Az ASUS és Plextor drága, a Pioneer egy rakás kaki úgyhogy marad az NEC.
Én személy szerint ezt ajánlanám: NEC AD-7200 SATA
Mi a fenének neked labelflash? Tetszik a kékes árnyalat? 
Na meg ezek a tesztelgetések... A világon semmi értelmük nincs, ráadásul ha visszaolvasol pl. a verbatim lemezek kapcsán is irtó nagy a szórás. Meg egyik író ilyen értékeket dob ki, másik amolyat, meg még az olvasási sebesség se mindegy.
Ezt pedig mindenkihez írom:
Nincs ember aki pl. e fórum alapján objektíven dönteni tudna abban a kérdésben, hogy ma milyen dvd lemezre célszerű írni ami 15 év múlva is kifogástalan minőségnek fog örvendeni.
Meg az is száz, hogy normális ember nem tesztelgetésre használja az íróját, hanem írásra. Megírod a cuccot, esetleg csináltatsz egy adatellenőrzést és ha minden ok, akkor tovább a kutyát nem érdekli. Felesleges nyakra-főre tesztelgetni. Vagy itt egyesek fél évente újraírják az adataikat? 
Annak sincs sok értelme, ha valaki pontos paramétereket ad meg médiakóddal, mit tudom én mondjuk DVD-R, 8x, Verbatim, MCC. Egyik író komálja, másik nem. Mi több a tapasztalat sem ér sokat, mert mint láttuk volt aki sokáig ugyanazt a márkát részesítette előnyben, aztán hirtelen állítása szerint rosszabb lett a lemezek minősége. Az meg főleg erősen kérdéses, hogy a lemez minőség tesztelése hogy tud objektív értékítéletet hozni a lemezek között.
De majd az okosok megmondják a frankót, amire a magam részéről irtó kíváncsi lennék.
Szóval persze, mindenki leírja a tapasztalatát és véleményét, de hogy ezzel bárkinek is hasznos tanácsot tudnánk adni azt erősen kétlem. Akármilyen téma van, amúgy sem lehet objektíven dönteni különböző ajánlások alapján, mert kinek a pap, kinek a papné, de ez különösen igaz a dvd lemezeknél.