017 is csak a Season 2 -ról szólna. Igen van csúszás, nem is kicsit az eredtiekhez beigérthez képest de szerintem legkébőbb június környékén meg kapjuk a 2.4 + Season 3 -t.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28166) Vesa válasza grHawk (#28163) üzenetére


Vesa
veterán

+1
Egy ekkora stúdiótól ez a tempó nem túl acélos. Fejlődik a játék nyilván, ez tény, , de azért aki kicsit is jártas a fejlesztésben -akár programozói, akár grafikusi szemmel-, az pontosan tudja, hogy az eddig érkezett tartalmak messze nem indokolnak ilyen szintű csúszást. Főleg ennyi emberrel. Az más kérdés, hogy talán a Planet Coaster miatt elvontak egy csomó embert az Elite-től, de kérdés, hogy ez a jövőben megváltozik-e még.

A tudomány a valóság költészete!

(#28167) cintula187 válasza nubreed (#28165) üzenetére


cintula187
addikt

Ilnyenkor ha lejár a season pass. Írtátok már, hogy asszem ha 3.x -as verzió lesz az már másik szezon? Akkor újra "elő kell rá fizetni"?

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#28168) nubreed válasza cintula187 (#28167) üzenetére


nubreed
veterán

Nincs olyan, hogy "lejár a season pass" vagy lehet én nem értem amit mondasz. A Horizonst megvetted kész, soha többé nem kell érte pénzt adni. Ebből a szempontból hülye elnevezés a Frontiertől, hogy Season 2, Season 3, stb... mert náhányan félre érthetik. A Season 3 -ért kell majd újra fizetni, (ED v3.0) az egyszerűség kedvéért nevezzük DLC -nek és ne Season -nek. (én sosem szerettem ezt az elnevezést, nem tudom miért nem lehet egyszerűen csak verzió számokat adni nekik). A közben érkező frissítések ingyenesek, mindig csak fő verziószám váltásnál lesz új fizetős tartalom amiért fizetni kell, már annak aki meg akarja venni.

Duvi
Igaz, a Life Time Season Pass -t kihagytam, de az megint más kérdés.

(#28166) Vesa:
Nem tudom mit értesz "ekkora stúdió alatt" de a Frontier közel sem olyan nagy cég. Az RSI -nál legalább 10-szer annyian dolgoznak. És mire mennek vele, az egy másik kérdés...

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28169) grHawk válasza cintula187 (#28167) üzenetére


grHawk
aktív tag

Őszintén... ez olyan buta kérdés volt, hogy nem tudom hova tenni...

A Season Pass azt jelenti, hogy a szezonban beígért frissítésekhez hozzáférsz vele. Az előfizetés meg előfizetés.

...most felidézted bennem a Horizons hype időszakot, amikor ezt a kérdést 80x tették fel naponta. Olvasni kell emberek. Most már magyarul és angolul is mindenhol megtalálható.

[ Szerkesztve ]

(#28170) duvi válasza cintula187 (#28167) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen. A Horizons egy DLC csomag, amihez négy tartalmi frissítés tartozik. A következő season ismét egy különálló DLC csomag lesz, amit meg kell venni (kivéve az LT SP tulajoknak). Aki nem vásárolja meg a következő DLC-t, az továbbra is ingyen játszhat a jelenlegi verziójával. Ez nem előfizetés a játékhoz, hanem DLC csomag ára.

(#28166) Vesa
"...Főleg ennyi emberrel..."
Csak kíváncsiságból, mennyi az az "ennyi"? Pontosan hány ember dolgozik most az ED-n?

[ Szerkesztve ]

(#28171) cintula187 válasza grHawk (#28169) üzenetére


cintula187
addikt

Lehet, hogy hülye kérdés volt részemről, de mivel ez az első online játszható játék amit megvettem és nem tudván, hogy a mai vadkapitalista világban mennyire szivatják a népet, belegondoltam, hogy ha új szezon jön, akkor vagy fizetsz vagy be se tudsz lépni. Ennyi.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#28172) grHawk válasza duvi (#28170) üzenetére


grHawk
aktív tag

Ezzel most összefogod zavarni.

[ Szerkesztve ]

(#28173) duvi válasza grHawk (#28172) üzenetére


duvi
nagyúr

Jogos :K A jobb érthetőség kedvéért, kiegészítettem.

(#28174) orientcx válasza grHawk (#28162) üzenetére


orientcx
őstag

"nem zavar már a profit kérdése, ha 50%-ot fölözne, az sem zavarna"
-
Elhiheted, hogy már igen régóta engem sem a Cr-ek száma motivál, de az azért sztem már rohadtul nem mindegy, hogy az egész hátralévő ED-s karrierem alatt a teljes haszonból valakinek nem 10, hanem 20-30%-ot fogok fizetni, pusztán csak azért, hogy egyszer megússzam azt a kb 2-3 játéknapos kiképzést, amíg saját nevelésből faragok ugyanolyan expert-et, mint akit te helyből, felárasan vettél fel.
-
"Ellenben biztosan nem bízom a Corvettem (és itt igazából az NPC pilóta az érték, mivel nem lehet visszavásárolni) egy mostly harmless kislányra."
-
És szted én ezt úgy kezdtem, hogy az új kolléga első próbaidős napján egy HazRES közepén belökdöstem a Corvette pilótaülésébe, én meg addig benéztem a helyi vendéglátóipari üzemegységbe tudatmódosítani? Hát elárulom, én még az elite minősítésű munkatársra sem bízom rá a hajót, :N vadászból meg egy kör alatt van 16 db-om(de harmless korában sem törte össze ennek még csak a töredékét sem)
Összefoglalva sztem mindenképp érdemes saját neveléssel dolgozni, de te tudod.
-
-
Cooper911 - "Tehát tulajdonképpen egy pilótaüléssel repül"
-
Hát nagyjából igen. A szaki szereti a szellősebb karosszériát, pontosabban a totális cabrio híve :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#28175) Vesa válasza cintula187 (#28171) üzenetére


Vesa
veterán

Nem, ez nem ilyen. Az előfizetéses mókák működnek így általában.
Itt csak annyi van, hogy az alapjátékban van bizonyos tartalom, és a Season-okkal érkeznek újak. Egy Season-ban általában 4 ilyen nagyobb tartalmi frissítés érkezik. Ha tehát megveszed az alapjátékot, de nem veszed meg a Season-t, akkor csak annyi történik, hogy a jelentősebb új tartalmakhoz nem férsz hozzá (pl. jelen esetben a Horizons Season Pass nélkül nem tudsz leszállni bolygókra, nincsenek mérnökök stb.). Ettől még az alapjátékot az idők végezetéig használhatod.
Viszont, mivel egyelőre csak az első Season Pass van soron, azt még nem tudjuk -vagyis én nem tudom-, hogy a következő megjelenésekor mi lesz a menet, tehát a Horizons beolvad az alapjátékba és emellé vehető meg a Season Pass 2, vagy továbbra is marad az alapjáték+Horizons+Season 2 felállás, külön-külön megvásárolható módon. Ez utóbbi remélem hülyeség, mert a harmadik Season környékén már vicces összegeket kezdene mutatni a teljes játék.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#28176) cintula187 válasza duvi (#28170) üzenetére


cintula187
addikt

A 4 tartalmi frissítés a gyakorlatban mit jelent? 2.4 -ig?

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#28177) duvi válasza cintula187 (#28176) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K . 2.4 lesz az utolsó főverzió számozása. Itt listázva láthatod az aktuális (Horizons) tartalmakat, számozás szerint.

(#28178) Vesa válasza duvi (#28170) üzenetére


Vesa
veterán

Ezt nem tudom megmondani, de a Frontiernél jelenleg kb. 300 munkatárs dolgozik. Ebből nyilván lejön a marketing, pénzügy és egyebek, de 250 körül lehetnek a fejlesztők. Ha ebből csak 80-100 ember dolgozik az ED-n, már akkor is iszonyat gyenge teljesítmény lenne a látott tartalmak alapján, hogy mindezt 1 év alatt nem voltak képesek megcsinálni.

A tudomány a valóság költészete!

(#28179) nubreed válasza cintula187 (#28176) üzenetére


nubreed
veterán

2.1 - Engineers
2.2 - Guardians hajóról indítható kis fighterek/utas szállító küldök
2.3 - Multi Crew + Commander Generator
2.4 - Tudomásom szerint nem tudni. Valamilyen nagy titkot fognak lelelplezni, kb enynit tudni.

3.0 - vélhetően lábakat növesztünk és jön a first person mód, azt nem tudni lesz e benne lövölde is.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28180) cintula187 válasza duvi (#28177) üzenetére


cintula187
addikt

Igen ez a lista rémlett. Köszi mindenkinek tisztázódott a homály.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#28181) duvi válasza Vesa (#28178) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen, hivatalosan ~300 fő a létszámuk. Ebből jó ha 200-220 fő a fejlesztő. Részletes bontást én se tudok, de a Planet Coaster biztos, hogy lekötötte (kb.) a stáb felét. Szerintem ez a 80-100 fő nem olyan sok egy ekkora volumenű fejlesztésre. A nagy stúdiók ennek a létszámnak a sokszorosával dolgoznak és ott se látok sokkal gyakoribb tartalmi frissítéseket :(

[ Szerkesztve ]

(#28182) grHawk


grHawk
aktív tag

Na, akkor már csak azért is, mert bunkó és túlbuzgó is vagyok, legalább egyik pótolja a másikat:

Az Elite: Dangerous esetében, hasonlóan más játékokhoz, a Season Pass DLC (downloadable content) csomagot jelent.
A DLC csomag több, kisebb DLC-t foglal magába. Ezeket a DLC csomagokat és a benne foglalt DLC-ket verziószámokkal jelölik. A "." előtt írt szám a DLC csomag verzióját, míg a "." utáni szám a DLC verzióját jelöli. A példa:

1.0 - Elite: Dangerous (DLC csomag, mely magába foglalja az "1."-al kezdődő letölthető tartalmakat.)
1.1 - Community Goals
1.2 - Wings
1.3 - Powerplay
1.4 - CQC
2.0/1.5 - Elite Dangerous: Horizons (DLC csomag, mely magába foglalja a "2."-al kezdődő letölthető tartalmakat. Azok, akik nem veszik meg ezt a DLC csomagot, tovább játszhatják az előző DLC csomag tartalmát, külön rájuk való tekintettel a további frissítéseknek "1.X"-es megnevezést is adnak, mivel a 2.X-el érkező tartalmi frissítések mellett az alapjátékot is befolyásoló frissítések is érkeznek, ezekhez pedig az alapjátékkal rendelkező játékosok is hozzáférnek.)
2.1/1.6 - Engineers
2.2/1.7 - The Guardians
2.3/1.8 - Commanders
2.4/1.9 - TBA (to be announced, azaz majd később jelentik be)
3.0/2.5 - Akárhogyan is folytatják, a fizetési modell alapján a számozás így fog folytatódni. Lehetséges, hogy ingyenesen megadják majd a Season 2 hozzáférést az alapjáték tulajoknak, de ezt nem tartom valószínűnek. Inkább elképzelhető, hogy a Season 3 megvásárlásával kaphatják meg a Season 2-t is.

[ Szerkesztve ]

(#28183) brd válasza orientcx (#28174) üzenetére


brd
nagyúr

Bocs', ha baromságokat kérdezek, de már egy ideje felfedezésen vagyok, így nem tudom ezeket kipróbálni:

- Ha lelövik a vadászt az NPC alól, akkor lehet az NPC-t temetni, vagy ő is újjászületik a hajódon? Vagy újra fel lehet venni egy állomáson? Vagy mi történik vele?
- Ha a player ül a vadászban, és kilövik alóla, mi történik? Teleportál a hajójába?
- Ha dokkoltatod a vadászt, megjavítják ugyanolyan mágikusan, mint az SRV-t? Ill. tankolni/lőszert kell-e bele pakolni, ha elfogy (újratankolódik, ha bedokkol?)?

The only real valuable thing is intuition.

(#28184) orientcx válasza brd (#28183) üzenetére


orientcx
őstag

Az egészet úgy kell elképzelni, hogy mindenki a gazda hajóban ül, a vadászt csak távirányítással kezelik.
Ha lelövik a cuccot, akárki is ült benne, a hajón találja magát. A kollégát csak akkor vesztjük el, ha a gazdahajó megsemmisül(neki már nem jut escape pod) :(
Ja, és igen, ha visszahívod, akkor befoltozzák a lukakat rajta, és igazi szimulátorhoz méltóan örök lőszere van(legalábbis a szakinak még sosem fogyott ki, pedig már elég ügyes ahhoz, hogy néha egy egész kört letudjon elhalálozás nélkül(néha meg egymás után kaszabolják le, amint kidugja a nóziját) :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#28185) anatron válasza nubreed (#28165) üzenetére


anatron
aktív tag

Nem hinném,hogy jövő nyári kéne várnunk a köv dlc-re.
Én szerintem 2017 első negyedévében dobják majd piacra.
Gondolom decemberben jön majd a 2.3.
Utána valamikor január/feburárban a 2.4 az über titkos thargoid invázióval.

[ Szerkesztve ]

(#28186) Rakamaz válasza 42861 (#28159) üzenetére


Rakamaz
tag

Erre gondolsz? ;]

[ Szerkesztve ]

(#28187) grHawk válasza anatron (#28185) üzenetére


grHawk
aktív tag

Remélem, hogy úgy lesz, ahogy mondod, bár Obsidian Ant februárra tippeli a 2.3-at, és az a baj, hogy beszoktak válni a tippjei.

(#28188) nubreed válasza anatron (#28185) üzenetére


nubreed
veterán

Decemberben nem jön a 2.3.
Minimum 3 hónap el fog telni a 2.2 -höz képest, ezt eddig is tartották, jövő februárban reaálisabb a 2.3.
2.4 egybe fog esni a 3.0 megjelenésével nagy valószínűség szerint, szerintem jövő június leghamarabb.

Más:
Most valami bugba futahhatam bele, sima egyszerű passemnger küldi, ott vagyok a cél állomáson ahova el kellett vinnem őket, bőven időn belül vagyok, de nem jelenik meg a Claim Reward. Már próbáltam ki-be jelentkezni a játéka, mindent, de semmi. Ilyen nektek volt már?

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28189) nubreed válasza nubreed (#28188) üzenetére


nubreed
veterán

Semmi, megtaláltam az okát, hogy miért nem jelent meg. Nem csak cash reward volt, hanem pluszban még cargo is és nem volt már hely a rakteremben. :D

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#28190) rtitusz válasza Vesa (#28178) üzenetére


rtitusz
őstag

A frontier az ED és a PC mellett dolgozik még egy harmadik címen is, de erről több infót nem tudunk. Tehát a fejlesztők három felé vannak osztva, ráadásul a hamarosan megjelenő PC tuti minden felett prioritást élvez, simán lehet, hogy az összes fejlesztők fele-kétharmada azon dolgozik, a maradékon osztozik az ED meg a másik jövőbeli cím. Tehát ha azt mondjuk, hogy az ED-n dolgozik 50 fejlesztő az már optimista becslés szerintem.

(#28191) anatron


anatron
aktív tag

Amúgy a kedves Frontier mikor fogja már megcsinálni a k*r*a winget?
Nem hiszem el ,hogy már lassan 1 órá próbálunk haverokkal lemenni lövöldözni resbe és nem jön össze!!!! :W :W :W

(#28192) Nevil2


Nevil2
tag

Ha kapok roncs koordinátákat, akkor vinnem kell felszíni járművet is, vagy csak le kell szkennelni? Vagy van bármi lényege?

[ Szerkesztve ]

(#28193) anatron


anatron
aktív tag

Na jól van úgy látom ez a játék továbbra is csak single player modeban játszható így az én pénzemet felejthetik a továbbiakban.Majd ha megcsinálják a wingeket akkor talán veszek kieget,addíg biztos nem.

[ Szerkesztve ]

(#28194) kiskuplung válasza anatron (#28193) üzenetére


kiskuplung
őstag

Most viccen kívül, szerintem nálad van a hiba. Más csomószor írtam neked a játékban és sose válaszoltál. Amikor leadtam neked a modular terminalokat, akkor is szakadozott a kapcsolat veled.

Rajtad kivül még 4 másik emberrel szoktam játszogatni, és mindig működik a chat is, meg a wing is.

(#28195) Rick3D válasza kiskuplung (#28194) üzenetére


Rick3D
senior tag

Biztos hogy nem nála van a hiba !

Sokadjára fordult elő velünk hogy : 1. nem láttuk egymást több perc eltelte után sem openben sem pedig private groupban Ezen csak is kizárólag a fullos launcher restart segített. 2. Amikor tradeltünk nagy nehézkesen sikerült a winget összehozni , az első cucc amit behozott a limpetem INSTANT!!! crashelt a játék mindkettőnknek, az összes kidobott cucc elveszett . . . és gondolhatod hogy nem vehető commodity-t csereberéltünk. 3. BH közben rendszeresen fordult elő a következő : Nagy nehezen sikerült a winget összehozni pár percel később mikor daráltuk szét a kalózokat instant játék fagyás az egész wingnek és csak is feladatkezelőből lehetett újra lőni a játékot de ! a wing újra csak úgy működött hogy a launchert bezártuk. 2óra alatt 3x is megtörtént . . .

Azért jó látni hogy vannak akinek a Frontier megkegyelmez ;]

(#28196) brd válasza orientcx (#28184) üzenetére


brd
nagyúr

Ah, értem, köszönöm! ;) Tehát tulajdonképpen egy drága RC pilótát fizet az ember. :D

The only real valuable thing is intuition.

(#28197) baphomet válasza Rick3D (#28195) üzenetére


baphomet
senior tag

Próbáljátok ki ezt, hátha segít: https://support.frontier.co.uk/kb/faq.php?id=33

(#28198) Ch0b


Ch0b
tag

Nem semmi ez a megvehető legénység:

"TEN years as an Imperial bounty hunter honed my piloting skills to be RAZOR SHARP"
Rank: Mostly Harmless

Háát nem is tudom. :))

(#28199) orientcx válasza Ch0b (#28198) üzenetére


orientcx
őstag

Razor sharp??? Háááá azééé mosmáá ááájjjjomnááámeg a díszmenet! Az arcátlan dicsekvés, és szemérmetlen hetvenkedés ősi Fed privilégium! Egy ilyen kis jött-ment birodalmi munkavállaló ne kontárkodjon már bele a Fed szájhuszárok tudományába, he! ;)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#28200) orientcx


orientcx
őstag

Napi arc rovat
-
Ő már egyszer volt nálam állásinterjún(akkor is egy komplett féldisznóval a szájában), méghozzá Wilford Dixon néven.
Szerintem azért van rá magyarázat, miért nem vettem fel. :)
-
-
És most megint itt van, és láthatóan megint rág(vagy még mindig)
-

-
Valószínűleg az lehetett a koncepció, hogy ha most másik néven mutatkozik be, akkor bedőlök neki. Ahogy elnézem a táplálkozási szokásait, az első találkozásunk óta eltelt időben nyilván marátriai disznók egész kondáit zabálhatta fel, és látom a szemén, hogy most is potenciális zsákmányállatai felderítésével van elfoglalva. Nyilván engem is azért méreget, hogy felbecsülje, mennyi hús és csont van rajtam(mert ahogy kinéz, szerintem ez a csontot is megeszi). Sőt, egész biztos vagyok benne, hogy gondolatban már rég el is fogyasztott :U
Tudom, rettenthetetlen Fed hero vagyok, meg minden, de akkor sem maradnék szívesen egyedül vele egy lakatlan holdon, material turkálás közben :N
-
-
brd - "Tehát tulajdonképpen egy drága RC pilótát fizet az ember"
-
Az illúzió kedvéért fogalmazzunk inkább úgy, hogy a munkatárs a kis vadászban ül, de van benne egy kis escape pod, ami arra nem alkalmas, hogy a terminálra visszavigye, csak amolyan helyiérdekű járat a környéken tartózkodó gazdahajóig. :)

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.