Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
pall.gergo
üzenetére
A kérdés jogos és (habár nekem nincs a gépemhez care) kicsit rossz szájízem lett attól, hogy a DJI hivatalos hazai oldalán mindössze egy semmitmondó GYIK van róla (ami nem sokat ér). Teljesen mindegy, milyen (drón, lakás, autó) biztosításról van szó, azért ennyi tájékoztatás édeskevés.
(ha ott van, csak én vagyok béna, akkor kövezzetek meg nyugodtan) Egyedül a DJI nemzetközi oldalán van szó erről részletesen és lehet reménykedni, hogy az ott lévő információk alapján történik minden itthon is (függetlenül attól, hol, milyen weblapon kell bejelenteni). Ott a(z) user error is fel van tüntetve a biztosított esetek kapcsán.
Mondjuk egy új gép esetében a gép értékének alig 10% a care, ami szerintem mindenképpen megéri már csak a garancia miatt is. Hiába tudod olcsón javítani, ugrott a gyári 2 év garancia, a szervízdíj pedig még 1 db motorcsere esetén is több lesz, mint amibe a care került.
Tudom, ettől nem lettél jobban informált, de úgy látom, az csak a global oldalról származó információk alapján tudsz majd dönteni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(ha ott van, csak én vagyok béna, akkor kövezzetek meg nyugodtan)