Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Phantomnál, ha annyira alacsonyra állítottam az akkuszázalékot, hogy semmiképp sem tud hazajönni, akkor fogja magát és leszáll..ha elfogy a szufla. Persze signal failnál ez nem áll fenn. De miért baj a 100 m set? Nem vagyok egy nagy erdész, de 50m-nél nagyobb fát ott láttam, ahol kifejezetten ilyen arborétum van. Mire nem elég neked 100m az RTH-hoz?
Egyébként, ha nagyon parázol, úgy is észre fogod venni, ha szarakodik már a jel de még van bőven, mert először a video jel megy el, aztán a táv. Szal még simán azt tudod csinálni, hogy elengeded a sticket és megáll a levegőben a géped, te meg odamész, vagy közelebb mész addig. Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Airsoft
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként, ha nagyon parázol, úgy is észre fogod venni, ha szarakodik már a jel de még van bőven, mert először a video jel megy el, aztán a táv. Szal még simán azt tudod csinálni, hogy elengeded a sticket és megáll a levegőben a géped, te meg odamész, vagy közelebb mész addig. Tényleg nem tudok azonosulni a problémáddal.
.