Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:58:47

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2966) hasab


hasab
csendes tag

Üdv.
Akadt egy kis problémám egy Dune TV 101 eszközzel, hátha tud valaki segíteni.
Eddig egy Dune TV 102-t használtam, amire rá volt kötve USB Hub-bal 4 db USB eszköz: egy 4GB pendrive Yadis-sal, egy 1TB, egy 2TB és egy WD 4TB külső HDD. Tökéletesen müködött mindegyik, hónapok óta.
Most vettem egy használt Dune TV 101-et, rádugtam az USB Hub-ot, bekapcsoltam a Dune-t, és lefagyott a Loading-nál. Áramtalanítás, USB kihúz, áram vissza, szépen elindul. Külön-külön rádugva 3 eszköz tökéletesen működik rajta, de amint a WD 4TB HDD-t rádugom, felismeri USB eszközként, de rögtön le is fagy a Dune, semmilyen gombnyomásra nem reagál, akkor sem ha kihúzom az USB-t, csak az áramtalanítás segít. PC-re kötve a 4 Terás HDD teljesen jó, sőt utóbb lefuttattam rajta egy chkdsk-et is, nem talált hibát, de azóta is lefagyasztja a Dune-t. Rádugtam az előző 102-esre és egy másik 101-esre, azokat is lefagyasztja. Firmware downgrade-del is próbálkoztam, sikertelenül.
Tanácstalan vagyok, hogy mivel tudnám javítani a problémát, kérem segítségeteket, ötleteiteket, hátha esetleg valaki találkozott már ilyen problémával. Sajnos a 4TB-nyi anyag lementése nem opció, nincs annyi helyem máshol.
Köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.