Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Az igaz.
Talán majd elszórakozok vele valamelyik este.
Bár igazából egy game-ban sem igazán szórakoztam vele h milyen skin van a fegyveren stb.Sokszor akár egy oylan rendszer is jó lenne, hogy pl ami nem kell be lehetne váltani hack module okra akár.
Anno ha jol emlékszem CoD AW-ban volt hasonló rendszer, h ami nem kellett skin be lehetett váltani, aztán ládákat venni belőle amikben lehetett akár új fegyver is.
-
laceszgamer
addikt
Skinekkel én is így vagyok, még most is az alap van benn mindenből. Belenéztem a skinekbe, van is pár ami tetszene, csak mindből hiányzik 1-1 vagy több darab, úgy meg nem teszem fel egyiket se hogy nem teljes.
Meg amúgy is, csak akkor látom a karakteremet mikor lobbyban vagyunk vagy épp meccs elején. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Varos
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán majd elszórakozok vele valamelyik este.