Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
MlbMatic
üzenetére
Nem tudom min kaptad úgy föl a vizet és bevallom egy szót sem értettem az egészből, mint mondtad különbözünk egymástól, ennyi. Aki segíteni akar,( még ha vélhetőleg félre is beszéltek egymás mellett akaratlanul) azzal azért nem így kellene beszélni!! Valamit nagyon rosszul vettél le és berágtál. Ki kellene elemezned egyedül aztán levonni a konzekvenciát.
Volt már nálam is hasonló, igaz akkor nem kicsit voltam piás, aztán másnap átolvasva dühöngtem önmagam előtt a szégyentől.
Remélem nincs harag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Segway KickScooter F2 Plus E
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem nincs harag.