Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35097) szacsee válasza Agostino (#35094) üzenetére


szacsee
nagyúr

Majdnem minden jó, csak az usb-s töltőkábel nem. Az 1S akksihoz van (csak).
Azzal is fel tudja tölteni egy guru, de az legalább fél napos művelet. Cellánként polaritáshelyesen rádugva minden egyes cellát.

Ez a SkyRC E4 copy változata, vagy a SkyRC koppintott erről, de kínaiaknál nem tudni melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás.
A legolcsóbb egy SkyRC E3.
Itthoni változatához kell egy stabil adapter (12V DC 1-1,5A) , ha az van és sürgős, akkor ez is vállalható (tapasztalatom nincs róla.

Én ezt a kombót javasoltam volna, akksi, töltő, buzzer, mármint az olcsóság jegyében, ha nincs terved más akksit tölteni és a modellezésben elmélyedni.

BG-n kívül máshonnan is rendelhető, de átlagosan 2-3 hét alatt itt van a cucc (kivéve Karácsonykor :DDD )
Ha hibás egy termék, felveszed videóra és jóformán zokszó nélkül küldik a cserét, vagy refund, szóval a töltőnél legalább elgondolkodnék a BG-s beszerzésen. Akksi-t nem ismerem, de a gimbal nem térdelteti le a 20C-s akksit gondolom, viszont egy márkáshoz képest féláron van, így ha veszít a kapacitásából, akkor ráérsz utána nézni és ~2400Ft-ban volt "csak".

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.