Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
name
csendes tag
Úgy tudom, hogy a vodafone-t az állam vette meg, a digi-t meg a Pénztáros Lőrincz. Az végülis ugyanaz.
Szerintem úgy vannak vele, hogy megkapod a legolcsóbb mobilnetet, aztán ha valami nem tetszik viszlát, nem kötelező előfizetni.
A flegma digis ügyfélszolgálatosokról meg inkább nem írok semmit. 1-2 napig nem volt mobilnet, aztán nekiálltak vergődni, hogy azért mert már elhasználtam a keretet, vagy be se fizettem stb. Aztán kiderült, hogy 1ik se igaz. Nagynehezen írtak egy panasz bejelentést.
De azért az 1ik szakértő megjegyezte, hogy haggyad úgyis tudjuk mit netezik.
???
Rákérdeztem, hogy mégis milyen jogon turkálnak a netes előzményeimben. Erre az volt a válasz, hogy ilyenkor ezt is le kell ellenőrizni. Mert lehet hogy egy vírusos videó okozza a hibát.
Egy videó nem lehet vírusos! A weblap, amin a videó van, csinálhat dolgokat, de az nem vírus.
Majd biztos egy IT analfabéta fogja ránézésre megmondani hogy mi a "vírusos"Vagy pl felszólítást küldtek egy olyan számláról, ami már be volt fizetve. (ez nem csak velem történt meg)
Aztán amikor bevittem nekik a bizonylatot, akkor közölték, hogy a rendszerükben ez a számla nincs befizetve. Vagy 2x fizeted vagy takarogy.
Eddig se volt a kedvencem a digi, de mostmár biztos hogy lemondom az egészet...
-
name
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ha jól értem, ez a roaming-os dolog év végéig lesz. De akkor miért év közepén álltak át? Év vége felé mindenki kapott volna egy vodás simet, aztán megy tovább minden.
Mennyivel volt egyszerűbb ez a megoldás? Úgyis ugyanaz lesz a vége. Tömeges sim kártya csere stb. Ezt személyesen adják, vagy elküldik levélben? Mert ha személyesen, az ügyfélszolgálaton, akkor lesz akkora káosz mint a nemtudommi...
Nekem úgy tűnik, hogy fontosabb volt a digi tornyok lekapcsolása, mint az hogy a felhasználók megkapják a szolgáltatást amit kifizettek.
A másik meg az hogy szerintem van egy réteg, (idősebbek) akik a kiküldött levél alapján nem tudták beállítani a telefont...
-
name
csendes tag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Én is hasonlókat mérek. Én ezeket a 384mb-s méréseket nem értem.
A digi kábel amit 1000/1000-nek neveznek, az valójában durván 240mbit.
Mert kb mindent mbyte-ban mérnek az alkalmazások/programok (steam, torrent, böngésző stb.) és nem mbit-ben. A különbség egy 8as szorzó. Leírják hogy 1000 mbit, ami valójában max 25-30 mbyte. Ha stabil 30mb akkor is csak 240mbit és nem 1000.
Azért a biztonság kedvéért, minden szerződésben leírják, hogy a garantált sávszélesség=0.
-
name
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
150mbit a 4g max sávszélessége. A kábeles 1000/1000 digivel se mértem ennyit.
-
-
name
csendes tag
válasz
jan herz
üzenetére
Ez a probléma. Eddig egész jól ment. Most meg 1280-as lagokat mérek. (50 a max amíg használhatónak lehet nevezni)
Csak tudnám hogy ennek mégis mi értelme volt?
Annyira tolták a digi hálózátot. Már majdnem teljes volt a lefedés.
Most meg mindenki egy nyomorék tornyot használ 1-2kb sávszéllel...
-
name
csendes tag
Helo, más is azt tapasztalta hogy a vodafone-os hálózat óta totál gyenge a mobilnet?
Szerkesztés: azt hittem hogy a topikgazda hsz-e az utolsó, de mostmár látom hogy másoknak is gyenge. Kb olyan mint amikor elfogy az adat...
-
name
csendes tag
De akkor most elpusztul a digi vagy nem?
-
name
csendes tag
Korlátlan mobilnetet indít a telenor szeptember 14-től.
https://24.hu/tech/2021/09/07/telenor-otthoni-internet-otthonnet/
Valami 4-5 ezer lesz és 150mbs.
Szerintem ez még így is jobb mint a gyenge digi. -
name
csendes tag
"A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem."
Szóval billentyűzetes telefon kell?
De akkor a 30-50gb simekre ez nem vonatkozik. -
name
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ha 1x 30gb a havi adatforgalom, akkor hogy lehet több?
Egyébként az 1ik ismerősöm már 1 éve egy 2 antennás 4g routerben használja. Így meg van neki a max sávszélesség.
Ha berakja a kijelzős, mikrofonos telefonba, még a 2g telefonás se megy.
Mert a digi hálózata egy hulladék.
Vodafone 5/4 digi 5/0. -
name
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Vagyis ha valaki pl egy 4g antennás routerben használja, az illegális?
Ha valaki telefonban használja a max sávszélességet, az kb ugyanaz. -
name
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem, de miért?
Úgyse tudják hogy ki miben használja.
A stick-nek sincs kijelzője, az is modem. -
name
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Helo.
Miért tiltják hogy routert használjon valaki?
Kijelző, mikrofon nélkül stb.
Így is egy hulladék az egész digi.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest