- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodder az összes. Mondjuk kiváncsi lennék ha egy 9-11 wines "tudású" játékos a saját csapata helyett ezeket rakná be (is mert nem 11 látom
) akkor érdemben mennyit változna.
Nem akarok ezen rugózni megint, hogy teljesen mindegy mert talán veled (is) volt némi egyet nem értés anno, hogy én miért várom el hogy egy jobb játékossal jobb eredményt érjek el.
De most is eszembe jutott mi a faxnak csinálja az ember ezt a töménytelen mennyiségű uppot amikor marginális változás lesz a játék eredményességében. Kiraktam Luiz Diazt nem olcsó sbc de szerintem ha marad ott a 40k coinos Nighwonger ugyanezt hoznám.
Vagy kiraktam Barcolat, tudom van akinél a chem talán számít, de az evo Olise szerintem maxon simán lehozza amit ő. (mondjuk még csak ellenem varázsoltak vele mármint Barcolával div 4-ben bár lehet nem az volt a srác, mert komolyan div 4 old gen mindenki Tekkz akivel játszik igaz ott csak coopozunk a gyerekkel az meg inkább nehezebb mint jobb) Bár lehet van akinek nincs kedve evoval xarozni azt is megértem.
Persze tudom lehet ez a sok grind is csak arra elég, hogy az ember legalább ne maradjon le.
szerk: meg persze eredményességtől függetlenül "kényelmesebb" egy jobb játékossal játszani mondjuk Di Nataleval talán megcsinálok olyat is (vagy megcsinál annak ellenére mit akarok
) amit mással nem, de szerintem mondjuk egy Correa sbc-hez képest itt se lett nagy változás
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest