Hirdetés

Aktív témák

• name

csendes tag

Úgy tudom, hogy a vodafone-t az állam vette meg, a digi-t meg a Pénztáros Lőrincz. Az végülis ugyanaz.

Szerintem úgy vannak vele, hogy megkapod a legolcsóbb mobilnetet, aztán ha valami nem tetszik viszlát, nem kötelező előfizetni.

A flegma digis ügyfélszolgálatosokról meg inkább nem írok semmit. 1-2 napig nem volt mobilnet, aztán nekiálltak vergődni, hogy azért mert már elhasználtam a keretet, vagy be se fizettem stb. Aztán kiderült, hogy 1ik se igaz. Nagynehezen írtak egy panasz bejelentést.

De azért az 1ik szakértő megjegyezte, hogy haggyad úgyis tudjuk mit netezik.

???

Rákérdeztem, hogy mégis milyen jogon turkálnak a netes előzményeimben. Erre az volt a válasz, hogy ilyenkor ezt is le kell ellenőrizni. Mert lehet hogy egy vírusos videó okozza a hibát.

Egy videó nem lehet vírusos! A weblap, amin a videó van, csinálhat dolgokat, de az nem vírus.
    Majd biztos egy IT analfabéta fogja ránézésre megmondani hogy mi a "vírusos"

Vagy pl felszólítást küldtek egy olyan számláról, ami már be volt fizetve. (ez nem csak velem történt meg)

Aztán amikor bevittem nekik a bizonylatot, akkor közölték, hogy a rendszerükben ez a számla nincs befizetve. Vagy 2x fizeted vagy takarogy. :((

Eddig se volt a kedvencem a digi, de mostmár biztos hogy lemondom az egészet...

Aktív témák