Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2275) pigsty válasza kali (#2273) üzenetére


pigsty
aktív tag

köszi a választ, gyakran olvasom ezt a topicot, azért kérdeztem egy gyakori kérdést, hátha valakinek azonos író-firm-médiakódos kombinációja van, mint nekem, megtud erősíteni, jót vásároltam-e, hosszútávon is megéri-e.
A Pioneer 112 úgy vettem észre, eléggé elterjedt Magyarországon, többi DVD-író között, és talán a Pioneerok között is. :F több szem többet lát
Ahogy nézegettem a Pioneer honlapján egy pdf fájlt (DVR 112höz), talán a + TY lemezeket gyorsabban, akár 18xal is meg lehet írni, míg a - és főleg - MCC lemaradásban van. Más kérdés, a megírási sebesség, hogy minél előbb legyen meg, nálam nem számít.
Az számít, a lemez anyagától függően lehető legtöbb ideig maradjon meg (tudom, tárolás), meg persze minél több olvasó tudja olvasni. asztali dvd lejátszó nem játszik nálam.

ppeter, és mások írásából azt vettem ki, talán a + os technológiánál van valami sorvezető, tkp. könnyebb az írónak belőnie a helyet, a lézer nem bénázik annyit, ez most konyhanyelven lett megfogalmazva.. :F illetve a +nak a fejlesztésére jobban ráerősítettek.
Verbatim márka /ill MCC, TY/ szempontjából kérdeztem a - + közötti különbséget, nyílván nem lehet aranyigazságokat univerzálisan kijelenteni.
mindegy, szerintem - TY is elég jó lesz.
sajnos mély tesztelésre nincs lehetőségem, csak visszaolvasás marad.

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.