- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Üdv. Érdeklődnék a Care ről.
-Belekerestem a care szóra, de eléggé vegyesek voltak a vélemenyek.-Van némi drónos multam, volt tizen párezer forintos, meg még régebben még kisebb. Na azokkal igazi művészet volt repülni
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.Megrendeltem a mini-t, baratom mondta a caret, hogy 48 óran belül kössem meg, egyfajta biztosítás.
Írták fetebb, hogy felakadt a fán és care-be bevitte. Más azt irta, hogy simán haza zavarhatnak hogy nem rendeltetés szerűen használtad, ez vonatkozik az úsztasra is.
Szóval mi az igazság? Ha a gép hibája magatól leesik, aku behal 100m stb. Ez nyilván gari. - Log, maga a felvetel, feszültseg hirtelen esése megjegyzi így bizonyothato- (ugysejtem)
Mennyire valós a Care használhatosága önhibából? Beesek a vízbe, lenyírok egy fát és leesik 14+14 ért kapok másikat ? Ez elég mesésen hangzik, hogy eri meg a gyartónak
Vannak ketsegeim.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon (2025)
- Synology NAS
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.
Vannak ketsegeim.