Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Úgy látszik, vicces lesz a hordozás, ha el akarok majd menni...
Nekem már SIM regisztrációnál is furcsaságok voltak. Nem engedett épületet választani. A böngésző webfejlesztő eszközével manipuláltam a bemeneti mezőt, hogy ki tudjam választani az A épületet. (de legalább lefutott a számhordozás)Ha most bemegyek az adatokhoz meg hibásnak jelzi az épület mezőt ahol "A ép." szerepel, de most már enged simán A-t berakni, és csak azt (szerintem van B is)... (meg a lépcsőház, emelet, ajtó mezőket is engedi megadni, amit a regisztrációnál szintén nem engedettt.)
Na mindegy, nem bolygatom amíg nem lesz aktuális, vagy hordozás vagy adategyeztetés miatt... -
mzso
veterán
válasz
domper2015
üzenetére
Nézd a jó oldalát, legalább nem ellopták és hagyták rohadni a hardvert. Szükség meg van rá.
-
mzso
veterán
Volt akinek sikerült összehozni plusz/max-ról a Juniorra váltást Vodás flottához vándorlásnál?
-
mzso
veterán
Jut eszembe. Vodafone-hoz átszerződés után, át lehet iratni a suerződő félt, vagy akkor elvész a flottás csomag?
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ebben a flotta basic specialban mennyi adat van?
-
mzso
veterán
válasz
snooze
üzenetére
Nem konkrétan Digire gondoltam. Csak valamire amivel jól jövök ki az én használati igényeimmel.
Ideális valami minimum 7-8 GB lenne vagy 20-30 perc beszéddel 2000 Ft körül.De szerintem valami feltöltős + flottás adat lesz, csak nem döntöttem el melyik verzióban.
KÜF-nél a legolcsóbb 4GB, viszont az IQpro-nál nincs hűség. Ha kicsit több adatra szavazik akkor már inkább Agnatel. A Bestfleet a belépési díjjal hazavágja az én szintemen az ajánlatait. A Netfone meg drágább a Diginél. -
mzso
veterán
A Vodadone flottás ajánlatok digiseknek megvannak már?
-
mzso
veterán
Helló!
Valahol a digi webes felületén vagy mobil alkalmazásban meg lehet szépen kilistázva nézni a havi adatforgalmakat valahol?
Érdemes lenne végignézni, hogy milyen kompromisszumot érdemes hozni, ha nem akarok nagy drágulást.
De elég körülményes havi számlákat bogarászni? -
mzso
veterán
Más: valaholnl ki lehet szépen listáztatni a havi adatforgalamkat?
-
mzso
veterán
Van már olyan hogy, csomag ajánlatok ex-digiseknek?
-
mzso
veterán
Az inflációkövető áremelést legkésőbb meddig kéne jelezni a szolgáltatóknak?
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
És ezt honnan tudjuk, hogy így marad?
-
mzso
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Emlékeim szerint év végéig van joguk a Digi márkára, úgyhogy garantált a névváltás.
-
mzso
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Te mit olvastál, vagy értelmeztél? Hol látsz abban a megnyilvánulásban ügyfél szélnek eresztést?
Ugyanez volt a Blue Mobillal. Szerződhettél a T-re amikor azt kivezették. Most gondolom a Digi néven futó csomagok járnak majd ugyanígy és mehetsz át One-ra vagy Vodára a szolgáltatás megszűnése előtt. Nyilván sokkal drágábban.
Esetleg odatolnak valami akciót, például pár hónap ingyenességgel, hogy kevesebben akarjanak lelépni.Nyilván azért halasztottak Márciusig, mert nem készültek el mindennel amit akartak időre.
-
mzso
veterán
Mondjuk azért jó lenne tudni mi lesz a helyzet amikor ténylegesen bejön az emelés. Hátha valamelyik konkurencia csinál egy jó akciót.
-
mzso
veterán
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nagy csoda lenne, ha csak annyira nőne...
-
mzso
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
De mivel ismerjük a 4ig-t így természetesen arra számítunk, hogy lesz jelentős emelés.
Vagy esetleg megtalálják a módját a mobil szolgáltatás rontásának is. Pl a kábeles mizériához hasonlóan nem használnák ki csak a kifizetett frekvenciák harmadát. Ettől az abszurd retek cégtől bármi kitelik. -
mzso
veterán
Az új díjakat/csomagokat/miegymást (ÁSZF módosítást) az mennyivel előre kell bejelenteniük?
-
mzso
veterán
válasz
stingy2
üzenetére
Én meg nem méricskélek mert korábban is meg most is felmegy 100 megabájt per másodperc fölé ha olyan helyről töltök le.

Én a Telekomban nem bízok. Már eleve menekülni kellett tőlük mert sajnáltak három garast összegurítani, hogy fejlesszék a kapacítást ADSL esetén és amikor mindenkinek a "nagy" növelések voltak visszavették 2Mbit-ről 1-re. -
mzso
veterán
válasz
Kronos3000
üzenetére
És vajon hogy keletkezik 50 milliárd veszteség? Egy meglévő hálózaton amit kb nem is fejlesztenek, és csak a pénzt kell beszedni? Kilopják kb az összes bevételt, úgy. Könnyen veszteségessé válik bármi...
-
mzso
veterán
Jáj. Most vettem észre, hogy ha elutasítok egy hívást akkor nem folglaltat jelez, hanem bemondja, hogy nem elérhető. Csengetés után...

-
mzso
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Másodszorra nézegettem a 4g jelzést, ami megmaradt, úgyhogy gondolom meg.
Már csak azt kéne kitalálni, hogy a Diginél hogy kell életre kelteni. Szolgáltatónál nem lenne engedélyezve a telefon. Írjak nekik?
Azt, hogy a roaming miatt nem lenne jó azt nem tudom hogy tudnám tesztelni, kizárni a Telekomos kártyával.
De emlékeim szerint az igazi digi hálózaton sem ment soha. -
mzso
veterán
Kimenő hívásnál mutatja, bejövőnél meg nem a volte-t, ugyanazzal a számmal létrejött hívásnál. Ki érti ezt...
-
mzso
veterán
Ennyi lett belőle:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön àltal kért szolgàltatàs ez irànyù mòdosìtàsa nem lehetséges. Tovàbbi informàciò: 1414 Üdvözlettel: Telekom"Szerk.: +4GHANG kell neki, így már aktiválta.
-
mzso
veterán
És akinek simán nem hajlandó menni a VOLTE ("4g hívás") hiába van akttiválva?
Csesztesse a szolgáltatót? -
mzso
veterán
Nekem most ez a helyzet:

Korábban mindig 10+ Mb volt. -
-
mzso
veterán
válasz
üzenetére
"CSET, NEM RCS."
? Nekem úgy néz ki lényegében az RCS funkciót fedi.
"nincs reszleges jeloles, cserebe csesztet a csettel... Masik topikban mar kifejtettem..."
Melyik másik témában?
Akkor a Motorola hülyesége lenne? (Ha már hozzáadott érték nincs az androidhoz elvesznek?
) Mondjuk nem tudom hogyan, hisz a Messages nem az övék, hanem a Google-é. -
mzso
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Kyváncsiságból megnéztem. Engedélyeztem a "csevegési funkciók"-at (gondolom ez az RCS). Azt írja "engedélyezve erre a számra" ami a digis szám. A telekomos szám (másik SIM) nem jelenik meg. Küldés gombnál meg egy lakatot mutat a Digis számhoz a Telekomoshoz meg SMS-t. Amikor elküldöm digissel akkor is lakat van. Miután rámentem kiírta, hogy nincs kézbesítve. Ha arra is rábökök akkor azt írja, hogy vár a címzett online állapotára.
Csak mobilnettel megy ez RCS mizéria?
-
mzso
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Jáj Messages. Én azt lecserélném. Még szöveget sem lehet kijelölni benne...
Mondjuk a telefonomon (Motorola) szerintem még ez sem volt, telepítenem kellett, hogy tudjak SMS-t fogadni/küldeni...És mindig valami chat funkcióval traktál. Gondolom ez az RCS. De minek akarnék pénzért csetelni amikor van kismillió IM szolgáltatás?
-
mzso
veterán
Ezt a VoLTE problémát nem értem. Most akkor a telefon a problémás a szolgáltató, vagy akármelyikük, hogy nem működik?
-
mzso
veterán
Nem igazán mert össze vissza keverted a jelöléseket a "mb" az még mindig inkább megabit, de ez sem helyes. Nem csoda, hogy nem érthető. Normálisan: Mb - megabit, MB - megabyte, vagy hosszan Mbit, Mbyte. Egyiket sem sikerült helyesen használnod, egyszer sem.
Amúgy meg ha kevesebb 300 Mb/s (37,5 MB/s) akkor adj le hibajelentést.
Gondolom agyonterhelt területeken a minimum közelében van, Nálam 110+ MB/s szokott lenni, ha google drive-ról töltök ás nem zavar be más.
-
mzso
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Mivel a Digivel nem volt hajlandó roaming szerződést kötni a többi szolgáltató így csak a saját tornyaikat használhatja. Nem hogy nem egyszerűbb, hanem nem létező megoldás...
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem nem sikerült ilyen Vodafone csomagot találnom...
-
mzso
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Hát ha hívást indítok a digi SIM-mel akkor eltűnik a 4G ikon. csak a roaming r-je marad.
Ezt még mindig nem tudom hogy kell véghezvinni: "android és ios esetén is megnézhető, hogy fel van-e regisztrálva a készülék IMS-re."
Amúgy nem tudom miért a telefon (Edge 20 lite) elvileg 5G képes is.
-
mzso
veterán
Honnan tudom, hogy működik-e a volte. Hogy tudom tesztelni? Aktiválni kell azt valahol?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest