- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
A 2 annyiba fájt mint a kontroller maga nem akciósan. A DOOMra rég fájt a fogam, így még ha nem is volt olcsó (~24K a kettő együtt szállítási költséggel), nekem megérte, mert sokat használom a Steamet BP módban, ezzel meg ugye az egér+billentyűs játékok nagy része is irányítható, valamint a pontos célzáshoz ott van benne a gyroscope. Az ÁFA nyomta meg a 2 tételnél nagyon, az ~5K volt. A szállítási költség ~15€. Lassan itt van a szülinapom is (37), az asszony ezzel lepett meg (még ha magamnak is vettem
).
-
-
30z.Samu
félisten
Igazat megvallva én nem szerettem régen a Doom-ot. Ez sem érdekelt először, aztán láttam egy E3-as gameplay videót és felkeltette az érdeklődésem. Ez volt az első Doom, amire azt mondtam, hogy ezzel játszanék szívesen. Aztán eljött a május, jöttek a Gameplay csatornákon a végigjátszások, elkezdtem az egyiket nézni és rájöttem, hogy ez nekem nagyon bejön. Végignéztem a kampányt, ahogy végigtolják, de ennek ellenére kellett a játék, mert nagyon tetszett. Meg persze teljesen más, amikor csak nézed ahogy játszanak, amikor Te játszol. De ugye jött a bibi, demó nem volt, így nem tudtam megnézni, hogy egyáltalán elindul-e a kis A8 7600-as APU-mal. Imám meghallgatásra lelt, a Steam kidobott egy demot. Letöltöttem, megnéztem és szerencsére teljesen jól megy a gépemen. Igaz alacsony grafikán, de ez most más kérdés. Megvettem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, minden percét élvezem, amit ezzel játszom. Oké, sokat nem kell benne agyalni, de valahol pont ez a jó benne egy megfáradt nap után és nincs semmi dolgod. Leülsz elé és "eszetlenül" hentelsz.
Látványos, pörgős, a zenék is durvák alatta. Nekem nagyon tetszik a játék, hosszú idő után ez az első olyan játék, amire azt mondtam, hogy ez teljes mértékben megérte az árát.
De ez csak szerény vélemény.
-
30z.Samu
félisten
Na igen, egy Demo nekem is jól jött, amikor a Steam publikálta PC-re. Mert ismerős mondogatta, hogy vegyem meg, mert jó stb. Mondom oké, de amíg nem tudom, hogy egyáltalán megy-e a gépemen, addig nem akarom megvenni. Nem akarom potyára kiadni rá a pénzt. Aztán jött a demo, örömmel konstatáltam, hogy egész jól játszható a gépemen, így meg is vettem.
-
atidzsiforc
őstag
fegyverhangok sztem megosztora sikerultek, nekem bejonnek, de pl van aki a plasma gunt tul tompanak talalja stb.. (de sokkal-sokkal jobbak, mint a doom3ban), zeneileg meg sztem uberkiraly [link]. multiplayerben nehez hallani a lepeseket viszont, az engem idegesit kicsit. (mondjuk az eredetiben sem volt egyaltalan footstep, de na, azota hozzaszoktunk
) a demonhangok meg sztem 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged