- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
djsunstealer #40694 üzenetére
Amúgy nekem otthon a Digis internet szolgáltatói modem wifijére csatlakozva sose működött a VoWifi, ellenben a ha a digi modemre kapcsolt saját tp-link routerem wifijére csatlakoztam akkor meg igen. Majd ha kedvem lesz akkor megnézem az ÁSZF-et, hogy erre a problémára milyen megoldást kínálnak.
-
4Grider
félisten
válasz
Narxis #40695 üzenetére
Ahol a mi flottánk van (logikusan másik szolgáltató), ott a telefonos ügyfélszolgálatos alapból látja, hogy ki milyen típusú készülékről hívja. Az én leggyakrabban használt készülékemről konkrétan ez a sor jelenik meg a monitorjaikon:
Samsung SM-G991BDS/Samsung Galaxy S21 5G
Ez azért elég jól azonosítja a hívó fél telefonmodelljét. Persze át lehet tenni a sim-et egy hívás erejéig, ha nem támogatott készülékekről van szó... -
4Grider
félisten
válasz
djsunstealer #40694 üzenetére
Azért előbb-utóbb a voda is be fogja vezetni a vowifit. Itt csak az lehet a kérdés, hogy néhány hónap, vagy 1-2 év kérdése a dolog.
-
Narxis
nagyúr
válasz
4Grider #40693 üzenetére
Én felvehetek hibajegyet támogatott készülékkel is mivel technikailag nincs különbség a támogatott készülék és nem támogatott készülék között abban az esetben ha a nem támogatott készülékből valaki támogatott csinál(ahogy tettem én is). Te a jogi részét magyrázod én meg a gyakorlati részére kérdeztem rá. Senkit nem érdekel, hogy az ÁSZF-ben mi az irányadó amikor technikailag megoldható a támogatás. Ráadásul a szolgáltató egy olyan listára mutogatott ahol a legújabb támogatott készülék 2020-as megjelenésű. Én nem a jogi részére voltam kíváncsi a válasznak hanem a gyakorlatira. Úgyse fogja tudni a szolgáltató azt ellenőrizni, hogy ki milyen készülékkel vesz fel hibajegyet. Csak van-e értelme? Mert látszólag sz.rnak bele és itt rövidre is zárhatjuk a vitát, nem kívánok ebben a parttalan vitában továbbra is részt venni!
#40694 djsunstealer
a mindenható ÁSZF lesz a lényeg, hiszen az szentírás. -
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
Narxis #40690 üzenetére
A kérdésedre válaszoltam, amiben nem támogatott készülék esetén történő támogatást kérdezted.
Szó nem volt arról a kérdésedben, hogy támogatott készülék esetén mi van, arra azt írtam volna, hogy akkor kötelesek rá hibajegyet felvenni, ha az ÁSZF-ben szerepel a VoWiFi esetére rendelkezésre állás. Szerepel? -
Narxis
nagyúr
válasz
4Grider #40689 üzenetére
Aha. Ha a támogatott készüléken se működik akkor biztos ez a probléma. Amúgy én csak a bejelentés miatt kérdeztem, de nyilván nem fogom bejelenteni viszont egyértelmű, hogy nem a készülékekkel van a baj hanem a szolgáltatás a béka segge alatt van és száguld egyre mélyebbre amióta megvette a 4ig.
-
-
zelikocc
senior tag
válasz
Doggy dog #40685 üzenetére
“Amúgy azt mondták,hogy nem tudnak vowifi problémáról,nem jelezték.”
Akkor leírom mégegyszer:
Javasolnám mindenkinek akinek VoWiFi problémája van, hogy készülék típussal együtt jelentse be a hibát !!——> ITT <——!!.
Mindenképpen írjátok le, hogy naponta többször elmegy és visszajön és hogy mióta csinálja ezt. Aki tud pontos időpontokat is írhat.Az ügyfélszolgálatot hiába hívjátok fel, le fognak rázni.
Ha írásos nyoma van annak, hogy sokaknak van (tömeges) probléma, csak akkor fognak utánanézni a problémának, addig nem valószínű.
Az ügyfélszolgálat nem eléggé kompetens mobil ügyben.Pont erre való ez a webes felület, hogy a mobilos problémák azonnal az illetékes hálózatot felügyelő emberhez jutnak és akár perceken belül tud rá reagálni.
Ráadásul nem kell ki tudja mennyi időt várakozni a hívásra, 2 perc alatt el lehet intézni a webes felületen.
Mindkét oldalon gyorsabb. -
domper2015
senior tag
Vowifi újra itt
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
domper2015 #40682 üzenetére
-
domper2015
senior tag
válasz
djsunstealer #40681 üzenetére
Vagy hozzon román Digi kártyát...
Ha legközelebb megyek veszek egyet, Vowifi-re jó lészAz osztrák Spusu kártyával van 500 percem és 3 GB-om 5,8 €-ért, mellé 500 SMS amit semmire se használok. FUP-pal nem foglalkoznak, egyenlőre. Így tudok beszélni az Ausztriában élőkkel olcsón, ha a Digi bezár...
-
djsunstealer
aktív tag
-
p.riky22
csendes tag
válasz
Dr Bubo #40678 üzenetére
Igen, ettől tartok én is.
Vagy ha nem teljesen kuka, de nem ebben a formában megy tovább.
Reggel olvastam, hogy a Yettel VoWiFije is csak itthon lesz elérhető.
Ennek nem értem mi értelme, hisz a WIFI mindenhol WIFI a világon.
Én arra gondolok, hogy a percdíj nem lesz hazai külföldön, de ha egyáltalán nem fog menni a külföldön, akkor már mindegy is igazából...
(Pedig jól jött sokszor, hogy külföldön nem percdíjon számolta a hívásaimat, hanem VoWifivel a 200 percet használata úgy mintha itthon lennék, és DIGI-DIGI között meg ugye díjmentes volt a hívás). -
p.riky22
csendes tag
válasz
Misi 007 #40656 üzenetére
Én is pont ebben a helyzetben vagyok, nulla a DigiMobil térerő a munkahelyen, így a VoWifire vagyok hagyatkozva teljesen. Így amikor nem működik, akkor abszolút használhatatlan a telefonom, vagy mehetek ki az utcára telefonálni (megfagyok, de legalább nem hallják mások, mit beszélek
).
Viszont riki korábbi hosszászólására reagálva, én is sajnálnám ha a VoWifi megszűnne az egybeolvadással, mert hasznos dolog. Bár nem hinném, hogy megszűnik, mert a Yettel is épp most teszteli és készül bevezetni.
De az szinte előre látható, hogy külföldön nem fog működni... Ez csak a Digi sajátossága volt, hogy VoWifivel külföldön is (pl nem EU-s ország) hazai díjakon/percekkel telefonálhattunk.(mindent elvesznek ami jó, helyette kaptunk megemelt árakat.
)
-
skyli
senior tag
-
p.riky22
csendes tag
A VoWifi mese üzemmódját én is tapasztalom napok óta.
Van amikor délelőtt szűnik meg 1-2 órára, van amikor délután.
Van amikor segít a repülőmód bekapcs+kikapcs vagy teló újraindítás van amikor nem, aztán megjavul magától.
Sanszos, hogy dolgoznak a hálózaton és az miatt van. -
Galaxy S10+al müködik a vowifi, wifin és a telekomos kártya mobilnetjén is. A digis a telekomos mobilnetjén és fordítva a telekomos a digis mobilnetjén is.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Misi 007 #40656 üzenetére
Hol van hol nincs. 3-4 napja
De ma már szinte egész nap nem volt,csak reggel.
Hibajegyet nem vettek fel,mert részünkről minden rendben.
"Ez telefonfüggő" Csak ezzel a telefonnal is használom már 1 éve.
Múltkor is náluk volt a hiba a vowifivel kapcsolatban....
De most csak azt hajtják, részünkről ok minden. -
zelikocc
senior tag
válasz
4Grider #40658 üzenetére
Ha azt akarnák hogy mondják fel az emberek, akkor egyszerűen felmondanák mindenkinek a csomagokat és lehetne választani voda csomagot.
Mi értelme lenne azért fenntartani egy veszteséges szolgáltatót, hogy megunják akik használják?
Javasolnám mindenkinek akinek VoWiFi problémája van, hogy készülék típussal együtt jelentse be a hibát itt. -
MadMancs
veterán
Azért van amiben nem.
Volt egy befektetése, amire csak Vodafone képes MVO-k közül. Ez pedig a telefonszám ráhordozás. Azaz utólagos hordozás (leegyszerűsítve, számcsere a SIM en). Pont hétfői meeting én volt erről szó, ~200millás befektetés volt pár éve. Voda meglepte, többi nem. -
PLaci58
addikt
válasz
4Grider #40664 üzenetére
Le is bomlik elég gyakran. Most kapcsoltam vissza egy repülős üzemmóddal. Csak jelezni akartam, hogy hiába otthon a digis "stabil" net, ha gyenge a lakásban a mobil térerő, akkor semmi nem fog működni. A TV is gyakran jelkimaradásos (már az is iptv). Összességében az egész Digi egyre gyengébb szolgáltatást nyújt, egyre drágábban.
Az már csak hab a tortán, hogy digis kártyáról/ra hívva egyet csörög csak. Ilyenkor felvéve lehet beszélni ☺ -
4Grider
félisten
válasz
PLaci58 #40663 üzenetére
A fenti ping/download/upload értékek alapján ez a kapcsolat tökéletes vowifi-re, mivel annak 50-100 ms alatti ping és néhány Kbps le- és feltöltési sebesség kell.
A gyakran 0 Mbps feltöltési sebesség már nem ok, szakadozó átvitellel nem lehet stabilan a vpn csatornát fenntartani. -
PLaci58
addikt
-
4Grider
félisten
Nekem csak azzal van bajom, ha valaki beírja, hogy adott városban/településen nem működik a VoWiFi. A VoWiFi működésének ui. nincs köze a helyi bázisállomásokhoz, az mivel - többnyire vezetékes - interneten keresztül működik, közvetlenül építi fel a telefonod és a szolgáltató közötti kapcsolatot egy vpn csatornán keresztül.
-
Misi 007
őstag
Mostanában fél napot megy, fél napot nem.
Amennyiben, ezentúl ez rendszeres lesz, nem fogok pár hónapot se várni, mert a munkahelyen nincs térerő és csak a VoWiFi miatt tudok bent telefonálni. -
riki
senior tag
-
Narxis
nagyúr
VoWiFit a népnek!
-
gabor9991
addikt
válasz
zelikocc #40650 üzenetére
Értem persze, de nagyon nem lehet tovább árat emelni és nagyon nem lehet rosszabb csomagot kínálni (voda ügyfelmegtartó csoportja eddig nagyon rugalmas volt, szinte hihetetlen mit nem tudnak egyesek kialkudni) mert ha nem az ár számítana akkor szerintem már rég más szolgáltató más csomagjait használná nagyon sok ember.
De meglátjuk, ahogy írod most már megéri kivárni ezt a pár hónapot. -
zelikocc
senior tag
válasz
gabor9991 #40649 üzenetére
Mint írtam, nem biztos hogy ugyanennyibe fog kerülni, ahogyan az se biztos hogy a jelenlegi csomag maradhat... csupa kérdőjeles minden, csak találgatni lehet...
Ami biztos, hogy akinek még van Digi Mobilja annak megéri még kitartani a végéig.@domper2015: ez a nemzetközi hívás percdíja engem is rohadtul felidegesít, mert az konkrétan agresszív túlárazás (lehúzás) mindegyik szolgáltatónál... a Diginek is ugyanazt a költséget kell rá fizetnie, mégis 5 Ft-ért megtudja oldani... a többi is adhatná legalább a hazai percdíjakon... ráadásul az EU keményen szabályozza és már nem nagyon lehet nagyobb költsége egy szolgáltatónak az EU-ba irányuló híváson, mint egy hazain... csak ez a magyar percdíjakon nem köszön vissza
-
domper2015
senior tag
válasz
zelikocc #40646 üzenetére
Az a vicc, hogy ügyeskedni kell ebben az országban, és ezáltal még nyilvánvalóbb a pofátlan lehúzás ami jellemző minden területén. A flották helyett lehetnének MVNO-k normális árakon, de itt azok is elsorvadnak.
Jelenleg a Diginél a nemzetközi hívás [EU] 5Ft/perc, a One-nál 70-80 Ft lesz, juhéé. Direkt kértem hogy egy picit emeljenek.... -
Doggy dog
senior tag
-
zelikocc
senior tag
válasz
gabor9991 #40290 üzenetére
Ma sikerült közvetetten infót kapni belső körökből erről a jelenségről amit többen is tapasztaltatok (a Digi SIM kártyája vodafone hálózatra csatlakozott - gabor9991 képe alul)
Az információ amit kaptam, hogy "a jelenség valós, előfordulhat hogy átterelnek". Ennél többet nem mondhattak.
Valószínűleg teszt szintjén folyik a dolog véletlenszerűen kiválasztott előfizetőknél.Én személy szerint arra tippelek, hogy azt tesztelik, hogy a Digi Mobilos SIM kártyák (és/vagy bizonyos rendszerek...) kompatibilisek lesznek-e a Voda rendszerével. Logikus lenne, ha nem kellene az ügyfeleknél SIM kártyát cserélni amikor átvezetnek a voda hálózatára minket.
Azt érdekesnek találom, hogy még nem lőtték le a Digi Mobilt, de szintén belsős információ, hogy már csak pár hónapja van hátra (ez mondjuk logikus is).
Kérdés, mi lesz a tornyokkal. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Ha jól olvasok vissza, akkor megint gond van a vowifivel....
Érdemes bejelenteni megint? -
válasz
xabolcs #40638 üzenetére
Köszi, hogy segíteni próbálsz.
A 10 éves fiamnál van a telefon, azt mondta volt net, nincs net. Nem hinném, hogy sokat állítgatott volna, youtubozni szokott maximum.
Közben átraktam a kártyát a második helyre és rendben van minden, szóval lehet, hogy tényleg megpiszkálta. -
xabolcs
őstag
válasz
qqcqqc #40620 üzenetére
Csak egy kozeli rokonaval haszntaltam: Redmi 3s / land.
A VoLTE termeszetesen nem megy, viszont APN beallitas utan rogton elkezd mukodni az adatkapcsolat. Nagyjabol 800-900 KByte/s-vel toltottem vele hetvegen.Nem cserelgetted a romokat mostanaban, hogy elromolhatott. Egyaltalan: mukodott valamikor?
A preferalt halozati modok nem lett elallitva?
-
zelikocc
senior tag
válasz
Renwick #40631 üzenetére
“eddig ennyire egyértelmű jelét szerintem nem adták még annak, hogy elengedik a mobil kezét DIGI oldalon”
Jászai Gellért:
"A DIGIMobil-ügyfelek Vodafone-ra válthatnak
A DIGI mobilüzletága a jelenlegi struktúrában évek óta veszteségesen működik. Teljesen logikus lépés, hogy egy sikeres tranzakciót követően a Vodafone hálózatában lényegesen jobb szolgáltatásokat biztosítsanak majd a már meglévő ügyfeleinknek – mutatott rá a 4iG csoport vezetője."
forrás: [link]
2022.09.06. -
Renwick
őstag
[link]
Eléggé beszédes, hogy a DIGI-nek nem kell 32 GHz-es licenc. -
4Grider
félisten
Vagy attól függően építi fel a vpn kapcsolatot a VoWiFi-hez, mikor akad rajta szabad kapacitás. Logikus, hogy hétvégén amikor mindenki otthon lebzsel a WiFi-jén, többen maradnak hoppon, reggel meg amikor sokan elindulnak munkába/iskolába, akkor meg a WiFi közelében maradóknak marad egy ideig szabad erőforrás a vpn kiszolgálón.
-
Valaki használta/használja Redmi 4A lineage os telefonnal a Digi Mobilt?
Telefonálni lehet, de adatforgalom nincs.
Csak GSM hálózatra tud csatlakozni a készülék.
Mi lehet a probléma,
Melette egy másik kártyával egy Redmi 8 gond nélkül fenn van az LTE hálózaton. -
4Grider
félisten
válasz
rothfb #40618 üzenetére
Területtől biztosan nem, hiszen a VoWiFi-hez nincs köze a helyi RAN-nak. Központi szolgáltatás amit a wifid által megosztott internet kapcsolatodon keresztül érsz el. Már ha felépül ez a kapcsolat. Részleges vagy teljes lehet egy üzemzavar (itt is). Ha teljes, akkor egyetlen próbálkozó felé sem épülnek ki a VoWiFi-hez szükséges vpn csatornák, ha pedig részleges, akkor lesznek mázlisták, akiknek összejön legalább addig, míg le nem csatlakoznak valamiért a wifijükről.
-
Kuter
senior tag
VoWifi rendesen kinyirták. (Tatabánya és környéke).
-
Zorro(hun)
tag
válasz
Isaac76 #35452 üzenetére
Ugyan régi a téma, de ma pont bent voltam egy lezárt SIM miatt. Persze a plasztik kártya nincs meg (még a tesztidőszakban fizettem elő). No mondom biztos kicserélik simán erre mondja az Ügyfélszolgálatos, hogy 4000Ft. Na jó mondom akkor meghibásodott a SIM. Felvette a hibajegyet. kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Lehet, hogy lemondom az előfizetést.
-
Sziasztok!
Le szeretném mondani a DIGI mobil előfizetésemet.
Ezt csak személyesen tehetem meg, vagy telefonos ügyfélszolgálaton, esetleg emailben?
Ha csak személyesen, akkor a SIM kártyát is le kell adni? Nem akarom megtartani, csak ha esetleg le kell adni, akkor magamhoz veszem.Köszönöm a segítséget
.
-
nagyfejü
őstag
válasz
domper2015 #40595 üzenetére
Köszönöm!
snooze neked is! -
kl122
tag
válasz
domper2015 #40601 üzenetére
na igen, pont ezt írtam a műholdas DIGI topikban, hogy szépen el fognak párologni az ügyfelek, mert ez egy fapados szolgáltató, és ennyiért ok volt, de most hogy egy szintre hozták a többi cég áraival akkor miért maradjak a fapadosnál ha a másik normális szolgáltatást ad ugyanennyiért
gondolok itt pl a mobil lefedettségére, sebességére vagy épp a műholdas képminőségére, epg hiányra, stb
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok