Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Hali all. Bezsákoltam egy minit, FMC... Háááááát... :/.. Racerek/P4 után...khm... Azt hittem, nem lesz ennyire fapad. Legalább szoftveresen nem. Fényképügyileg nulla.. Videó egész tűrhető - de ennyi pénzért nem annyira.. Már kis szélben se akarjál hibátlan vidit, ereszkedni csak lassan, mert beremeg, kimondottan az a hiba, amikor a kettes propok miatt szarba kerülsz. Reméljük, jön rá ki valami (ha más nem, sufni kínai) hármas prop-szett. Az sokat dobna a stabin. Érzetre nagyon gagyi, müa feelingje van. Ha ez esik, már 5 méterről porított ABS marad csak belőle. Soha nem éreztem egyik gépemnél sem a care-t, de erre lehet, hogy veszek 12k-ért egyet. :D. Csúnya ilyet mondanom, de egy 100 dodós, budget kategos, karbon vázas DIY racer hatszor jobban össze van rakva.. Nah, mindegy, hétvégén jobban ránézek majd. Próbélok egy FCC hacket is rá, mennie kellene, mert ez a típus, mindkettőt tudja, az FCC meg csak azt és semmi mást. Szal a fake gps-nek működnie kellene. Nem néztem iOS alatt, mert liscim csak azon van, de úgy hallottam, hogy eddig nincs Licsi support. Az pedig gáz, mert megnéztem volna VR-boxban is. A táv nagyon szűk, a legtöbb mai telefon Coverrel be sem fér, mindig le kell venni a case-t a telóról, utána visszarakni.. A gyári app valami bődület ratyi, nem gondoltam, hogy a 2.7-es értékelés még túl is van tolva. :D. Még az akkura is jött update, kellett is. Egyelőre kizárólag két pozitívumot tudok felmutatni:
    -Kicsi, mindennel együtt is.
    -Hosszú repidő. A 3 akkus FMC bőven elég egy kirándulásra, biztos nettó 1 óra össz repidővel.
    Slussz.
    Itthon nagyon nem lehet kapni az FMC-t, és idén szerintem nem is fog jönni. A hétvégén letesztelem és ha nagyon kiábrándulok belőle, megy a háztól. :D.

Új hozzászólás Aktív témák