Hirdetés
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Az elején is értettem, mire gondolsz, csak én az elmúlt ~5-6 év drónozási szokásaimmal nem igazán értem, hogy minek? egyik Dji drón sem lebeg neked Failsafe RTH esetén.
. A 2000 dolláros M2Pro sem. 
Amúgy mi a jobb neked? Ha visszajön és épségben leszáll, vagy mire odaérsz gyalog, addigra leesik és lesz egy marék ABS-ed.
.
Na ezt nem értem. A biztos RTH-t cserélnéd le a - faxtudja hol lebeg, meg lebeg e még, vagy már elvitte a víz - opcióra..
.
Más:"If your Mavic Mini is the CE version, then you can fly it normally in CE, SRRC, and FCC countries and regions. In an unobstructed environment free of interference, the max image transmission distance is as follows:
If it is a CE country or region, the Mavic Mini’s max image transmission distance can reach 2 km in 2.4 GHz and 500 m in 5.8 GHz (if supported by local regulations);
If it is an SRRC or FCC country or region, the Mavic Mini’s max image transmission distance can reach 2 km in 2.4 GHz and 500 m in 5.8 GHz."Azaz egyelőre ennyi. Az FCC-s verzió sem jár jobban nálunk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A 2000 dolláros M2Pro sem.
.