Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz raven84 #9546 üzenetére

Sehogy, ez a része pusztán szerencse, ha soha nem költöttél a játékra. Én úgy képzelem, hogy ingyenreklám. Ha mindenki hetente kinyitna 3 millás lapot, mint te meg dávid, akkor senki nem venne packokat. Ha meg olyan szar lenne, mint itt sokaknak,akkor se venne, mert már abban sem bízna. Nem hülyék ülnek ott, amit lehetnek megtesznek a profitmaxoláshoz. Az, hogy milyen aljas dolgokat, az őket nem érdekli, mert a pénz jön. Viszont egy cég egyik legnagyobb kiadása a reklám. Ha te hetente osztod a millás nyitásaid, akkor sokan irigyek lesznek, és pénzzel kompenzálnak. Azt érzik lemaradnak. A youtberek és a mindent is nyitók a legnagyaobb reklámfogások. És ez egy centbe sem kerül nekik
    Ha néhány ezer lenne egy oack én is bedobálnám emiatt. A havi 100ezer viszont szerencsére sok. Szerintem bűn. Persze ez csak conteo, és igazából simán lehetséges, hogy valaki ugyanolyan feltételek mellett egy évben 50 jót nyit és más meg 2 db-ot. Még véletlen sem azt hozza ki a valószínűség, hogy nagy mintavételnél kiegyenlített a dolog. Az évi több tízezer pack meg elég nagy mintavételnek tűnik. Persze biztos jön egy matek zseni, aki ellentmond.

Új hozzászólás Aktív témák