Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát ja...a Q6600-nak is 12MB L2 cache-e van, a mai napig elég. Doom is szépen elszaladgál rajta. [link]
-
30z.Samu
titán
válasz
jaffa 2843
üzenetére
Meg át lehet ugrani azt a falat is, ami köréd jön.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként pont tegnap néztem, hogy milyen nagy a csend itt.
Mindenki hentel. -
30z.Samu
titán
Én pedig elkezdtem újratolni a kampány módot eggyel nehezebb módban. Azt hittem, hogy kicsivel nehezebb lesz oszt' jóvan. De nem, ez jóval nehezebb lett így.
Lehet hentelni rendesen. -
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére

-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
30zSamu. Vegyetek bátran.

-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Téged próbáltalak felvenni, de valamiért nem sikerült.

-
30z.Samu
titán
Nekem nem vagy a játék, itt-ott még jobb is.
-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Én csak holnap tudlak felvenni, mert ma estig dolgozom.

-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Ez is igaz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Persze, bár én nem tudok minden nap játszani sajnos meg bénázok is.

-
30z.Samu
titán
Kipróbáltam a Multi részét, kicsit TD-ztem. Egész jó, leszámítva, hogy bénáztam rendesen.

-
30z.Samu
titán
Ha már szóba jött a Brutal Doom... Te jó Isten!

-
30z.Samu
titán
Na skacok! Most végeztem ki a kampány módot a játékban. Nagyon tetszett, élveztem minden percét, maximálisan megérte az árát és ezt most úgy írom, hogy a Multiplayer-hez hozzá se szagoltam.
Valószínűleg a kampányt végig fogom még vinni nagyobb nehézségi fokozaton is, mert imádok ebben a játékban hentelni. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Akkor én nagyon amatőr lehetek.
Most jártam Vegánál, "fogadó sereget" mással nem tudtam kiiktatni, csak hogy szét BFG-ztem őket.
Igaz, nem is a legkönnyebben játszom. -
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
De, az az.
Csak este már nem nagyon éreztem a csít, nem nagyon ment.
Meló után toltam, egy ideig érzem a dolgot, aztán valahogy nem.
Akkor szoktam kilépni. -
30z.Samu
titán
válasz
Terminator17
üzenetére
Lesz még utána hentelés rendesen.
Én a második Boss-nál tartok és utána nincs is olyan sok a játékból. De van egy olyan sejtésem, hogy majd neki fogok állni újra.
Egyszerűen leköt. -
30z.Samu
titán
Játszogattam ma, tovább is jutottam picit. de azt az arénát nagyon nem éreztem, amikor feltűntek a "láthatatlan" Pinky-k.

-
30z.Samu
titán
Skacok, mit frissít ez, hogy 12GB-ot szed le?

-
30z.Samu
titán
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz.
Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát.
De ez csak szerény vélemény. -
30z.Samu
titán
Na igen, egy Demo nekem is jól jött, amikor a Steam publikálta PC-re. Mert ismerős mondogatta, hogy vegyem meg, mert jó stb. Mondom oké, de amíg nem tudom, hogy egyáltalán megy-e a gépemen, addig nem akarom megvenni. Nem akarom potyára kiadni rá a pénzt. Aztán jött a demo, örömmel konstatáltam, hogy egész jól játszható a gépemen, így meg is vettem.

-
30z.Samu
titán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én az A8 7600-as APU-t nem merem nyaggatni ilyenekkel, örülök, hogy megy.
Tegnap a Cyberdemon-nal szívtam egy jó órát, mire sikerült leteríteni. 
-
30z.Samu
titán
Én itt vettem a fórumon egész jó áron.
Igaz nem tudok vele annyit játszani időhiány végett, meg van hogy kedvem nincs leülni játszani. De minden percét élvezem ennek a játéknak és rég volt ilyen! Arra meg pláne nem gondoltam, hogy pont a Doom lesz ilyen, amit nem nagyon szerettem régebben. -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Akartam játszani a Doom-al, nézegetem a beállításokat, látom hogy ott a Vulkan. Nem tudtam mi az, gondoltam megnézem, azóta se kép se hang. Egyszerűen nem indul el, gondolom a Vulkan sem indul el minden gépen. De azért csinálhattak volna annyit, hogy esetleg visszarakja OpenGL-be, mert a gépem nem megfelelő hozzá. Most újratelepítem a játékot, hátha azzal megoldom a gondot. De ha esetleg nem, akkor valakinek van ötlete hogy lehet resetelni a beállításikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ez csak szerény vélemény.