Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
Ma nekem adta az elite rivals reward: 99 VVD, így nem tudok a védelemhez nyúlni akárki jön. 97 Davies - 98 Saliba - 99 VVD - 99 Frimpong. Kár, hogy ilyen későn jött ez a VVD.
-
Sandros112
tag
válasz
szabyka95
üzenetére
13 xp-t ad, nem pedig 50-et, itt pedig nem volt arról szó, hogy "EA's hit" rúgott 3 öngólt, hanem, hogy ellene rúgtak 3 öngólt, tehát semmilyen glitchet nem használt ki.
A bannolásról én is hallottam, de rohadtul nem is éri meg szenvedni ilyen öngól rúgós technikával, semmi értelme.
-
Sandros112
tag
válasz
raven84
üzenetére
Nem szopatják, itt az esély, hogy megszerezd, ha már eddig nem szerezted meg. Bőven volt hozzá elég xp kiadva. Az is baj, ha játszani kell. Ha nem akarsz játszani, akkor meg minek Puskás? Utána sem lesz kedved játszani. Ez pont ugyanolyan, mint a szerdai karbantartásokon sírni, mert akkor KELL lenyomni a 7 rivals wint.
Mindenkinek ugyanolyan feltételek voltak megadva, hogy végigvigye a szezont.
-
Sandros112
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem, nem a tényeket írta le, hanem a véleményét. Kibaszott idegesítő jelenség - és nem csak az EB szereplés kapcsán - hogy ha valakinek van egy véleménye, azt tényként állítja be mások véleményével szemben. Akár hiszitek, akár nem, más is számolgatja a pontokat, nem csak a magyarok. Az angolok is számolgattak a kutyaszar játékukkal, hogy az x is elég, hogy csoportelsők legyenek.
Az pedig, hogy elvárható lett volna, hogy Svájc ellen nyerjünk, vagy x-eljünk, nettó baromság. Sajnos előrébb járnak mint mi. Bravúr lett volna a továbbjutás ebből a csoportból, nem jött össze. Ettől még sok embernek, köztük nekem is, örökre emlékezetes marad a skótok elleni meccs vége, erről szól a foci, nem arról, hogy fanyalogjunk minden szaron.
-
Sandros112
tag
A folyamatos 14 és 16 winek után az idei játékban másodjára nem lett meg a 14 win, 11-7-tel állok, semmit nem csináltam másképp mint eddig, egyszerűen szar volt az egész.
Valószínűleg el is szálltam fejben a 2 win 2 vereség kezdés után.
-
Sandros112
tag
13-2 kezdésről nem lett meg a 16 win, utolsó meccsen nem tudtam figyelni és 4-3-ról fordított az ellenfél 4-7-re, ezzel nem lenne baj, ha a pickekből nem Debinha és Musiala lett volna a legjobb, a 3 eladhatatlan totsból pedig: Golovin, Savio és Ferguson. Kicsit elveszi az ember kedvét az egésztől.
-
Sandros112
tag
2 pick 14 winért: Tiago Santos és Golovin, majdnem Mbappé és Dembele, rohadjanak meg.
-
Sandros112
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele. Gabriel nagy nehezen kiesett 85+ pickből, mert persze a WL pickeset nem lehet evozni, Alissont nyitottam már vagy 6-ot, de White-ot tegnap meg kellett vennem. Megvettem végül Sakát és Salibát is és most így áll a csapat. (Henryt is vettem még jóval korábban.)
Lenne coin a 93-as Vieirára (lenulláznám magam), de nem tudom, hogy ér-e annyit.
A padon mondjuk így elég szarul néz ki: Dinho, Toty Messi, 92 Werner, 95 Cruyff, Tots Son, Bisseck és 93 Rolfö

-
Sandros112
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sawa után Rolföt használtam, a helyére raktam be most először Havertzet. Más a két játékos, Havertz jobban védekezik szerintem, jobb a finesse shotja, Rolfö, pedig mozgékonyabb.
Igazából mindkettő jó LB-ben és CM-ben is, szóval szerintem megéri kirakni a Havertz sbc-t mindenképpen.
-
Sandros112
tag
WL: úgy, hogy az első meccsemen kikaptam, nem számítottam semmi jóra, de a vége 12-4-es állás után 16-4, szóval elégedett vagyok. Pickek: Son és Gabriel (volt ott Alisson is, de az Arsenal miatt Gabrielt akartam), sajnos Son-nak annyira nem örülök, Saka jobb lett volna, nyilván jó lap, el is adhatnám a Birthday Henrymat, de nem fogom.
Eladható Tots packból Watkins, Gabriel és Nkunku. Hát ha nincs Nkunku, akkor ez nem igazán érte volna így meg, de nem panaszkodom. Akivel nagyon meg voltam elégedve az Havertz cm-ben, 33 meccs (20 wl és 13 div 1 rivals) 11 gól és 8 assist, plusz brutális jelenléte van a pályán.
Akit még mindenkinek ajánlok, az CB-ben Bisseck, egy monstrum és olyan mozgékony, mint a nála 1 fejjel alacsonyabb védők.
-
Sandros112
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rakjanak a totsba 2 védőt egy olyan csapatból, amelyik 54 gólt nyelt be? Még Trippier valamennyire védhető lenne, de a szezon második felére teljesen eltűnt. 1 Newcastle játékos lenne, aki beférne a szezon csapatába, az pedig Guimaraes, csak épp még ő sem jobb Rodrinál és Ricenál sem.
-
Sandros112
tag
Nem panaszkodom most a WL-re. 16-4 lett a vége, nyitom az egyik első pakkot, 91 Vidic eladható, 65k körül, mondom nem baj, ennyi sem szokott jönni máskor. Nyitom a kövi pakkot (ultimate pakk), újabb ikon, brazil, Jairzinho, 3,3M eladható, itt már eléggé örültem, 2 pakkal később, újabb ikon, eladható Desailly 380k
Ikon pickből pedig toty Xavi a végén, kipróbálom Sawa helyén.
Ilyenkor megéri WL-ezni, ha ennyire adja, kár hogy ez csak sok évente 1-szer fordul elő. -
Sandros112
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség. Nem trade-eltem idén, annyit csináltam, hogy minden eladható walkoutot eladtam, minden eladható totw játékost eladtam. WL-ben 14-16 win szokott lenni, rivalsben pedig mindig az untrade csomagokat választom. Így jött eddig össze 8M coin, amiből megvettem a mostani egyetlen eladható játékosomat, fut birthday Henryt 7M-ért. Nem volt több milliós nyitásom (eladhatatlanban volt), talán ha maximum 2-300k értékben volt a legdrágább eladásom.
Szóval az a 2-4M coin egyáltalán nem olyan lehetetlen küldetés. -
Sandros112
tag
Egy "egész jó" icon pick

-
-
Sandros112
tag
A Blanc sbc-vel el is készült a csapat, nem mondom, hogy nem volt szerencsés nyitásom (untrade Ginola, Haaland, bár őt nem szeretem), de nagyobb eladható nyitás nélkül sikerült ezt a csapatot összehozni. Legdrágább eladás egy Kyle Walker volt. Neymar, Hakimi, Saliba, Milinkovic-Savic, Ljungberg és még a retkes Bounou is marketról van. -
Sandros112
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Level 40-nél én is azt választottam: 86 Kroos, 86 Szczesny, 87 Neuer dupli... igazából mindegy, mert Cunha is csak fodder szerintem.
-
Sandros112
tag
-
Sandros112
tag
250 gólos milestoneból kisétált Ginola, először azt sem tudtam, hogy milyen lap ez, a franciánál reménykedtem, hogy jó, de ilyen színeket még nem láttam

-
Sandros112
tag
Bonusz XP most is jár az EA Play miatt? Azért kérdezem, mert XBOX-on vagyok, ultimate gamapass (amiben úgy tudom, hogy benne van az EA play), mégsem kaptam plusz xp-t eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest