Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  DJI topic

Hozzászólások

(#3751) *Ropi* válasza tirszin (#3750) üzenetére


*Ropi*
félisten

Miért, mekkora méretű ellenállást vártál, mint a régi viccben volt az orosz lehallgatókészülékkel, hogy egy szekrénnyel több van a szobában? :DDD Ilyen szempontból jó, hogy a vezérlő logika is az akkuban van, mert így ha áramtalanítod a cuccot, akkor tényleg feszültségmentes lesz, nem úgy mint mondjuk a fényképezőgépeknél, hogy a ki/be kapcsolójuk nem fizikai kapcsoló csak logikai és kikapcsolás után még a fél gép ha korlátozottan is, de áram alatt van, mert a táp segédköre akív, hogy adott esetben éleszteni tudja a többi részt.

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3752) trophylaci


trophylaci
csendes tag

Sziasztok!
A közeljövőben tervezem Mavic Air vásárlását, viszont nem találok olyan infót hogy milyen telefonokkal lehet használni. Lehet láma a kérdés, nekem egy Honor 7A van, az alkalmas lehet az Airhez?
Válaszotokat előre is köszönöm!

(#3753) KillHates válasza tirszin (#3745) üzenetére


KillHates
nagyúr

Persze! Van az akkuban valami óra-szerűség és be lehet állítani hány nap után kezdje meg az önkisütést. Nekem 3 napra van állítva, így, hogy nem használom a drónt. Szezonban 10 nap. Addig biztosan sorra kerül és akkor nem ér meglepetés a helyszínen, hogy közben elpunnyadt :D

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#3754) KillHates válasza tirszin (#3748) üzenetére


KillHates
nagyúr

Nekem, ha beindítja a kisütést, akkor olyan meleg az akku teteje, hogy érezni kézzel, hogy hol van a műanyag burkolat alatt a terhelés.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#3755) tirszin válasza *Ropi* (#3751) üzenetére


tirszin
senior tag

Ha azt írják, hogy melegedhet önmerítés közben, hát nem 1/4W-os ellenállásra gondol az ember. Ekkora méretnél kell 2-3W, hogy melegebbnek érezd, az pedig már nem egy SMD ellenállás, szóval láthatónak kellett volna lennie, na ezért hiányoltam.

Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto

(#3756) tirszin válasza KillHates (#3754) üzenetére


tirszin
senior tag

Akkor lehet, hogy az Inspire leírását copy-zták a Mavic-hoz. :)

Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto

(#3757) forceberg válasza tirszin (#3755) üzenetére


forceberg
veterán

Fotód van a panelről?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#3758) *Ropi* válasza tirszin (#3748) üzenetére


*Ropi*
félisten

Pl. elkezd valamit számolni az akku processzora: az lehet elég energiaigényes, ha úgy van megírva a rutin, könnyen lemerítheti. És még melegszik is, ahogy kell.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3759) BWX válasza Geller72 (#3736) üzenetére


BWX
újonc

Mavic Minit nem lehet FCC hackelni, mert nem alkalmas FCC-re és CE-re csak egyikre vagy másikra, És HA FCC-t rendelsz CE régióba a tapasztalatok alapján az is rosszabbul muzsikál, mint az anno FCC hackelt Air.

[ Szerkesztve ]

(#3760) BWX


BWX
újonc

Nekem viszont nagy gondom van, egyelőre nem megy FCC módban az air, régit ellopták, most vettem újat, régi távirányítóval összepárosítás.

Aztán visszarakott a CE régióba, nincs apelláta hogy cancel v ilyesmi. Ez most vagy azért van mert maga az új drón FCC-s vagy frissítette magát a GO4, és az új már szoftveresen is küzd az FCC ellen.

Ez majd kiderül, ha újra csinálok FCC hacket, egyelőre nincs androidom hozzá, amin fusson.
Laptopon volt régen android emulátor, amivel van akinek sikerült ez..

De: ha lenne is valami jó androidom amin fut minden: honnan tudok régi, frissítetlen DJI GO4 appot letölteni, ahol még nincs gátolva az FCC hack ?

Tehát várom a javaslatokat, mit tegyek.

Jailbreakeljem az iphone 7et (nem szívesen csesznék szét egy jól működő rendszert) hogy a régi GO4et (honnan?) visszatehessem ahol már megy az FCC hack?

Vegyek egy jailbreakelt IPAD-et?

[ Szerkesztve ]

(#3761) BWX válasza BWX (#3760) üzenetére


BWX
újonc

Asszem meglesz az utlimate megoldás, csak nem tudom az előző hszem szerkeszteni, bocsi :D

https://nolimitdronez.com/mavic-air-2-info

ha valaki használja, kíváncsi lennék rá :) iphone 7-re ha ráteszem, vajon rá tudom tenni androidra is utána ha uazzal a drónnal használom?

(#3762) Geller72 válasza BWX (#3759) üzenetére


Geller72
veterán

Én
is így gondoltam de nem így van. Valóban két fajta van, azzal a különbséggel hogy az ecc megy fcc módban is, mert az mindkét wifi frekit tudja, az fcc meg csak az egyiket. Azaz ha kiviszel egy ecc verziót egy fcc területre, simán átáll arra. Az a bajom, hogy nem látni a chaneleket ebbe a buta fly appban űgy mint GO-ban, mert ott egyértelműen látszott hogy melyik módban van a csatornák száma alapján. Csak tesztelni tudom majd hatótávbann hétvégén talán.

[ Szerkesztve ]

(#3763) VANESSZA1 válasza BWX (#3761) üzenetére


VANESSZA1
őstag

NLZ tökéletesen működik. :)

Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

(#3764) Geller72 válasza VANESSZA1 (#3763) üzenetére


Geller72
veterán

NLD-re gondoltál? :) . Kár, hogy a minivel ez sem megy.

(#3765) sityupityu válasza BWX (#3759) üzenetére


sityupityu
veterán

Mitől muzsikálna rosszabbul egy FFC verzió CE területen? A földrajzi adottságok és egyéb tényezők ronthatják bármelyik verziót (tök mindegy, hogy hol vagy), de magára a wifi erősségére milyen hatással lenne ha egy FFC-t pl itthon használnál? Tényleg érdekelne, hogy mi lenne az a dolog a háttérben...

(#3760)

Ugyanúgy át lehet állítani a legújabb GO4-nél is FFC-re, semmi ilyesmi nincs benne. Pont alig több mint egy hete állítottam át egy ismerősömnek az újonnan vásárolt AIR-jét. Legújabb GO4 lett letöltve.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#3766) Geller72


Geller72
veterán

Nos. Sokkal stabilabb az új firmával a mini, már nem akar automata felszállásnál azonnal nekimenni a falnak. :D. Sokkal stabilabb lett, már nem kapkod, nem kóvályog hovering közben. A felvétel sokkal jobb, nincs billegés, amit a gimball nem tudott lekezelni. Alakul.. Lehet, hogy megkedvelem? .D.

(#3767) MlbMatic válasza Geller72 (#3766) üzenetére


MlbMatic
tag

én majd csak akkor ha választható lesz a hover rth helyett, addig kis se merem vinni,,,

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#3768) Geller72 válasza MlbMatic (#3767) üzenetére


Geller72
veterán

Miért? Állítasz neki 100m-t és hali. Ha hétvégén nem lesz ramaty idő, megpróbálom az FCC módot a fake gps-el. (Vki próbálta már vele?)
Sík terepen ugyanazon az útvonalon. Nyomok majd pár RTH-t is, megnézzük, milyen. Tartok tőle, hogy ez a gép azért nincs benne a GO appban, mint támogatott cucc - ellenben a Spark/Air-el - mert ugyanúgy semmi köze a Dji-hoz, mint a Tello-nak. Mert mennyivel nagyobb truvaj lenne ha az az app kezelné ezt a gépet, és egyben a Litchi-t is. :U

[ Szerkesztve ]

(#3769) BWX válasza sityupityu (#3765) üzenetére


BWX
újonc

Mini: lehet félreértettem, és arról volt szó, hogy az FCC-s mini nem megy úgy CE részen, de ez érthető is.
Gyakorlatból kiderül majd mi a helyzet.

Air: Remélem igazad lesz, de érted a problémát. Tehát miután fake gps-elek egy másik device-n, utána az iphone 7en kéne továbbmennie a GO4-el a drónnak.. Mivel egy ezeréves viharvert android LG telóm van, egy Lumia 635öm meg egy iphone 7-es, ezért most bluestack emulátorral kínlódom a laptopon, hátha..

https://mavicpilots.com/threads/enable-mavic-air-fcc-mode-with-windows-laptop.51995/

(#3770) Geller72 válasza BWX (#3769) üzenetére


Geller72
veterán

Nekem a P4 6S-el és Xs Max-al is ment mindenféle jailbreak nélkül.

(#3771) sityupityu válasza BWX (#3769) üzenetére


sityupityu
veterán

"lehet félreértettem, és arról volt szó, hogy az FCC-s mini nem megy úgy CE részen, de ez érthető is."

Mármint egy egy FFC-s gép FFC módban nem úgy menne itt? Ha így érted akkor én kérdem, hogy miért nem? Na mindegy.

Én a helyedben a sok kínlódás helyett inkább már kértem volna kölcsön negyed órára egy ismerőstől egy rendes androidos telefont, és megcsináltam volna úgy. :)

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#3772) jozsi252 válasza Geller72 (#3768) üzenetére


jozsi252
veterán

Nem fog működni. Ha eddig nem találkoztál ezzel az infóval akkor most elmondom hogy hardveresen le vannak korlátozva az EU-s modellek CE-be. Szóval most már sajnos nem működik a fake gps app.

iPhone 13 Pro Max

(#3773) BWX válasza sityupityu (#3771) üzenetére


BWX
újonc

Sem utódja, sem boldog őse...
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,

Legalábbis ebben a mocskos városban. mert amúgy tényleg két katt lenne. így meg..amikor már kapcsolnám be a drónt, látom, hogy a wifi kártya kifingott a laptopon :D

(#3774) Geller72 válasza jozsi252 (#3772) üzenetére


Geller72
veterán

"Ha eddig nem találkoztál ezzel az infóval akkor most elmondom hogy hardveresen le vannak korlátozva az EU-s modellek CE-be."

-Tudom, hogy HW ID alapján 2 verzió van. A Dji azt a választ adta, hogy míg az ECC verzió simán használható az USA területén, addig az FCC verziót nem ajánlja, hogy EU területen használják, lévén törvényekbe ütközik, mivel az FCC verzió CSAK egy sávot használ és nem is tud ECC üzemmódban repülni. Ebből nem derül ki, hogy vajon mi alapját használhatom az ECC verziót USA-ban. Ha valóban két eltérő HW verzió van és nem csak FW-ben különböznek, valamint az FCC kizárólagos 5.8Ghz-es frekvenciájnak analógiája alapján az ECC verzió nem dual wifis (mintha ezt olvastam volna róla) hanem csak 2.4Ghz-et használ, akkor az állításod igaz lehet. De ha az ECC verzió dual rendszerű, akkor a dolog innetől csak SW - azaz - FW kérdése szerintem. :U

(#3775) MlbMatic válasza Geller72 (#3768) üzenetére


MlbMatic
tag

ennyi erővel vehettem volna spárgás helit is,,
nekem erdőm van, közte repkedek, s ha burul a wifi, meglátogatja a bagolyt a fán,,, szóval vicc hogy nem álithatom a hovert, mondjuk ez itt a házban is probléma,, de annyi szerencse van, hogy annyira gagyi a gps vevője, hogy még a baktert se látja, nem hogy hóóódat,

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#3776) Geller72 válasza MlbMatic (#3775) üzenetére


Geller72
veterán

Phantomnál, ha annyira alacsonyra állítottam az akkuszázalékot, hogy semmiképp sem tud hazajönni, akkor fogja magát és leszáll..ha elfogy a szufla. Persze signal failnál ez nem áll fenn. De miért baj a 100 m set? Nem vagyok egy nagy erdész, de 50m-nél nagyobb fát ott láttam, ahol kifejezetten ilyen arborétum van. Mire nem elég neked 100m az RTH-hoz? :U Egyébként, ha nagyon parázol, úgy is észre fogod venni, ha szarakodik már a jel de még van bőven, mert először a video jel megy el, aztán a táv. Szal még simán azt tudod csinálni, hogy elengeded a sticket és megáll a levegőben a géped, te meg odamész, vagy közelebb mész addig. Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal. :D.

(#3777) Geller72 válasza jozsi252 (#3772) üzenetére


Geller72
veterán

Nos. :D.

Dji Mini Operating Frequency:

Model MT1SS5: 5.725-5.850 GHz
Model MT1SD25: 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz - AZAZ DUAL!!!
Viszont..

Transmission Power (EIRP)

Model MT1SS5
5.8 GHz: <30 dBm (FCC); <28 dBm (SRRC)

Model MT1SD25
2.4 GHz: <19 dBm (MIC/CE)
5.8 GHz: <14 dBm (CE) Azaz a CE verzió le van korlátozva FCC módban is. Ez most vagy hw-es (nem hinném) vagy FW kérdése.

Viszont:

A táv is különbözik. Gyanítom, hogy itt is van egy kis trükk. :U

4 gramm difi van a két fajta drón közt. :D. (Az FCC a könnyebb).

[ Szerkesztve ]

(#3778) MlbMatic válasza Geller72 (#3776) üzenetére


MlbMatic
tag

neked nem is kell azonosulni ),,, de azert egy jó funkció, nem értem miért nincs benne, nem suszterolni kell, csak lebegjen ha baj van, ennyi,
nem 60 m repülök, janem 3 méteren, és a fa lombja van a mini felett,,,
igy gondolom érted

[ Szerkesztve ]

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#3779) Geller72 válasza MlbMatic (#3778) üzenetére


Geller72
veterán

Az elején is értettem, mire gondolsz, csak én az elmúlt ~5-6 év drónozási szokásaimmal nem igazán értem, hogy minek? egyik Dji drón sem lebeg neked Failsafe RTH esetén. ;). A 2000 dolláros M2Pro sem. ;)
Amúgy mi a jobb neked? Ha visszajön és épségben leszáll, vagy mire odaérsz gyalog, addigra leesik és lesz egy marék ABS-ed. :D.
Na ezt nem értem. A biztos RTH-t cserélnéd le a - faxtudja hol lebeg, meg lebeg e még, vagy már elvitte a víz - opcióra.. :D.

Más:

"If your Mavic Mini is the CE version, then you can fly it normally in CE, SRRC, and FCC countries and regions. In an unobstructed environment free of interference, the max image transmission distance is as follows:
If it is a CE country or region, the Mavic Mini’s max image transmission distance can reach 2 km in 2.4 GHz and 500 m in 5.8 GHz (if supported by local regulations);
If it is an SRRC or FCC country or region, the Mavic Mini’s max image transmission distance can reach 2 km in 2.4 GHz and 500 m in 5.8 GHz."

Azaz egyelőre ennyi. Az FCC-s verzió sem jár jobban nálunk..

(#3780) Geller72


Geller72
veterán

..A Mini FCC és ECC verziójánál még a táv sem egyforma..és nem is kompatibilis egymással.. :U

(#3781) Geller72


Geller72
veterán

"2.4GHz re úgy tudsz átváltani, hogy az appban a transmission fülön manualba rakod és kiválasztod a legerősebb csatornát 1-13 között." :U

(#3782) MlbMatic válasza Geller72 (#3779) üzenetére


MlbMatic
tag

ugy látom eddig se értetted,,,,, probálom egyszerűbben,
adott egy enyhe labirintus, esetemben egy erdő, a lombkoronát képzeld el plafonként 6 méteren, ja és sűrün,,, elindul a dron, 2-3 méter magasságban, megy megy mendegél, előre jobbra balra 160m cikk cakk, monitoron irányítva,, majd wifi error, autó rth on, felreppen 20 méterre, ja nem, ott a plafon,, mi a szarrol beszélsz ?
igy se megy a probléma ?,,, egyébként van mavik2 m is, abban pl eldönthetem mit tegyen, home, hover vagy leszáll,,
de úgy egyébként nem zavar téged hogy nem mindenki ugyanolyan mint te ? furi hogy mások másképp használják ezt a repülő izét ?,, örülök hogy neked minden ok vele, de én nem te vgyok,,,
na mind1

[ Szerkesztve ]

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#3783) Geller72 válasza MlbMatic (#3782) üzenetére


Geller72
veterán

..ezzel egy sűrű erdőben nem fogsz elmenni 160 métert..fák között..gondolom, ez sem zavar. De nyugodtan repkedj csak ott. :K

(#3784) *Ropi* válasza Geller72 (#3781) üzenetére


*Ropi*
félisten

"What worked for me:

- Connect AC + RC (if I skip this step and startup with fake gps enabled, the map in the app will stay at the fake gps position)
- Turn off AC
- Enable Fake GPS
- Reconnect AC. Now it restarts due to wifi changes. The channels switched from 1-13 (CE) to 1-11 (FCC)
- Now start the motors and turn off fake gps. Again it wants to restart due to wifi changes, but because of the running motors it will not restart.
After these steps my mini stayed in FCC mode. (sry for my bad english )"

Innen.

Egyébként van a mininek egy Japán verziója is, ami 199 grammos (a Japánban érvényben lévő szabályozások miatt). A különbség az akkuban van, ami csak 1100 mAh-s (18 percet tud papíron, cserébe 50 grammal könnyebb a nemzetközi verzió akkujánál, ami 2400 mAh-s). A vicc az, hogy egyforma az árazásuk, viszont ahogy a Yen áll, a kisebb tudása ellenére is drágább.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3785) Geller72 válasza *Ropi* (#3784) üzenetére


Geller72
veterán

Ez ok, de ahogy írják többen is, tök nyolc, mert az ECC verzió amcsiban is csak 2km-t tud, mert FCC módban a sugárzott jelerősség alacsonyabb, mint a gyárilag FCC verziónál. Mivel az 5.8Ghz ugyanolyan jelerősség esetén xarabb ugye, mint a 2.4Ghz, így nekünk az 5.8Ghz az (ECC verzió) alacsony jelerőssége miatt semmit nem jelent. Sőt, jobb, ha egy erős chanelt manuálban kiválasztunk a 2.4ghz-en, azzal jobban járunk. Szerintem. A yt-n a srác is ezt tette, így majdnem megvolt neki a 2 km. De kell neki a magasság és a fizikai ráláthatóság, mert ha leárnyékolja valami, akkor gatter.

(#3786) *Ropi* válasza Geller72 (#3785) üzenetére


*Ropi*
félisten

Jogos, nekem az előző oldalon lévő teljesítményemelés ragadt be: túl szép álom, hogy 1 vagy 2 Wattal sugározzon hardveres mókolás nélkül. :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3787) Kolondrum

Reggelt! [Hozta a Mikulás] Tello.
Mit érdemes mellé venni? A MI jel erősítőt olvastam meg egy rendes távot, na utóbbiról érdeklődnék melyiket érdemes venni, nem kell nagy hacacáré csak ne egy kijelzőt tapizzak. :R

(#3788) thomasvold válasza Kolondrum (#3787) üzenetére


thomasvold
őstag

Szia!

Én most vettem hozzá +2 aksit, hozzá töltő HUB-ot, abba 3 aksi belefér. Az általad említett Xiaomi jelerősítőt és igen, egy kontrollert is érdemes, azt én még nem rendeltem meg, ezt szokták a Tello-hoz: [link] Csak nézz egy olcsóbb helyet, mert itt drága.

Jelerősítőhöz ne felejts el egy power bank-ot is venni. Úgyhogy igen, elég sokminden kell hozzá. Nekem egy Xiaomi 20 ezres volt is itthon, amit nem használtam, most értelmet nyert.

Egy hordtáskát is rendeltem még hozzá, amibe kompletten minden belefér.

(#3789) Kolondrum válasza thomasvold (#3788) üzenetére

Más táv nem jó hozzá? Olcsóbb. :)) power bankból áll a ház, minden fiókban van kb.
Mivel tegnap este hozta nem tudom még van e benne fantázia, sötétben lámpa mellett a ház felett hát érdekes volt nah.

(#3790) thomasvold válasza Kolondrum (#3789) üzenetére


thomasvold
őstag

Sötétben egyik drón sem jó igazán, kivéve a drágábbak, ez meg csak játék drón. Szerintem ki is írta neked, hogy nem igazán jó az ambient light :) Drágábbaknak van alul világítás, ami segíti a föld felett egy helyben tartani a drónt. Félhomályban az enyém is le fel ugrált :))

Biztosan jó más táv is, talán még a Mad Catz-nek van olyan kontrollere, ami jó hozzá, de az még drágább. Valószínűleg jó más táv is, aminek van teló tartója és BT-s.

[ Szerkesztve ]

(#3791) Geller72 válasza Kolondrum (#3789) üzenetére


Geller72
veterán

Ha érdekel Xiaomi erősítő, nekem van néhány bontatlan.

(#3792) jozsi252 válasza Geller72 (#3777) üzenetére


jozsi252
veterán

Ezért mondtam hogy hardveresen van korlátozva, mert a táv csak a CE-t tudja.

iPhone 13 Pro Max

(#3793) sityupityu válasza jozsi252 (#3792) üzenetére


sityupityu
veterán

Hihetetlen, hogy milyen szinten elbeszélnek itt páran egymás mellett. :DDD :N Természetesen pont nem rád értem.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#3794) MlbMatic válasza Geller72 (#3783) üzenetére


MlbMatic
tag

oh faxom,,,,, nagy az isten állatkerje,,,, :) de szerencsére ez meg téged nem zavar :)

[ Szerkesztve ]

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#3795) MR007RM


MR007RM
addikt

Ide is beteszem azért. :R [link]

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

(#3796) Geller72 válasza MlbMatic (#3794) üzenetére


Geller72
veterán

Okosan beszélj a száddal, mert én sem így kommunikáltam veled. :(((

[ Szerkesztve ]

(#3797) MR007RM válasza MlbMatic (#3794) üzenetére


MR007RM
addikt

Nem tudom min kaptad úgy föl a vizet és bevallom egy szót sem értettem az egészből, mint mondtad különbözünk egymástól, ennyi. Aki segíteni akar,( még ha vélhetőleg félre is beszéltek egymás mellett akaratlanul) azzal azért nem így kellene beszélni!! Valamit nagyon rosszul vettél le és berágtál. Ki kellene elemezned egyedül aztán levonni a konzekvenciát.

Volt már nálam is hasonló, igaz akkor nem kicsit voltam piás, aztán másnap átolvasva dühöngtem önmagam előtt a szégyentől. :) Remélem nincs harag. :R

MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

(#3798) Kolondrum

[kép] Ez a Tello egy játék, de jó játék. Másra nem jó, csak, hogy kiderüljön érdemes e ezzel foglalkozni. Én soha nem vettem volna, de így kiderül majd: merre?
Szerk: A 10m itt kevés, a diófa ennél magasabb, át kell verni a felszállás helyével.

[ Szerkesztve ]

(#3799) thomasvold válasza Kolondrum (#3798) üzenetére


thomasvold
őstag

Nagyon jó :K

(#3800) MlbMatic válasza Geller72 (#3796) üzenetére


MlbMatic
tag

Lehet, kicsit túl toltam,, bocs !!!!

de azért kellőképpen kiakasztó az, hogy van egy dolog ami engem zavar a miniben, okom is van rá , te meg győzködsz hogy ez nem is baj,,, illetve el is magyarázod hogy miért jó, pedig nem az,, először azt hittem nem érted, majd már látom, nem érdekelt amit irok, csak fújtad rá a válaszaid,,
pedig nekem gondot okoz,,, és okozhat másnak is,,
- ..ezzel egy sűrű erdőben nem fogsz elmenni 160 métert..fák között..gondolom, ez sem zavar. De nyugodtan repkedj csak ott -

és de elmegy, még 300 at is, de ez ,mellékes,,,

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  DJI topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.