Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
csaszi75
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Zelikocc, nem vagy elég hard user mobilban
Úgy is írhatnám, hogy régi beidegződés
Tudok egy jó példát, Huawei 5G CPE PRO2, 5G képes SIM-mel, de csakis 4G tornyokkal körülvéve.. 36 db eszköz csatlakozik a routerre. (torrent kliens is, persze lekorltozva a sebessége) (vagy épp XBOX, egy switch és úgy a routerre LAN kábellel) észrevehetetlen, hogy mobilnetes cucc... -
dzf007
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Én is azt vettem észre a hívás perc számláló nem méri..10 percet beszéltem kb. 3 órája és nem adódott hozzá a lebeszélt percekhez!
-
Fuvaros
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
megnéztem nekem egy impulzust ír, de már nem emlékszem mikortól méri, de én alíg telozok. tehát mintha müködne
-
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nálam ott van a zöld körben a piros körcikk a lebeszélt percekkel.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok rendesen működik a forgalmi adatszámlázó? A beszélgetéseket abszolút nem méri (már beszéltem a hónapban vagy 2 és fél órát) se weben se appon. A mobilnet mennyisége ok.
-
Fuvaros
senior tag
hát kiváncsi vagyok mennyire fog változni az 1000 forintos előfizetésem...
És eltünnek-e azok a problémák, hogy
-sok helyen vidéken nincs térerő,
-Bosznia, Albánia megoldódik-e
-Romániában is volt vételi probléma, ahol Orange volt csakmáskülönben elégedett voltam a Digivel ennyiért!
-
Jester01
veterán
Gondolom a számlázás is külön válik akkor az egyéb digis előfizetéstől, bár eddig erről még nem rémlik, hogy kaptam volna valami értesítést. Mondjuk a digionline már úgy vacak ahogy van, azért nem kár, de koncepcionálisan az is érdekelt volna, hogy azzal mi lesz. Eddig annak elégséges feltétele volt egy digis tv és egy telefonos előfizetés nem kellett vezetékes net.
-
Narxis
nagyúr
A vezetékes net nálam marad, de a mobilnál már elindítottam a számhordozási folyamatot. Se a Diginél se a Vodánál nem szeretnék már lenni, eleve a Vodától vittem a számom a Digihez...
-
válasz
4Grider
üzenetére
Én is kivárom mindenképpen a vodára váltást. Meglátom mennyire lesz elég az igényeinknek a 3/3 mbit aztán valószínűleg év végéig maradunk.
Már próbálgattam itthon QoS-el játszadozva a 3 mbitet és 720p videóra még pont elmegy, de az 1080p-nek már kevés. Igazából ha a ping megfelelő, akkor telefonra utazáshoz talán nem lesz gond... aztán majd kiderül...
Az 50 GB-os mobilnet kártya így valóban egy kicsit értelmét veszti
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Én biztos, hogy kivárom a voda hálózatra váltást, sőt az év végét is.
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor neked előrelépés lesz a voda hálózat. Már csak nem egész másfél hónapot kell kibekkelni...
-
so_ha
senior tag
válasz
p.riky22
üzenetére
"érvényes (lesz) 2023. június 1-től!"
Az április 13-tól érvényes módosításokban is szerepel a bűvös "becsült maximális le- és feltöltési sebessége 3/3 Mbits-ra" menne le, ami azóta sem lépett életbe, tehát még mindig él a weboldalon feltüntetett információ. Ez már most is hatályos:
-
p.riky22
csendes tag
Amit te küldesz az a jelenleg érvényes infó, ha jól látom akkor a honlapjukról vágtad ki a képet. Ez rendben is van.
Amit én küldtem 1 bejegyzéssel feljebb, az a legfrissebb ügyfél tájékoztató levél alján található/olvasható, és érvényes (lesz) 2023. június 1-től!
A tájékoztató levelet te is megtekintheted az alábbi linken:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/digi-mobil-vodafone-elofizetoi-level-2023-04.pdf -
A Yettel és a többi operátor témáival menjetek a megfelelő topikba!
Ez még mindig a DIGI mobil topik! -
DarkByte
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Tényleg attól függ mire kell.
Ha csak neten olvasgatás és streaming, arra már egy korlátlan 4G kapcsolat is elég volt.
Ha kell a relatíve magas rendelkezésre állás (pl. home office) vagy az alacsony ping és minimális packet loss (játék), akkor az 5G-t én sem erőltetném, bármennyire állítják be hiperszuper-nek, továbbra is egy rádiós osztott közeg.
Illetve az hogy most jól megy az pont ezt jelenti. Most. Nem mond semmit arról mi lesz pár év múlva amikor esetleg telidődik a cella és több user lesz a környéken, amire ezek sokkal érzékenyebbek mint a dedikált vezetékes megoldások. -
trec12
addikt
Nekem a Yettel alternatíva (OtthonetPro+ yeti tv) lévén a Vidanet horror drága még így is lassabb nettel. A Yeti viszont éves szinten - a 3 hónapos ingyenességgel - ca. 18e olcsóbb lenne a Diginél a középső tv csomaggal. Egyedül az 5G vs. optika miatt hezitálok....Meglátom mi merre mozdul van jó egy hónapom eldönteni.
-
Misi 007
őstag
Csütörtökön nálam is megtörténik a számhordozás és ezzel az utolsó "Digis szolgáltatásomtól" is elbúcsúzom.
Most mondanám, hogy kár érte, de hazudnék, mert ez már nem a Digi! Amihez ezek hozzáérnek, abból meg tudjuk, hogy mi lesz. Felesleges is ezt ragozni... Én pedig nem kívánok ebben tovább részt venni és gondolom, sokan lesznek még így ezzel. -
gabe_
őstag
Elbúcsúzom a topictól, a mai nap lemondtam a komplett digis előfizetéseimet, a mobilt is.
Tudom, máshol is voltak áremelések, de az utóbbi időben sajnos a digis árak hozzádrágultak a konkurenciához, így nekem már nem érte meg maradni.
Szóval további minden jót! 😀 -
bksgbr
tag
válasz
pilipi
üzenetére
Információk a szolgáltatást érintő változásokról
A tegnapi számlával jött. -
csaszi75
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ezt a forrásod mondta, hogy meg fog szűnni?

Sztem üzletileg nagy hiba lenne.. a DIGI mint márkanév megszűnik, vissza kell adni a RCS-nek mint márkatulajdonosnak.. De a mögötte lévő halmaz átnevezése egy másikra, az üzletileg biztosan kifizetődő lenne.. One mint fő márka, és a digi helyett valami fapados márka.. S ezzel biztosan több ügyfelet tudnak bevonzani, mint egyedül a ONE márkanév.. -
csaszi75
őstag
válasz
tester123
üzenetére
**Jah ez egy ezer éves
kérés..
Milyen APN-jeid vannak a SIM kártyán?
A DIGI APN-je az nem "internet"?
TE meg ezt írod: <APN>DIGI</APN> Lehet van ilyen APN is, nem tudom, de én ezt találtam a DIGI oldalán:
"Létrehozzás után a következő paramétereket kell megadni:
APN: internet" -
Misi 007
őstag
Ma elindítom a számhordozási kérelmet Yettel-es flottába. Kicsivel több, mint 800 forinttal fogok többet fizetni, ezért kapok: 200 perc lebeszélhetőséget és 5GB netet, ami ugyan nem 15GB, de ezt se használtam ki soha. Legalább lesz a melóba térerőm és nem kell VoWiFi-vel szenvedni.
-
válasz
csaszi75
üzenetére
A Digi Mobil idővel teljesen megfog szűnni csomagostól és mindenestől, ha bejön az új ONE brand. Valószínűleg ott lesznek majd új csomagok, de nem hinném hogy a jelenlegi Vodafone árak alá mennének... Csak a Digi Mobilosoknak fognak adni kedvező díjcsomagot (HA fognak) hogy megtartsák a 200 ezer ügyfél legalább egy részét.
-
csaszi75
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Lezárták a régi csomagok értékesítését.. Valamit ki kell találniuk.. a régi Digi csomagok az év végéig tutira vannak
, De akkor mikor lesznek újak? Az újak tutira csak épp egy kicsit a Voda alá mennének 
Nem tudom elképezlni, hogy teljesen megszűntetnénk a DIGI féle szolgáltatást.. és nem teszik be más név alá.
-
gabor9991
addikt
válasz
csaszi75
üzenetére
Go light+ 130 perc 3GB adat 3990forint
Digi 200 perc 15GB adat 1300forint
Ha gyakorlatilag ugyanazon a hálózaton lehetne használni mindkét előfizetést szerintem nagyon ritkán lenne olyan bolond valaki hogy a Vodafone ajánlatát válassza.
Viszont ezzel szerintem olyan szinten nőne az előfizetők száma ezen az árérzékeny piacon hogy azt elképzelni se tudták volna korábban. -
csaszi75
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
Arra tippelnék, hogy ha van eszük, hogy amikor a DIGI-sek átmennek Voda hálózatra (2023.06.01.), akkor a DIGI-nél elő kell rukkolni valami újabb díjcsomagokkal.. Elég nagy bénázás lenne, ha fél évig (plusz a múlt heti bejelentéstől júni 01-ig) nem lehetne a DIGI-nél új mobil csomagot venni.. Persze lehet én látom rosszul.
Telekomnál is van a Flip.. Van a normál brand, meg a jóárasított brand.. Itt is lehetne (vodaf)ONE normál brand, meg a DIGI név helyett valami olcsóbb brand.. Nekem tetszene..
hogy ne a drága VF-es csomagok legyenek.. -
CirrMee
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nem megy egyik pillanatról a másikra 204 ezer előfizetőt átvenni egy kezdetleges rendszerből egy teljesen másikba.
Ez a probléma ment nagyon sokáig a DIGI - Invitel fúzióval is.Azért ez két külön "probléma".

Az Invitel esetén még ment az állami gáncs. A mostani probléma meg abból adódik, hogy ez a pár százezer jómunkásember az átlag vodkás tarifa belengetésére alighanem le is lépne - szóval ki kell találni, hogy a nerkecske' is jól lakjon, meg a káposzta se fonnyadjon el.
Gondolom év végéig ki akarják ötletelni, addig meg villámgyorsan zárták a csomagokat. Ennyiért a hülyének is megérné országos lefedettséggel, biztos nagy siker lenne - a fene sem érti, hogy miért nem kell nekik a plusz előfizető...
-
válasz
Grid001
üzenetére
Nem biztos, hogy az a cél, hogy elveszítsék az ügyfeleket. Jelen pillanatban a lakhelyemen lassabb a voda, mint a digi. Pedig az nem kis teljesítmény. Csak azt akarom mondani, hogy muszáj korlátozniuk a sebességet, a voda hálózata amúgy sem bír többet. A telekom pl fényévekre van sebességben.
Feltételezem máshol sem túl acélos a voda pl a telekomhoz képest. Ahogy elnéztem a cellmappert, országosan le van maradva a voda tornyok tekintetében. Vérszegénynek tűnik a hálózatuk. A yettelhez nincs közöm, de a térkép alapján ők is sokkal jobban állnak, mint a voda. -
csaszi75
őstag
válasz
CirrMee
üzenetére
CirrMee: te most mire válaszoltál? Nekem vagy tomp nevű fórumozónak?
Elolvastad a hozzászólást, amire írtam?
" #40988 tomp adman #40986
Már párszor le lett írva.
Teljes egészében a Vodafone rendszere fogja kezelni a Digi kártyákat.
Virtuális szolgáltató. Olyan lesz mint a Netfone.
Saját apn marad de mindent a voda fog kezelni. VoWiFi azért nem lesz mert az IMS is Voda lesz. VoWiFi pedig azért kerül lekapcsolásra mert a komplett Digi rendszert lekapcsolják. Az IMS-t is.
Minek tovább ragozni vagy egyéb extrém dolgokat álmodni?
" -
válasz
CirrMee
üzenetére
Itt beleszólhat az is, hogy a Vodafone és DIGI ügyfeleket valahogyan egy rendszerbe kellene integrálni mind vezetékes mind mobil téren.
Mivel ez hosszú bonyolult és sok előkészítést igényel, ezért egyelőre valószínűleg nem fogja tudni a Voda befogadni az ügyfeleket a saját rendszerébe.
Nem megy egyik pillanatról a másikra 204 ezer előfizetőt átvenni egy kezdetleges rendszerből egy teljesen másikba.
Ez a probléma ment nagyon sokáig a DIGI - Invitel fúzióval is.Aztán kérdés melyik rendszer marad meg (ugye vezetékeseket is nézve), vagy esetleg egy teljesen újba tesznek mindenkit mindkét szolgáltatótól. Mert ugye a jövő a ONE - és ott már egysgesnek kell lenni.
Viszont addig lesznek átmeneti időszakok.Ki fog minden derülni júniustól, szerintem felesleges tovább ragozni.
-
CirrMee
addikt
válasz
csaszi75
üzenetére
Tomp, ezt rosszul értelmezed..
Itt is leírták, hogy nem kell SIM csere:Ember, normális...?
A Voda indulásakor is rendszeresen dekkoltunk a másik két operátor hálózatán, akkor sem kellett SIM csere. Miért is kellett volna, ha az csak az előfizetőt azonosítja a hálózat felé? Az operátor dönti el, hogy az adott előfizető használhatja e a hálózatot, vagy sem. Látom ez nálad a misztikum kategóriája.Bőven elég a Vodának SIM id csomagot átdobni, onnantól teljesen felesleges (anyagilag meg pláne) egy amúgy is kivégzésre szánt technikát üzemben tartani. Számlázni azért számláz a Digi, mert azzal van az ügyfél szerződésben. A többi meg szimpla konteo...
-
csaszi75
őstag
válasz
Zorro(hun)
üzenetére
el kell olvasni a DIGI oldalát:
https://digi.hu/hirek/vodafone-magyarorszagi-halozatara-koltozik-digimobil
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/digi-mobil-vodafone-elofizetoi-level-2023-04.pdf -
csaszi75
őstag
Tomp, ezt rosszul értelmezed..
Itt is leírták, hogy nem kell SIM csere:
https://digi.hu/hirek/vodafone-magyarorszagi-halozatara-koltozik-digimobil
De itt ez a részletes PDF, itt linkelte valaki más is már:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/digi-mobil-vodafone-elofizetoi-level-2023-04.pdf
A Netfone az Vodafone IMSI-ket kap... a DIGI marad DIGI SIM...
"Telefonszáma nem változik meg, SIM kártya cserére nem lesz szüksége.
Mobilszolgáltatója továbbra is a DIGI marad, ügyeit továbbra is a DIGI ügyfélkezelési pontjain intézheti."
Ha az lenne, amit írtál, akkor Vodafone ügyfélszolgálaton intéznének minden DIGI-s ügyet.. -
csaszi75
őstag
válasz
üzenetére
Jah, szerintem jót ír a zelikocc gyerek, ahogy olvasom, vannak olyan emberek, akik szeretnek fontoskodni, mert kapnak egy-egy fülest valahonnan
Azt írták a sajtóközleményekben, hogy "A társaság ügyfelei belföldi hívásaikat és adatforgalmukat június 1-től a Vodafone országos hálózatában bonyolíthatják, szolgáltatójuk továbbra is a DIGI marad." Meg azt is írják hogy: "A lépéssel a DIGI 2023. december 31-ig garantált áron, DIGIMobil előfizetésekben szereplő kedvező tarifákon és SIM kártya csere nélkül biztosít országos lefedettséget ügyfeleinek." EZ PEDIG csakis úgy működhet, ha a core a DIGI-nél megmarad, tehát mondjuk a DIGI előfizetők belföldi roamingban mennek a Vodafone hálózatára, de a DIGI core szolgálja ki őket. SIM KÁRTYA CSERE NÉLKÜL! Vagyis csakis a rádiót használják a Voda hálózatán.. Mint ahogy volt ilyen belföldi roaming, amikor a Voda megjelent 2000-ben Magyarországon.. A Vodások is belföldi roamingoltak a másik két operátor hálózatán..
https://digi.hu/hirek/vodafone-magyarorszagi-halozatara-koltozik-digimobil -
válasz
4Grider
üzenetére
Városokra találták ki az 1800-as frekvenciát, így ott az ideálisabb. Ráadásul szerintem jobb a 4 db 1800 mint az 1db 800, de nyilván 900 is tervben volt a hálózat tervezésekor.
DE ha már szinergiák kihasználása, akkor mehetnének nyilván rajtuk is a vodás frekvenciák..."A bázisállomás felszámolásával elég jelentős költséget lehet megspórolni, csak a havi bérleti díj 100e Ft-os kategória."
Hát attól hogy lekapcsolják a hálózatot, a bérleti díjakat továbbra is fizetni kell majd... csak akkor tudják felbontani a szerződést, ha leszerelik őket, de gondolom nem akarnak hozzányúlni se, csak egy az egyben eladni... (sok sikert hozzá nekik)
-
-
4Grider
félisten
válasz
zelikocc
üzenetére
De gondolom azok a vodás bázisállomások mindenütt használnak 800 MHz-es frekvenciát is, ami azért lássuk be, messze nem 1800 MHz (amit a Digi kényszerült használni), tehát alapból a vodás bázisok sokkal nagyobb területet fedtek le, mint két Digis bázis.
A bázisállomás felszámolásával elég jelentős költséget lehet megspórolni, csak a havi bérleti díj 100e Ft-os kategória. -
válasz
kw3v865
üzenetére
Szentesen és Csongrádon pl. össze lehet hasonlítani a CellMapper segítségével, hogy mennyivel jobb lefedettséget biztosít a DIGI a sokkal több bázisállomásnak köszönhetően.
A két városban összesen 4 Vodafone vs 11 DigiMobil bázisállomás van.Sok ilyen hely van az országban, ahol nem, ott csak azért, mert nem készült el a hálózat végleges terv szerint (pl. Budapesten sem).
Az ilyen helyeken jó lett volna a "szinergiák" jobb kihasználása, de nekik csak az számít, hogy a teljes hálózatot lehúzni a rolón több pénz a zsebbe (már ha találnak valaha is vevőt rá).
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Vagy csak jó telefonom + routerem van.

-
kiro76
tag
VoWifi most sincs, valamint tegnap (péntek) este már a VoLTE sem ment nálam egy ideig. Kb egy óra eshetett ki, olyan fél tizenkettő körül.
-
tomp
félisten
válasz
djsunstealer
üzenetére
2G és 4G hálózat alapját. Az irányítja/vezérli/kezeli a hálózatot. Ha a Core-t lekapcsolják akkor eltűnik a hálózat. Core nélkül a bázisállomás a "semmit" sugározza.
-
djsunstealer
aktív tag
Topikgazda említette, hogy core hálózat. Mit takar ez pontosan? Tudom, Google a barátom, de a Digi esetében mit jelent?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy is írhatnám, hogy régi beidegződés
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)