Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
Pont hogy a nagyresze azert tiltja le,mert egyszeruen nem kivancsi a sok ideggyenge emberre,akik egy vereseg miatt elkezdik a csaladodat szidni. Vagy az jobb megoldas,ha felvaltva anyazzatok egymast?
Plusz tudom,hogy amikor o megnezi,hogy tud e nekem valamit irni,es latja,hogy nem,akkor tuti pufoli a kontrolleret.
Ugy hogy hajra!
Igazi frusztralt,ebaszott elettel rendekezo emberek,akik egy fifaban elszenvedett vereseg utan meg kepesek ezzel idot es energiat eltolteni,hogy irogatnak a masiknak 600-700 kilometerrol. -
Nandinagy
addikt
Valószínűleg az aki a PS-n rám írkál a való életben köszönni sem merne
Egyébként én nem ezért tiltom le hanem mert sok veréb képes meccs közben irkálni gondolom a ps appon valami haverján keresztül és kurva zavaró mikor a jobb felső sarokban állandóan felvillan az új üzenet. Nekem aztán irkálhatna bárki pont nem foglalkozok az ilyen kreténekkel, főleg mert kevés időm van játszani aztán nem ezekre akarom elhasználni. -
Sirandrish
legenda
Érdemben ugyan nem tudok hozzászólni mert én PC-n játszom, de láttál már BÁRMILYEN sporteseményt élőben vagy akár TV-ben?
Hol divat az hogy ahelyett hogy örülnének a győzelemnek, inkább odamennek az ellenfélhez és jól beszólnak neki? Segítek! Sehol! Sportszerűség, és alázat...mondd ez neked valamit?
Azért komoly is lenne hogy élőben is a nyertes csapat bemenni az ellenfél öltözőjébe olyan dumákkal hogy "easyyy", meg "mivan csííra", és társai...
Nekem már az is magas hogy amikor egyértelműen látszik hogy AFK az ember, mert csak a játszott meccs kell neki, vagy egszerüen feladja mert gyengébb, akkor miért jó 5:0 után is még 10et bevágni? Ettől ő lesz a Jani? Majd posztolhatja facere (szoktak ilyet), hogy mekkora császár volt, mert 15:0ra nyert? A meccs amúgy majd félórás lesz de az se baj, csak vagánykodhasson... -
Digestive
veterán
Most aztán jól megmondtad itt mindenkinek.
Szerintem veled se lehet minden rendben amúgy.
Mi motivált abban, hogy megírd ezt a kommentet?
Az én idegrendszeremmel semmi baj sincs. Viszont a megmondó, meg passzív agresszív embereket rühellem.
Meg amúgy se akarok senkivel sem diskurálni az ellenfeleim közül. Nem egy ismerkedős chat szoba a fifa, hanem egy focis játék. Akkor meg miért is ne kapcsoljam ki?
-
thebigK
addikt
Azért ennyire nem fekete fehér a sztori. Miért ne tilthatná le valaki az üzeneteket teszem fel azért, mert pont a sok vérpistike abban lelte pl ellene örömét, hogy egy-egy bemákolt meccs után még meg is írta mekkora király? Ki a franc kíváncsi rá? PC-n ez az egy előnye van ennek, hogy nem lehet közvetlenül írni a másiknak, hanem hozzá kell adni barátnak, és vagy elfogadja, vagy nem. De azért mert valaki offolja a chat funkciót, ami lássuk be, 2024ben, ahol minden játékban kurva toxic általában a community nagy része és több kárt csinál a funkció, mint hasznot, attól miért lenne gáz? Az utolsó mondatod meg aztán nettó faszság, hogy ebből ezt a következtetést vonod le.
-
Zimmi91
addikt
pfú nekem is olyan team jött össze csak lestem, életemben előszőr meglett a 4win draftban
imádkoztam, hogy ne egy pcs csaló legyen a döntőben
valahogy megkéne nyerni ezt a 10 meccset, durva fodder mennyiség jön a pakkokbólmás:
ma este jön a 12 napos sbc utolsó része 84x20 és 87x3 kiv leszek mennyire lesz lehúzva a pakk luck
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Bloodborne (PS4)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként én nem ezért tiltom le hanem mert sok veréb képes meccs közben irkálni gondolom a ps appon valami haverján keresztül és kurva zavaró mikor a jobb felső sarokban állandóan felvillan az új üzenet. Nekem aztán irkálhatna bárki pont nem foglalkozok az ilyen kreténekkel, főleg mert kevés időm van játszani aztán nem ezekre akarom elhasználni.
Mi motivált abban, hogy megírd ezt a kommentet?