Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BEndre34

tag

válasz pall.gergo #7168 üzenetére

A kérdés jogos és (habár nekem nincs a gépemhez care) kicsit rossz szájízem lett attól, hogy a DJI hivatalos hazai oldalán mindössze egy semmitmondó GYIK van róla (ami nem sokat ér). Teljesen mindegy, milyen (drón, lakás, autó) biztosításról van szó, azért ennyi tájékoztatás édeskevés. :( (ha ott van, csak én vagyok béna, akkor kövezzetek meg nyugodtan)

Egyedül a DJI nemzetközi oldalán van szó erről részletesen és lehet reménykedni, hogy az ott lévő információk alapján történik minden itthon is (függetlenül attól, hol, milyen weblapon kell bejelenteni). Ott a(z) user error is fel van tüntetve a biztosított esetek kapcsán.

Mondjuk egy új gép esetében a gép értékének alig 10% a care, ami szerintem mindenképpen megéri már csak a garancia miatt is. Hiába tudod olcsón javítani, ugrott a gyári 2 év garancia, a szervízdíj pedig még 1 db motorcsere esetén is több lesz, mint amibe a care került.

Tudom, ettől nem lettél jobban informált, de úgy látom, az csak a global oldalról származó információk alapján tudsz majd dönteni. :/

Új hozzászólás Aktív témák