- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Sajnos a miértre nem tudok semmit mondani ami 100%-os válasz lenne. Szerintem a helymeghatározáshoz a mobilnetet is használja, amivel precízebb a helymeghatározás. És valami okból kifolyólag azt a helyet megtalálta, és utána már nem frissült mobilnet híján. Tényleg nem tudok semmit mondani, én mindig úgy repülök az Xs-el hogy minden be van kapcsolva, csak a ne zavarj üzemmódot aktiválom, soha nem volt semmilyen gondom belőle.
Visszarepül persze, mivel felszállásnál ugye rögzíti a drón a koordinátákat, így az lesz neki a home point. Ebből a szempontból nem vagy mobilnethez kötve.Amúgy valami készülődik
https://www.dji.com/hu/trailer?site=brandsite&from=homepage
Kevesebb mint 3 nap múlva kiderül. Szerintem egy Spark 2 lesz.
Már ráfér egy ráncfelvarrás. Mondjuk ha kapna Ocusync-et akkor vennék is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már ráfér egy ráncfelvarrás. Mondjuk ha kapna Ocusync-et akkor vennék is.