- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Ez a kategorizálás azért ti is belátjátok hogy nem az igazi. Egy Spark-ot illetve egy Mavic 2 Pro-t egy kalap alá venni pont olyan mintha megnéznénk egy töréstesztet hogy egy Smart-ba van nagyobb esélyed túlélni az ütközést vagy egy Volvox XC90-be..
Értem én hogy consumer, de akkor egy kis Hubsan X4 mi ha a M2 Pro a belépőszint?(#1998) t72killer
Bármennyire is szeretem az Apple termékeket, DJI pont ugyanaz lett. Ők is látják hogy uralják a piacot, és annyiért adják a drónokat amennyiért csak akarják, mert tudják hogy úgy is megveszik őket mivel nincs alternatíva túlzottan. Nyilván van xy gyártónak még hasonló terméke, de a nagy részük tudásban azért nincsenek olyan szinten mint a DJI.
Visszatérve a fenti problémámra, átraktam az Air-t FCC-be aztán holnap ha hazaérek melóból letesztelem újra hogy van-e interferencia még esetleg, vagy a nagyobb adásteljesítmény jótékony hatással lesz erre a "kis" problémára. FB csoportokat olvasgatva sok embernek segített a CE-->FCC ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- Formula-1
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vírusirtó topic
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest