Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atla
senior tag
Van azért remény,hogy lesz valami konkurencia,mert ez jelenleg egy trágya így.
Itt ez az UFL,állítólag CR7 belerakott nem kevés pénzt,hogy támogassa a fejlesztőket.
Ott van a Konami PES Efootball,és ott lesz a FIFA2K ami talán 2026-ban jön.
Sok múlik a Liszenszeken,de talán az egyikből lesz valami.
-
stilo18
addikt
Ne is mondd...és épp akkor nyitotta amikor a srác, aki töltött fel pénzt már kb 0-ra nyitotta magát a "semmiből" egyszer csak jött a hang, hogy Ronaldoooo
Itt nincs fairség, a cél minél több újoncot, embert behúzni, hátha költenek pénzt...
Én/Mi aki mindig mindent megcsinál, nekem/nekünk lófütyi
-
EA's hit
őstag
Ha lesz LW/LM posztja, 100% hogy erkezni fog hozzam. Most Zicot egyelore jegelem, Cafut kezdtem el, mert az a legnagyobb hianyposztom, o a heten kesz is lesz. Utana meglatom hogy Best vagy Zico legyen a folytatas, a brazilt nagyon szeretnem, de o csak Zidane helyere tudna menni, aki meg szinten zseni iden
Best viszont balszelso poszttal tokeletes lenne Neymar helyere, foleg ha kap egy 5-os sm-t. -
v-man
őstag
Melyik pozícióban fog játszani? Én lwbe gondoltam azért a piros, persze igazából oda mindenképp lassú kicsit, de nem baj lényeg hogy Barca
Eddig a napokban Olmo volt ott, hozzá képest már úgyis gyors
(Egyébként nála is jobbnak tűnt a kék, mindkettőt megvettem a küldetés miatt) -
bodnar123
őstag
És erről nem cikkeznek hogy mekkora programozói hulladék. Ez a szomorú. Ehhez képest remekművek után csődölnek be stúdiók.
Gyakorlatilag nem tudok 3 gólnál kevesebbet kapni meccsenként. Na de azok milyen gólok. Ott állok előtte. Nem blokkol vagy szerel. A kapusom mindig magasan dobja a labdát, de néha inkább kiguritja az ellenfélnek. Előbb volt hogy 8szor dobta ki az rng, hogy nála marad a labda. 8x... Ruletten sokmindent láttam. ilyet soha.
-
eM'82
addikt
1 hét után:

Eskü nagyobb élmény volt össze grindolni mint WL-t játszani.Majd rakok rá egy Hunter lapot, mint a noobok. Mondjuk annak menő az ikonja.
Az utolsó 88asnál már nem bírtam és csak beletoltam Katoto eladható lapját.
Ami vicc, hogy a legutolsó pakkból jött egy ikon!
Moore... 80k

-
Nandinagy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- MIUI / HyperOS topik
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mert akkor köszönöm kihagyom.
Best viszont balszelso poszttal tokeletes lenne Neymar helyere, foleg ha kap egy 5-os sm-t.

(Egyébként nála is jobbnak tűnt a kék, mindkettőt megvettem a küldetés miatt)

gyűlöltem azt a cselt...